![]() |
بررسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Good! - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
منم زدم a v b آره سوالا یه سریهاشون آشنا میزدن |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - farzad.arshad - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:چون دفتچره ها متفاوته، پس گزینه ها هم جا به جا شده(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ا وا(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - mrdudu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۲ ب.ظ
نخنیدن ها :ی اون سوال که گفته بود نولیج بیس ۱ میشه A رو ازش استناج کرد بعد B رو به نولیج بیس ۱ میکنیم کدوم رو میشه از نولیج بیس ۲ اسنتاج کرد هوش بود دیگه ( شبیه به پایگاه بود نمیدونم چرا :ی ) حالا میشد A AND B رو میشه از نولیج بیس استناج کرد دیگه درسته :ی چون یه گزینه هم بود مشکوک بود میگفت A V B رو میشه از نولیج ۱ استاج کرد :ی ؟ هوش بود حالا یا پایگاه یا گسسته :ی |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - hoomanab - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۹ ب.ظ)minami نوشته شده توسط: حداکثر ۲ تا هرس میشه، همیشه باید سمت چپ ترین شاخه رو همه رو چک کنیم تا مقدار آلفا یا بتا مشخص شه، شاخه دوم یه برگ بیشتر نداشت، شاخه سوم فقط هرس میشد، ۳ تا برگ داشت، نهایتن ۲ تاش هرس میشد ایشون تحلیل من رو قبل از من گفتند ![]() |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - eli-77 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط:دقیق گزینه ها یادم نیست ولی گزینه ۴ درست بود(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:ا وا(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA میشه سوالش رو کمی کامل تر بگید ؟؟؟ |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - itbaz - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: دوستان سوال درخت هرس الفا بتا چه جوابی دادید؟ به نظر من۲تا رو هرس میکنه. دو تا سمت چپی و وسطی که هرس نمیشن. دو تا آخری از سمت راست حداکثر ممکنه هرس شن. |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - m_ok - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۳ ب.ظ)itbaz نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۱ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: دوستان سوال درخت هرس الفا بتا چه جوابی دادید؟ توی این سوال ۲ شاخه هرس میشن فقط در صورتی غیر از این میشه که حالت خاص در نظر بگیریم که بازه مشخص بهمون داده ! که همچین چیزی نبود تو صورت سوال....که تازه با این حالت خاص هم باز نمیشه ۳ تا :دی...میتونی ماکس رو از دو زیرشاخه اول بدست بیاری و کلا بقیه رو بررسی نکنی که میشه ۴ تا هرس :دی |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - AMMehr - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
من زدم ۳ تا هرس میشه چون بهترین حالت رو گفته و بازه مشخص داریم ۲ تا حالت عادی میشه نه حالت ایده آل Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - m_ok - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ)AMMehr نوشته شده توسط: من زدم ۳ تا هرس میشه چون بهترین حالت رو گفته و بازه مشخص داریم ۲ تا حالت عادی میشه نه حالت ایده آلکجا گفته بود بازه داریم ؟ من خیلی دقت کردم ![]() |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - AMMehr - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ق.ظ
۶ تا عدد مشخص داریم یعنی بالاترین عدد و کمترین عدد رو میدونیم تویه بهترین حالت هم چیدمان دست خودمونه !!! Sent from my Nexus 5 using Tapatalk |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - marvel - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ
دوستان عزززیز، اگه توی MIN اعداد بصورت صعودی باشد بهترین و بیشترین هرس راداریم برعکس در MAX اگر نزولی باشد بیشترین هرس را داریم.با استناد به پوران و نصیر.گزینه ۲ ایشالا درسته. |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Itstudent87 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۲ ق.ظ
اصلا امکان نداره ۳تا هرس باشه دوستان!دوتای سمت چپ که کلا هرس نمیشن!وسطی که فقط یه گره است و هرسی در کار نیست.از سه تای سمت راست ماکزیمم دوتاش هرس میشه چون به حال باید ارزش یه نود به پدرش برسه که بشه مقایسه داشت برای هرس Sent from my GT-I9100G using Tapatalk دوستان دقت کنید حد بالا و پایینی برای ارزشمندی گره ها بیان نشده. Sent from my GT-I9100G using Tapatalk |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ق.ظ)marvel نوشته شده توسط: دوستان عزززیز، باور کنید من همش دعا میکنم هرچی خیره برای همه دوستان پیش بیاد. ینی کلید یجوری باشه که همه بچه هایی که زحمت کشیدن به نتیجه برسن. اما در مورد این سوال: ببینید دوتا گره سمت چپ که هیچوقت هرس نمیشن! تا اینجا واضحه؟ میمونه گره وسطی که اونم هرس نمیشه چون فقط ۱ گره هست و باید بررسی بشه! اگر فرض کنیم بازه مون محدود باشه، و شاخه min سمت چپ ماکزیمم امتیاز رو بیاره پس باید سه تا شاخه سمت چپ بعلاوه خود شاخه Min هرس بشه که میشن ۴ تا ! ولی توی گزینه ها نیست! پس نتیجه این میشه که شاخه مین و یکی از زیرگره ها بررسی میشه! و در نهایت چون امتیاز max بیشتر از min میشه دو تا گره سمت چپی هرس میشن! اصلا ابهامی توش نیست! |
برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - Mohammad.K - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ ب.ظ)m7th نوشته شده توسط: مطمنی A^B رو می شه ار k2استدلال کرد,منم اینو زدم بچه ها می گنA V Bمیشه انگار یه دونه بود گفته بود A and B رو میشه هم از K1 و هم از K2 استنتاج کرد! اگه منظور بچه ها این گزینس که به نظر من درست نیست! A and B رو از K1 نمیشه استنتاج کرد چون هنوز B اضافه نشده که! منم زدم A^B رو میشه از K2 استنتاج کرد! |
RE: برسی سوالات هوش مصنوعی IT سال ۹۳ - mrf - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: سوال ۸۶ در مورد تپه نوردی و SA جون هرکسی دوست دارین لینک سوالات و بدین می خوام بررسی کنم اپلود کنین hf9852@gmail.com مرسی |