بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - fatima.sr68 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ
بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعضی ها میگن Lalr بعضی ها میگن هیچکدام |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچکدام |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:یعنی مطمئنی؟؟ مورد مشابهشو دیدی؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:بله نیاز به مورد مشابه نداره من بالا براتون اثبات کردم با نکته های تو متن درس اگه شما اثباتی دارید در مورد اشتباه بودن نظر من بفرمایید این نکته ها که اوردم عین متن درسه(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:یعنی مطمئنی؟؟ مورد مشابهشو دیدی؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:مثال مدرسان(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:بله نیاز به مورد مشابه نداره من بالا براتون اثبات کردم با نکته های تو متن درس اگه شما اثباتی دارید در مورد اشتباه بودن نظر من بفرمایید این نکته ها که اوردم عین متن درسه(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:یعنی مطمئنی؟؟ مورد مشابهشو دیدی؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:من کتاب مدرسانو ندارم و مثالشو ندیدم.اما یه سوال ازتون میکنم ببینم جوابتون چیه آیا b تو عبارت Db وقتی D لاندا رو هم تولید میکنه جزو مجموعه FIRST D حساب میشه یا نه؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:مثال مدرسان(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:بله نیاز به مورد مشابه نداره من بالا براتون اثبات کردم با نکته های تو متن درس اگه شما اثباتی دارید در مورد اشتباه بودن نظر من بفرمایید این نکته ها که اوردم عین متن درسه(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:یعنی مطمئنی؟؟ مورد مشابهشو دیدی؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: بالاخره سوال ۱ چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:نه دیگه..منم همینو میترسم...ولی جواب تستاش با پوران خیلی فرق داره..تا حالا همچین چیزی توی تستها نیومده بوده..مدرسان یک مثال زده..پوران همچین مثالی داره؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:من کتاب مدرسانو ندارم و مثالشو ندیدم.اما یه سوال ازتون میکنم ببینم جوابتون چیه آیا b تو عبارت Db وقتی D لاندا رو هم تولید میکنه جزو مجموعه FIRST D حساب میشه یا نه؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:مثال مدرسان(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:بله نیاز به مورد مشابه نداره من بالا براتون اثبات کردم با نکته های تو متن درس اگه شما اثباتی دارید در مورد اشتباه بودن نظر من بفرمایید این نکته ها که اوردم عین متن درسه(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: هیچکدامیعنی مطمئنی؟؟ مورد مشابهشو دیدی؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:اصلا شما کاری به مثال نداشته باش تو همون کتاب مدرسان تو قسمت گرامرهای clr مجموعه LOCKAHEAD یا پیشبینی رو چی تعریف کرده از متن درس بگید نه از رو مثال ببینید چی تعریف کرده تو پوران اینطور تعریف کرده که من گفتم شما ببینید اگه تعریفش همینه که من گفتم شک نکنید هیچکدام میشه(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:نه دیگه..منم همینو میترسم...ولی جواب تستاش با پوران خیلی فرق داره..تا حالا همچین چیزی توی تستها نیومده بوده..مدرسان یک مثال زده..پوران همچین مثالی داره؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:من کتاب مدرسانو ندارم و مثالشو ندیدم.اما یه سوال ازتون میکنم ببینم جوابتون چیه آیا b تو عبارت Db وقتی D لاندا رو هم تولید میکنه جزو مجموعه FIRST D حساب میشه یا نه؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:مثال مدرسان(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: یعنی مطمئنی؟؟ مورد مشابهشو دیدی؟