![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان.شوخی میکنی؟ الان ینی بود یا ما امضا نزدیم؟؟ ![]() آخه من دیروز آدرسو گذاشتم آخر سر نوشتم واسه همین یادم نیست امضا داشت نداشت چی بود ![]() |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - masume_ml - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان.شوخی میکنی؟ منم امضا نزدم ![]() |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - shvh - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ب.ظ)masume_ml نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۲ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)Good! نوشته شده توسط: دوستان.شوخی میکنی؟ آقا من دستکش دستم بود به دوستم گفتم کارت منو هم انگشت بزن !!!! فردا روز که من امیر کبیر قبول میشم این که مهم نیست ؟؟؟؟!!!! شناسایی اثر انگشتی نشم !!!!!؟؟؟؟ |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Amir V - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ
سلام. من سوالات مشترک و تخصصی رو نگاه کردم. به نظرم مشترک به راحتی میشه ۴۰% زد! تخصصی هم به راحتی میشه بالای ۶۰% زد! به راحتی = گلاب! کسی که خوب خونده باشه بهتر هم میتونسته بزنه! امیدوارم همه به اندازه تلاششون نتیجه بگیرن ![]() |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.از کجا دیدید؟ من که انقد استرس داشتم هول کردم. الان اینی که شما میگی ینی همه همینطوری زدن یا استرس نذاشته انقد خوب بزنن؟ من چرا استرس گرفتم چرا؟ ![]() من هنوزم حالم خوب نیست.خیلی زحمت کشیده بودم.خستگیم موند تو تنم. ![]() ![]() ![]() ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - hamedit89 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
کسی که سر جلسه است فرق داره با کسی که بیرون جلسه!!! من خودم اولش خیلی استرس داشتم که سوال اول ساختمان داده رو نزدم!!! بعد که اومدم بیرونم حلش کردم!!! |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - PanizIr - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام. حالا بذارین رتبه ها بیاد میبینین به راحتی میشد زد یا نه ![]() ما که سر جلسه بودیم به نظرمون به راحتی نمیشد زد. حداقل محدود کننده وقت بود ![]() ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - خانه سبز - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:پشت لب تاب شایدم تبلت(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۱ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.از کجا دیدید؟ ما هم روز ازمون |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - farzad.arshad - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
چیزی که من توی همین سوال و جوابایی که تو مانشت چه آیتی و چه نرم می بینم، خیلی درصد اشتباهات بالاست. خودم از همه بدتر حتی برخی سوالای آسون هم به دلیل مشابهت با برخی سوالات و وجود استرس جا به جا زدیم حالا این که درصدها چطوریه پیش بینیش مشکلی رو حل نمیکنه ولی من بعید می دونم از سالهای پیش بالاتر باشه |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
آخه ایشون خودشون پارسال تجربه داشتن. خدا رحم کنه فقط! |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - خانه سبز - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: آخه ایشون خودشون پارسال تجربه داشتن.منم تجربه حل کامل تشریحی ۷سال اخیر رو دارم شبکه امسال کجا... |
RE: کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - Good! - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: آخه ایشون خودشون پارسال تجربه داشتن.منم تجربه حل کامل تشریحی ۷سال اخیر رو دارم شما تجربه ۷سال اخیر رو سر جلسه که ندارید ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - خانه سبز - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط:ایشونم تجربه۹۲ رو نداشتن(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: آخه ایشون خودشون پارسال تجربه داشتن.منم تجربه حل کامل تشریحی ۷سال اخیر رو دارم |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - m_ok - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ق.ظ
من هنوز تو شک هستم به خاطر مشترک ها...گسسته رو از همون اول گذاشتم کنار و نخوندم چون همیشه سوالای عجیب غریب میدادن ...و امسال انقد مسخره بود که منی که ۴ سال بود نگاه به کتاب گسسته نکرده بودم ۲ تاشو زدم و فکر کنم درست زدم...اما بقیه درس هایی که انقدر براشون زحمت کشیدم...واقعا باورم نمیشه ...کلا ۱۱ تا مشترک جواب دادم و هرچی هم که الان دارم چک میکنم با بچه های مانشت به غیر از همون ۲ تای گسسته و ۱-۲تای دیگه غلطه.... ![]() مدیریت اسون بود به نظرم....۶۰ به بالا زدم فکر کنم...تخصصی هم که خوب بود نسبتا....زبان تخصصیش هم آسون تر از سال های گذشته بود....اما مشترک واااااقعا به نظرم سخت تر از حداقل سال پیش بود....من مشترک سال پیش رو به راحتی ۴۰ میزدم ![]() |
کنکور "آی تی ۹۳" سخت بود یا آسوون ؟ - خانه سبز - ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ
منم دیگه بریدم... مشترک ۵ تا غلط ۷صحیح تخصصی ۵۰-۶۰ بقیه ۱۰-۱۵ معدل ۱۶ |