رکوردهای مانشت - نسخهی قابل چاپ |
RE: رکوردهای مانشت - موج - ۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۹ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ)negin نوشته شده توسط: با سلام آقای دکتر چرا تو بحثهای انتخاب رشته شرکت نمی کنید به نظز میرسه که شما مانشت را به حال خود رها کردید نه دکتر که سر میزنه گه گداری به نظر من همین حد هم زیاده واقعا هر چی سن میره بالا مشکلات کار و تحصیل و زندگی بیشتر و بیشتر میشه به نظرم واقعا آقای دکتر وقت بیشتری از این ندارند و الا حتما شاهد همکاری بیشترشون میبیودیم |
RE: رکوردهای مانشت - fatima1537 - 04 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: دیروز رکوردهای زیادی زده شد، تعداد ۲۵۰۰ نفر بازدید یکتا، ۲ گیگابایت مصرف پهنای باند!!، ۲۳۰۰۰ بازدید صفحه.باعث افتخارهمخصوصا ما که اعضای قدیمی و پیشکسوتیم . من حتی قبل از راه اندازی مانشت-اون موقع که مانشت وبلاگ بود - هم سر میزدم ولی توی این سایت دیر عضو شدم |
رکوردهای مانشت - admin - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ ب.ظ
فردا پهنای باندمون تموم میشه!!!! ممکنه مشکلاتی برای سایت ایجاد بشه. لطفا در صورت امکان فردا خیلی به سایت مراجعه نکنید |
رکوردهای مانشت - admin - 09 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ
حجمی که الان داریم ۴ گیگ و دیتابیس هم بدون بهینه سازی تا ۲ ۳ گیگ میره بعضی وقتها. اما برخی بهینه سازیها روش انجام میشه و برخی چیزهایی که خیلی مهم نیستند حذف میشن و مشکل حل میشه. مشکل ما گرانی بیش از حد پهنای باند در ایران هست. اگه هاست ما خارج بود مشکلی نداشتیم اما این افرانت خیلی خیلی پهنای باند رو گرون حساب میکنه. ما در حال حاضر ۲۵ گیگ پهنای باند داریم که فردا ظهر تموم خواهد شد. |
رکوردهای مانشت - admin - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۱ ق.ظ
مشکل پهنای باند برای امروز حل شد. مشکل رفت تا آخر ماه آینده |
رکوردهای مانشت - admin - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ق.ظ
رکورد جدید مانشت: ۱۹۳۸ بازدید یکتا (ip یکتا)، ۱۰۵۲۲ بازدید صفحه. ۳ حمله DDOS! |
رکوردهای مانشت - Fardad-A - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ب.ظ
جالبه که رکورد ۶ فروردین در تعدا د کاربرهای همزمان شکسته نشد. |
رکوردهای مانشت - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ
رکورد ۶ فروردین فکر کنم مربوط به یه حمله از یه سایت ژاپنی بود که دو روز پیش کامل فیلترش کردیم. امروز رکوردهای جالبی داره میزنه سایت. ۲۰ هزار بازدید. ۲۵۰۰ بازدید یکتا. راستی یه سری کد مدیریت سرور نوشتم که مانشت رو هر ۶۰ ثانیه مانیتور میکنه. و در صورت ایجاد مشکل در وبسرور و یا mysql به صورت خودکار مشکل رو حل میکنه. دوستان از این به بعد در صورتی که مانشت بیش از ۵ دقیقه در دسترس نبود حتماً به من ایمیل بزنید. |
رکوردهای مانشت - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ق.ظ
رتبه عنوان سایت امروز ۱ کنکور کاردانی به کارشناسی ۵۲۱۶۲ ۲ سایت علوم پزشکی دات کام ۲۵۹۴۱ ۳ مانشت ۲۱۰۸۲ ۴ وب سایت تخصصی برق و الکترونیک ۱۸۵۴۶ ۵ تالار گفتگوی تخصصی حسابداری ۱۳۰۴۹ |
رکوردهای مانشت - mehrdad89 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ ب.ظ
دکتر امروز هم متاسفانه بدون ف*ل*ت*ر شکن اصلا نمی شد وارد مانشت شد.اصلا صفحهها باز نمی شد |
رکوردهای مانشت - admin - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ
مشکل از dns کامپیوتر خودتونه. یه رفرش کلی کنید. فکر کنم یه سری دستور با ipconfig بزنید درست بشه (الان یادم نیست دقیق). برخی از مرورگرها یه حافظه کش دارند. البته ممکنه اشکال از ISPتون هم باشه. بعد از حدود ۲ هفته این مشکل تو همه جا باید رفع شده باشه. |
رکوردهای مانشت - admin - 11 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ ق.ظ
دیروز پنجشنبه ۱۰ شهریور فعالترین روز مانشت بود. مانشت ۵۳ عضو جدید داشت، ۵۱۳ مطلب جدید توسط کاربران زده شد. مانشت در لیست علمی سایت وبگذر به رتبه دوم ارتقا یافت. ۱۶۶۰ پیغام فوری IM بین کاربران رد و بدل شد و ۹ حمله BRUTE_FORCE به سرور صورت گرفت. |
رکوردهای مانشت - admin - 27 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ
۲ میلیون بازدید در ۳۴۰ روز، یعنی بازدید متوسطی حدود ۶ هزار نفر در روز! |
رکوردهای مانشت - admin - 29 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۴ ب.ظ
فردا (روز تولدم!) اعضای مانشت ان شا الله ۵ رقمی میشن عجب هدیه تولدی میشه |
رکوردهای مانشت - Morteza_s - 29 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ ب.ظ
اقای تنهایی تولدتون پیشاپیش مبارک اگر امکان داشته باشه لطفا نفر ۱۰۰۰۰ امین انجمن را معرفی کنین! ببینیم این قرعه به نام کی میفته . |