|
|
رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - نسخهی قابل چاپ |
|
رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - hmd1st - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ ق.ظ
آرهه اومدم وسایلمو جمع کنم برگردم. نگهش دار. یادگار خوبیه. اومدی سمت ما قدمت رو چشم. خوشحال میشم ببینمت باز دوست خوبم |
|
رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - amirnem - 30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
بچه ها دانشگاه و رشته چطوره؟ خوش میگذره؟ آخر سر چند نفر شدین؟ |
Re: RE: رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - ma2ta.a.h - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: بچه ها دانشگاه و رشته چطوره؟سلام خوبین؟ رتبه ها که از ۲۷۰ شروع شده تا ۳۲۰ دو نفر هم بامعدل اومدن شدیم ۱۰ نفر الان.جای شما خالی بد نیست. |
|
RE: رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - amirnem - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
مرسی شکر بد نیستم پس خوب شلوغ شده چند تا دختر هستین چندتا پسر؟ سطح بچه ها چطوره؟ استادا چطورن؟ (۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط:(30 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: بچه ها دانشگاه و رشته چطوره؟سلام خوبین؟ |
Re: RE: رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - ma2ta.a.h - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: مرسی شکر بد نیستمبچه ها تقریبا توی یک سطحیم سطح علمی اساتید متوسط رو به پایینه. ۶ تا دختر و ۴ تا پسر شمام میبودین میشد ۵ تا پسر ولی الان پرچم دخترا بالاست. |
|
RE: رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - amirnem - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
با دکتر یوسفی و خانوم دکتر اسلام نور وقت شد چند دقیقه ای صحبت کردم یک روز که اونجا بودم که اینطور پس دخترا بیشتر هستید!!! (۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط:(01 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: مرسی شکر بد نیستمبچه ها تقریبا توی یک سطحیم |
|
رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - amirnem - 05 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ
بچه ها الان اس ام اس دعوت به جشن جدید الورودا اومد برام!:دی خندم گرفته بود دخترها یه روز بود پسرا یه روز دیگه!!! جای منو هم خالی کنید |
|
رتبه ۲۹۳ شبکه و ۳۲۷ آیتی - amirnem - 08 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
بچه ها دانشگاه چطوره؟ من که راضی هستم که نیومدم!!! |