رتبه ۵۱ هوش - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۵۱ هوش - abji22 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
تبریک میگم!واقعا خوش بحالتون این هومن کجاس چرا چیزی نمیگه؟اینم که انتظار تک رقمی ازش داشتم |
RE: رتبه ۵۱ هوش - shazde kuchulo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
تبریک میگم مبارکه ایشالا همیشه موفق باشید |
رتبه ۵۱ هوش - saeidkhan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
تبریک احسنت . انشالا شریفی |
RE: رتبه ۵۱ هوش - RMO - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: زبان ۱۰تبریک میگم همشهری! بچه های نجف آباد همیشه و همه جا پرچمشون بالاست. |
RE: رتبه ۵۱ هوش - yaser.b - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: شرط میبندم شریف قبولی به امید خدا شریف قبولید |
رتبه ۵۱ هوش - RMO - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: دیدی من افتادم شیراز باز تو افتادی تهران(دل من قدرتش بیشتره)شما رتبتون چند شده؟ |
RE: رتبه ۵۱ هوش - masoud67 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط:با اینکه امیدی به شریف ندارم ولی امیدوارم شانس بیارم و قبول بشم. امید بخدا(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: شرط میبندم شریف قبولی (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ب.ظ)RMO نوشته شده توسط: تبریک میگم همشهری!ممنون همشهری. |
RE: رتبه ۵۱ هوش - yaser.b - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
تبریک میگم دوست عزیز |
RE: رتبه ۵۱ هوش - سودابه م - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۰ ب.ظ
تبریک ان شاالله به آرزوتون میرسین.............مثل من ازهمون اول هرچی دانشگاه تو تهران هستو ردیف کنین یه جایی قبول میشیم:دی |
RE: رتبه ۵۱ هوش - inmahdi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: زبان ۱۰ آقا مبارک باشه، موفق باشی فقط یه سوال با ۴۶۳ هوش شبانه تهران کدوم دانشگاه میشه قبول شد ؟ اصن تهران میشه، من آی تی هستم ولی میخام بیام این ور!!! |
رتبه ۵۱ هوش - SHayAN_567 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
دوستای گلم بالاخره انتظارا تموم شد امیدوارم همه از نتایجشون راضی باشن اگم راضی نیستن ناراحت نباشن کنکور اخر راه نیستا یادمون نره . |
رتبه ۵۱ هوش - olom tahghighat - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررکه ای ول |
رتبه ۵۱ هوش - Computer92 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
خیلی تبریک میگم. |
رتبه ۵۱ هوش - m.khojaste - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
شریف قبولی |
رتبه ۵۱ هوش - iwes - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ
سلام مهندس تبریک. بخدا این امیر کبیر و تهرات هم جاهای بدی نیستن. یه سوال یعنی الان کسی مثلا معماری کامپیوترو مدار منطقی جواب بده تو رتبه ی هوشش تاثیر نداره؟ |