۹۵ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: 95 هوش - reza6966 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ق.ظ)sorlin نوشته شده توسط: اقا تبریــــک.ایشالله تهران قبولی من دلم روشنه اگه تو تهران نیاری پس من دیگه باید قیدش رو کامل بزنم |
RE: 95 هوش - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:همپوشانی دیگه صفر نیست که! همه ملت هم که تهران نمیزنن(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ۹۵ هوش تهران نمیاره؟؟ حالا قبول هم نشدید دسته جمعی بیاید شیراز یه شیرینی هم بدین به من |
RE: 95 هوش - Amoojan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: همپوشانی دیگه صفر نیست که! همه ملت هم که تهران نمیزننزیر ۱۰۰ توی گرایش هوش و نرم به جز ۱ نرم افزار من کسی رو ندیدم که توی گرایش دیگه رتبه زیر ۱۰۰ داشته باشه... یعنی زیر ۱۰۰ تقریبا همپوشانی صفره! |
RE: 95 هوش - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:جدا؟؟(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: همپوشانی دیگه صفر نیست که! همه ملت هم که تهران نمیزننزیر ۱۰۰ توی گرایش هوش و نرم به جز ۱ نرم افزار من کسی رو ندیدم که توی گرایش دیگه رتبه زیر ۱۰۰ داشته باشه... یعنی زیر ۱۰۰ تقریبا همپوشانی صفره! خوشم میاد از همه نظر خوش شانسی اوردیم امسال!! اون از درصدها که طرف با ۳۰ درصد مشترک پارسال شیراز قبول مشد امسال غیرانتفاعی هم نمیاره اینم از این هم پوشانی!!! پس باید تو رتبه های بالاتر هم پوشانی خیلی زیاد بشه کاش میشد اونقدر بود که من به شبانه شهرستان میرسیدم! |
RE: 95 هوش - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: حالا فوق فوش تهران نیارید ی رشته خوبشومشکل من اینه یکسال موندم به خاطر تهران (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: ۹۵ هوش تهران نمیاره؟؟ (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: نمیاره مریم! من ۹۰ هم لبه مرزم... (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: اگه تو تهران نیاری پس من دیگه باید قیدش رو کامل بزنمهر دو تامون باید قیدش رو بزنیم (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: زیر ۱۰۰ توی گرایش هوش و نرم به جز ۱ نرم افزار من کسی رو ندیدم که توی گرایش دیگه رتبه زیر ۱۰۰ داشته باشه... یعنی زیر ۱۰۰ تقریبا همپوشانی صفره!یه نکته ای هم هست یه عده شهر خودشون می مونن |
RE: 95 هوش - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:شکله خیلی باحال بود(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: حالا فوق فوش تهران نیارید ی رشته خوبشومشکل من اینه یکسال موندم به خاطر تهران Rieman درس عبرت بگیر از افشین هی نگو میخوام سال دیگه بخونم! |
۹۵ هوش - reza6966 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: هر دو تامون باید قیدش رو بزنیم اگر شبانه ها رو هم بزنی , به تو ۱۰۰ در صد میرسه |
RE: 95 هوش - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۵ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: هر دو تامون باید قیدش رو بزنیم شبانه نمی زنم |
RE: 95 هوش - npour - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: حالا فوق فوش تهران نیارید ی رشته خوبشومشکل من اینه یکسال موندم به خاطر تهران یه نکته دیگه هم اینکه یه عده هم انتخابهای گرایشی که رتبه شون بالاتر شده رو به دلیل علاقه زودتر میزنن |
۹۵ هوش - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ
شما که رتبه تون خوب شده مراقب باشید فقط نیاین چندتا از یونی های تهران رو بزنید بگید همینارو میاریم بدترین حالت ممکن در نظر بگیرید و شهرهای دیگه رو هم بزنید چون امسال اصلا معلوم نیست چی به چیه. بعد شهریور نتیجه تون نشه مردود!! |
RE: 95 هوش - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: شما که رتبه تون خوب شده مراقب باشید فقط نیاین چندتا از یونی های تهران رو بزنید بگید همینارو میاریم بدترین حالت ممکن در نظر بگیرید و شهرهای دیگه رو هم بزنید چون امسال اصلا معلوم نیست چی به چیه. بعد شهریور نتیجه تون نشه مردود!! اگه جایی که انتخاب می کنم قبول نشم ترجیح میدم برم سربازی |
RE: 95 هوش - Amoojan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگه جایی که انتخاب می کنم قبول نشم ترجیح میدم برم سربازیخیلیا از این حرفا زدن و رفتن سربازی الان دارن به خودشون و من و تو و مانشت و ... فحش میدن! |
RE: 95 هوش - izadan11 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اگه جایی که انتخاب می کنم قبول نشم ترجیح میدم برم سربازیخیلیا از این حرفا زدن و رفتن سربازی الان دارن به خودشون و من و تو و مانشت و ... فحش میدن! اتفاقا یک ما قبل از کنکور انگیزه ام برای ادامه تحصیل به شدت افت کرد برام فرقی نداره چون هدف هام ربطی به ادامه تحصیل نداره |
۹۵ هوش - maryam.raz - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
دوستان گرامی بیاین در یه حرکت جوان مردانه اصلا انتخاب رشته نکنید و به خدمت مقدس سربازی روی بیارید تا بنده بتونم قبول شم! |
۹۵ هوش - unicornux - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اتفاقا یک ما قبل از کنکور انگیزه ام برای ادامه تحصیل به شدت افت کرد برام فرقی نداره چون هدف هام ربطی به ادامه تحصیل نداره آقا این معافه الکی ننه من غریبم بازی در میاره گولشو نخورید. : ))) :خبیث |