بله نیاز به مورد مشابه نداره من بالا براتون اثبات کردم با نکته های تو متن درس اگه شما اثباتی دارید در مورد اشتباه بودن نظر من بفرمایید این نکته ها که اوردم عین متن درسه |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:اصلا شما کاری به مثال نداشته باش تو همون کتاب مدرسان تو قسمت گرامرهای clr مجموعه LOCKAHEAD یا پیشبینی رو چی تعریف کرده از متن درس بگید نه از رو مثال ببینید چی تعریف کرده تو پوران اینطور تعریف کرده که من گفتم شما ببینید اگه تعریفش همینه که من گفتم شک نکنید هیچکدام میشه(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:نه دیگه..منم همینو میترسم...ولی جواب تستاش با پوران خیلی فرق داره..تا حالا همچین چیزی توی تستها نیومده بوده..مدرسان یک مثال زده..پوران همچین مثالی داره؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:من کتاب مدرسانو ندارم و مثالشو ندیدم.اما یه سوال ازتون میکنم ببینم جوابتون چیه آیا b تو عبارت Db وقتی D لاندا رو هم تولید میکنه جزو مجموعه FIRST D حساب میشه یا نه؟(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۶ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: بله نیاز به مورد مشابه نداره من بالا براتون اثبات کردم با نکته های تو متن درس اگه شما اثباتی دارید در مورد اشتباه بودن نظر من بفرمایید این نکته ها که اوردم عین متن درسهمثال مدرسان تعریفشو خیلی بد نوشته،من از جزوه شاپوری و استاد دانشگاهمون (موقع تحصیل ) که میخونم هر دو گفتن: جایی که قلم lr هست ،براش First حساب کن،میشه Lookahead که زیرمجموعه Follow |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ
الان طبق این تعریف حرف من درسته یا شما؟کتاب پوران عین مطلبی که من گفتم نوشته و با اون دلیل جواب میشه هیچکدام اصلا منطق مجموعه پیشبینی هم همینه میخواد بگه که بعد B کدوم ترمینالها امکان داره بیاد و یه جورایی پیشبینی میکنه در اینصورت اعضای FIRST D به غیر لاندا میتونه بیاد و در صورتی که D لاندا تولید کنه b هم میتونه باید که در مجموعه پیشبینی قرار میگیره |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: الان طبق این تعریف حرف من درسته یا شما؟کتاب پوران عین مطلبی که من گفتم نوشته و با اون دلیل جواب میشه هیچکدام اصلا منطق مجموعه پیشبینی هم همینه میخواد بگه که بعد B کدوم ترمینالها امکان داره بیاد و یه جورایی پیشبینی میکنه در اینصورت اعضای FIRST D به غیر لاندا میتونه بیاد و در صورتی که D لاندا تولید کنه b هم میتونه باید که در مجموعه پیشبینی قرار میگیره من که حرفمو سرکنکور زدم گفتم هیچکدام..الان مهم اینه که نظر طراح چی باشه ....یا اینکه واقعا چی درسته |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - damavand_kellap - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: الان طبق این تعریف حرف من درسته یا شما؟کتاب پوران عین مطلبی که من گفتم نوشته و با اون دلیل جواب میشه هیچکدام اصلا منطق مجموعه پیشبینی هم همینه میخواد بگه که بعد B کدوم ترمینالها امکان داره بیاد و یه جورایی پیشبینی میکنه در اینصورت اعضای FIRST D به غیر لاندا میتونه بیاد و در صورتی که D لاندا تولید کنه b هم میتونه باید که در مجموعه پیشبینی قرار میگیره اگه زدی هیچکدام درسته شک نکن |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط: الان طبق این تعریف حرف من درسته یا شما؟کتاب پوران عین مطلبی که من گفتم نوشته و با اون دلیل جواب میشه هیچکدام اصلا منطق مجموعه پیشبینی هم همینه میخواد بگه که بعد B کدوم ترمینالها امکان داره بیاد و یه جورایی پیشبینی میکنه در اینصورت اعضای FIRST D به غیر لاندا میتونه بیاد و در صورتی که D لاندا تولید کنه b هم میتونه باید که در مجموعه پیشبینی قرار میگیره اگه هیچکدام درست باشه ،عالیه حالا یک مسئله ای ..من یادم نمیاد چیزی راجع به این موضوع خوندم یا نه....اگر زبان یک گرامر منظم باشه،LALR هست؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - kaveh1392 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
بچه ها این قدر قضیه رو سخت نکنید سوال ۹۰میشد هیچکدام گزینه ۴ چون اگه CLR1 یا همون LR1 نباشه هیچ کدوم از ۱ و ۲ و ۳ نمیشه چون همشون زیر مجموعه CLR1 ان. حالت زیر حالت تداخل مورد نظره S->a.BDb {$}
B->.b {d,b}
B->. {b,d}
این یک تداخل s/r واضحهسوال ۹۱ میشد تداخل s/r گزینه ۱ حالت زیر حالت تداخل مورد نظره T-> x.Tx
T-> x.(دستگیره)
T-> .xTx
T-> .x
|