![]() |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ
جدی میگم نمیدونم خوی دادن یعنی چطور بدی!!اما بد بودن رو میفهمم البتخ اونم وقتی افتضاحه!!تعریف شما از خوب بودن چیه؟! سوء برداشت ؟! خوب چی بگم؟!هوش منم در این حده. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: سوء برداشت ؟! خوب چی بگم؟!هوش منم در این حده. نه آبجی قصد توهین به کسی ندارم exprorer منظورمو گرفت و به نظرم بحث جالب شد |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - nasim** - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: جدی میگم نمیدونم خوی دادن یعنی چطور بدی!!اما بد بودن رو میفهمم البتخ اونم وقتی افتضاحه!!تعریف شما از خوب بودن چیه؟! اگه منظورت از خوب بودن قبولی تو دانشگاه شریفه!که دیگه تعریفش مشخصه ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: جدی میگم نمیدونم خوی دادن یعنی چطور بدی!!اما بد بودن رو میفهمم البتخ اونم وقتی افتضاحه!!تعریف شما از خوب بودن چیه؟! واسه این که سوتفاوت نشه این کلمه "کنکور" رو ذکر کنید ![]() |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ
خیلی بی ادبین! منظورم خوب دادن کنکور بود. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - masoud67 - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: به نظرت تیمی جز انگلیس می تونه قهرمان شه؟ایول داره ها. پس تیم ملی چی میشه این وسط ؟ غیرت و تعصب کجا رفته؟ ![]() (۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:من حتی تا بازنشتگی خودمو هم برنامه ریزی کردم .(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: اگه نتیجه ها بیاد کلا وضعیت ۱۰ سال آینده زندگیم مشخص میشه.چه با برنامه! ![]() |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
من راستش نمیدونم فردا میخوام چی کار کنم چه برسه ده سال!یک زمانی خیلی هدف داشتم اما وقتی کل زندگیم عوض شد فعلا چیزی نیست که خیلی واسش برنامه داشته باشم.فقط میدونم میخوام ادامه تحصیل بدم و آدم خوبی باشم!! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mehrdad7soft - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
من که میگم اسپانیا قهرمان میشه روی بلژیک هم یه کوچول حساب کردم بازی ایرانم اگه اون روز خیلی خوشحال بودم اضاف نخورده باشم میبینم که از شادیم کم شه به حالت نرمال برسم یک جوان مرد یا جوان زن میخوام که وقتی نتیجه اومد خودش کنترل کنه و همون لحظه بهم اس م اس بده که باخبر شم که از پادگان فرار کنم و نتیجه ببینم (خصوصی پیام بده شماره بدم نشد عمومی شماره میدم نشد امریتو میزارم تو جیبم ...) ولی من احساس میکنم یا رتبم خیلی خوب میشه یا خیلی بد درصد هارو حساب نکردم گفتم یک دفعه نتیجه میاد میبینم الان اصلا یادم رفته چیارو زدم نزدم ![]() |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
اگر رتبتون زیر چند بشه خوشحال میشید.منطقی و معقول البته.چون همخ دوست داریم یک بشیم! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
به نظر شما کسی با مشترک دوازده درصد میتونه امیدی به روزانخ داشته باشه؟ راستی این دانشگاه هایی که گفتید میشه حدودا زیر ۱۰۰؟ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mehrdad7soft - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ
حد منم تهران البته ... همون تهران |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
راستش خودم زیر پنجاه. اما بچه ها تهران هواش آلودس !!آدم میخواد دو سال زندگی کنه خوب. اینم یک روش روحیه دادن!! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
شما پیشگو هستید؟! پس چی هستید ؟!نکنه ادبیات میخونید؟! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - hosshah - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: شما پیشگو هستید؟! آری به راستی که ما پیشگو هستیم ![]() منم کلا نتایج بیاد خوشحال میشم هرچی بود بود |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Mehrdad7soft - 19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)پاریس نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: شما پیشگو هستید؟! هنر رشتش هنره بگیرینش در نره |