تالار گفتمان مانشت
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - مینو صالح زاده - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ

سلام دوستان
سری اول گروه ها برای من ارسال شد..این اسامی تا اول مهر ماه فرصت دارند به نمایندگی شهرشون بروند و ثبت نام کنند..اگر دوستان دیگه هم میخوان گروه تشکیل بدن از فردا استارت گروه دوم رو بزنید.

سهیلا بهروزنیا -زهرا آهن ساز -محمد بنایی
آلاءقادری- فاطمه گوران اوریمی -ستاره حسین پور
الهه گودرزی -سمیرا کیانی -کریم نمازی
علیرضا ایمنی- شیوا قادری -هما توانا
حامد محسنی- سیماخدایی -سمانه خلیل پور
الهام قاسمیانی- نگار سدیفی -سیف اللهی
مرضیه رضایی -محمدرضا شادلو -خلیل منصوری
طاهره مهدوی -یاسرعمادی -سارا جمشید پور
زهرا عباسی -پریسا بکروی -مجید کمندپور
نیلوفر یوسفی -زهرا شاهسواری -فریبا گردان
امین شریفی نیا -زینب کوه کن ونی -شیما علیپور
نگین ارش مهر -مریم فکوری -حمید بازار
حمیدرضا یزدان پناه -پریسا واثقی -شیما کلباسی
حجت نورمحمدی -سکینه مرادی -جواد محمد پور
محمد طیبی -زیبا اوجاقی -شاهپور سمیع پور
نوشا پورنقی -سیده حکیمه سیدی سیاهکله -آناهیتا باقر صاد
سکینه شعبانی -رضاجمشیدی -مینا محمد پور
مجید سلطانی نژاد -سمانه شفیعی -مه لقا اسماعیل پور
رعنا خدائی- مینا اعلایی -احمد فتوحی نژاد
رحمان مامکریمی -مهدی خلیلی -بابک قمر پور

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - پوونه - ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ

چقدر خوب. دستت درد نکنه.
فقط مینوجان من دو روز پیش رفته بودم نمایندگی مدرسان(البته تهران نیستم من) بهم گفتن یه کد رهگیری باید بدن یا یه همچین چیزی که تخفیف بدن.
ما الان همینجوری شیک و تر و تمیز بریم نمایندگی چی بگیم که بدونن این تخفیف شامل حال ما شده؟:دی

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

آره بچه ها اینطوری بریم چی بگیم ببینین یه کاغذی میشه پیدا کرد وگرنه میگن بیکار نیستیم که بریم ایمیله شمارو چک کنیم

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - roger670 - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ

بله لطفا بگین که چطوری باید توی نمایندگی شهر، مشخص کرد که از این تخفیف استفاده میشه؟؟؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - sanahin - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ

تو سایت مدرسان زده تا ۲۵ ام ثبت نام کنین. اما این دوستمون که لیست اسامی رو دادن گفتن تا آخر ماه! تا کی فرصت داریم بالاخره؟

Sent from my C6603

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ق.ظ

تا کی وقت هست واسه ثبت نام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - PSHirazi - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)مینو صالح زاده نوشته شده توسط:  سلام دوستان
سری اول گروه ها برای من ارسال شد..این اسامی تا اول مهر ماه فرصت دارند به نمایندگی شهرشون بروند و ثبت نام کنند..اگر دوستان دیگه هم میخوان گروه تشکیل بدن از فردا استارت گروه دوم رو بزنید.

سهیلا بهروزنیا -زهرا آهن ساز -محمد بنایی
آلاءقادری- فاطمه گوران اوریمی -ستاره حسین پور
الهه گودرزی -سمیرا کیانی -کریم نمازی
علیرضا ایمنی- شیوا قادری -هما توانا
حامد محسنی- سیماخدایی -سمانه خلیل پور
الهام قاسمیانی- نگار سدیفی -سیف اللهی
مرضیه رضایی -محمدرضا شادلو -خلیل منصوری
طاهره مهدوی -یاسرعمادی -سارا جمشید پور
زهرا عباسی -پریسا بکروی -مجید کمندپور
نیلوفر یوسفی -زهرا شاهسواری -فریبا گردان
امین شریفی نیا -زینب کوه کن ونی -شیما علیپور
نگین ارش مهر -مریم فکوری -حمید بازار
حمیدرضا یزدان پناه -پریسا واثقی -شیما کلباسی
حجت نورمحمدی -سکینه مرادی -جواد محمد پور
محمد طیبی -زیبا اوجاقی -شاهپور سمیع پور
نوشا پورنقی -سیده حکیمه سیدی سیاهکله -آناهیتا باقر صاد
سکینه شعبانی -رضاجمشیدی -مینا محمد پور
مجید سلطانی نژاد -سمانه شفیعی -مه لقا اسماعیل پور
رعنا خدائی- مینا اعلایی -احمد فتوحی نژاد
رحمان مامکریمی -مهدی خلیلی -بابک قمر پور

پس چرا اسم من نیست ؟؟؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - مینو صالح زاده - ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ

سلام پونه جان خواهش می کنم.. مدرسان اسامی رو به نمایندگی ها اعلام می کنه..شما میری واسه ثبت نام،بعد اونا تو لیستو نگاه می کنن وقتی اسمت داخل لیست باشه ثبت نام می شی.

سلام احتمالا چون گروه دیر جمع شده تا ۱ مهر مهلت دادن..ولی سریع تر اقدام کنید خیال خودتون راحت تره..

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - ziba.O - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)مینو صالح زاده نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  

سلام پونه جان خواهش می کنم.. مدرسان اسامی رو به نمایندگی ها اعلام می کنه..شما میری واسه ثبت نام،بعد اونا تو لیستو نگاه می کنن وقتی اسمت داخل لیست باشه ثبت نام می شی.

سلام احتمالا چون گروه دیر جمع شده تا ۱ مهر مهلت دادن..ولی سریع تر اقدام کنید خیال خودتون راحت تره..

ممنون از پاسختون موفق باشین

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - roger670 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)مینو صالح زاده نوشته شده توسط:  
(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  

الان یعنی اسامی به نمایندگی ها اعلام شده و در صورت مراجعه مشکلی نخواهد بود؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - zorro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۱ ب.ظ

الان از نمایندگی شهرمون پرسیدم گفت اسامی برای ما ایمیل کردن.مثه اینکه به همه ی نمایندگی هاشون ایمیل کردن برید ثبت نام.این نمایندگی که به من گفت مدرسان گفته تا ۱۰ شب اسامی اونایی که ثبت نام کردن رو برامون بفرستین!!! :|

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - shamim_s - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ

هر کسی میدونه این سوال منو جواب بده.

من اسمم تو لیست هست اگه بخوام فقط ازمون جامع شرکت کنم و دیرتر ثبت نام کنم بازم تخفیف شامل حال من میشه؟

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - alika - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ

سلام

من هم میخواستم تو ثبت نام گروهی شرکت کنم. با توجه به اینکه هنوز زمان داره چیکار کنم لطفا؟

ممنون

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - zorro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ)alika نوشته شده توسط:  سلام

من هم میخواستم تو ثبت نام گروهی شرکت کنم. با توجه به اینکه هنوز زمان داره چیکار کنم لطفا؟

ممنون

فک کنم اگه زنگ بزنی به همون شماره ی خانم ناصری بهت بگه چکار کنی بهتره

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف با تخفیف ۵۰ درصد برای اعضای مانشت - shamim_s - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ب.ظ

دوستان کسی ثبت نام کرده ؟؟!!

هزینه ثبت نام با تخفیف چقدر شده؟