![]() |
حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - انسیه۲۰۱۲ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ
در مورد شوال ۷ و ۱۳ و ۱۴ میشه نظر بدین؟ |
RE: حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - kasadegh - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط:(17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ)mrmasoud نوشته شده توسط: به صورت سوال دقت کنید: سلام خدمت تمامی دوستان در مورد سوال ۱۴ در بهترین حالت و استفاده از هیپ فیبوناچی زمان الگوریتم دایکسترا برابر e+vlogvاست حال اگر بخوایهم برای تمام راس ها حساب کنیم برابر ev+v 2 logv حال در صورت سوال گفته که گراف همبند است لذا گراف می تواند یک گراف کامل باشد و در وصورتی که گراف کامل باشد داریم E=v 2 لذا زمان الگوریتم دایکسترا برابر v3+v 2 logv می شود که بیشتر از زمان v3 برای الگوریتم فلوید هست پس گزینه درست ۲ می باشد |
RE: حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - fallah_o68 - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ ب.ظ)kasadegh نوشته شده توسط: سلام خدمت تمامی دوستان سلام سوال ۱۴ منم گزینه ۲ زدم. منتها تو صورت سوال گفته گراف مسطح. تا اونجا که من اطلاع دارم حداکثر تعداد یالهای گراف مسطح ۳v-6 هست. بنابراین هزینه الگوریتم دایکسترا v2 logv میشه که کمتره. با این حال اگه کسی اطلاع داره که حداکثر تعداد یالهای گراف مسطح چقدر است، لطفا خبر دهد؟ سوال ۱۵ هم که ظاهرا گزینه ۴ صحیحه. کسی مثالی برای رد ۳ گزینه دیگر دارد؟ سوال ۱۸ ظاهرا هیچ موردی غلط نیست (گزینه اول جواب است) و مثال نقض تا الان پیدا نکردم. اگر کسی از دوستان مثال نقضی برای هریک از موارد دارد لطفا بگوید در مورد سوال ۵ که در چند نظر قبلی بنده توجیه دقیق کردم که جواب ۶ میشود و در هیچکدام از گزینه ها وجود ندارد، لطفا با استدلال پاسخ بنده را تایید یا رد کنید؟ |
RE: حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - انسیه۲۰۱۲ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)fallah_o68 نوشته شده توسط: [quote='kasadegh' pid='261198' dateline='1394375609'] سلام سوال ۱۴ منم گزینه ۲ زدم. منتها تو صورت سوال گفته گراف مسطح. تا اونجا که من اطلاع دارم حداکثر تعداد یالهای گراف مسطح ۳v-6 هست. بنابراین هزینه الگوریتم دایکسترا v2 logv میشه که کمتره. با این حال اگه کسی اطلاع داره که حداکثر تعداد یالهای گراف مسطح چقدر است، لطفا خبر دهد؟ در مورد گراف مسطح حق با شماست، دو ستانی که میگن میتونه کامل باشه، آیا گراف کامل میتونه مسطح باشه؟ شما در مورد سوال ۷ نظری ندارین، بنطر من گزینه هیچکدارم صحیح است، چون ما الگوریتمی مبتنی بر مقایسه نداریم که کمتر از nlogn باشه.اگه لطفن نظرتونو بگین |
حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - -Ali- - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
سوال ۱۴ به نظر من گزینه ۳ هست |
حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - hamidsho - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
دوستان دکترا ، میشه لطف کنید در مورد سوالات ساختمان داده و طراحی الگوریتم کارشناسی ارشد ۹۳ ایتی نظر بدید با توجه به کلید اعلام شده سنجش خیلی لطف میکنید دوستان دکترا میشه ی لطف کنید پاسخ تشریحی ساختمان داده و طراحی الگوریتم کارشناسی ارشد کنکور ایتی ۹۳ را برای بنده بنویسید ممنونتون میشم و لطف کنید کلید سنجش رو هم بررسی کنید |
RE: حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - mehrdad1261 - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۱۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: دوستان دکترا ، میشه لطف کنید در مورد سوالات ساختمان داده و طراحی الگوریتم کارشناسی ارشد ۹۳ ایتی نظر بدید با توجه به کلید اعلام شده سنجش خیلی لطف میکنید دوست من سنجش کجا کلید داده ؟ لینکش رو به ما هم بده . "کلید اولیه سوالات درروز پنجشنبه مورخ ۲۲/۱۲/۹۲" |
حل و بررسی سوالات ساختمان داده و الگوریتم- نرم افزار و هوش مصنوعی ۹۳ - hamidsho - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۱ ب.ظ
دوست من منظورم سوالای ارشد بود |