![]() |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - damavand_kellap - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
در مورد avl چون گفته بود متوازن کلا avl متوازنه دیگه پس میشد از مرتبه log n فکر کنم |
RE: سئوال مرتبه زمانی - eli-77 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ)itsgu88 نوشته شده توسط: مرتبه زمانی عبارت زیر: nklogk نمیشه به نظرتون؟؟؟؟ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - راضیه اکبری - ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: سلام به همه به نظرم اومد که در n میتونیم پیمایش inorder درخت رو بنویسیم و سپس باز در n این ارایه مرتب رو trace کنیم به نظرم lognنمیتونست باشه چون نمیدونیم که نویز کجا اتفاق افتاده |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
اون سوال دیگه ای که گفته بود چند گزینه صحیح است و درمورد عبارت ریاضی E بود چی میشد دوستان ؟ شما چی زدین ؟ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - dzzv_13 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: ممنون...برای حذف و اضافه که مشکلی نیست .. چون در صف حلقوی دوتاش (۱)o هست من شکم روی کمینه بودن بود که میشه در (۱)o حلش کرد یا نه .. شک داشتم نزدم ولی احتمالش زیاده همون گزینه صفر صحیح باشه |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - matt2007 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
نه حرفتون درست نیست. ساختمان داده ای داریم که هم پوش و هم پاپ و هم پیدا کردن مینیمم از O(1) باشه که نمونش در کنکور مهندسی کامپیوتر سال ۸۳ آورده شده به نظر من با کمی تغییر میشه ماکسیمم رو هم در مرتبه ۱ حساب کرد دو آرایه بگیرید که A و B باشند push و pop ذر A انجام میشه که قاعدتا O(1) هست در آرایه B درایه B[i] نشون دهنده کمترین عدد از ۱ تا i آرایه A هست و ... |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: یه سوال دیگه بود گفته بود یک ستاره داریم کهاون وزن های متمایز رو فک کنم اشتباه زدی. گزینه ۱ میشد. که گفته بود درخت است :دی نکته اش اینه که گفته بود حتما درخت است خودم همون لحظه اول خواستم بزنم ولی چون حالت غیر درخت هم داشت نزدم |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)AMTP نوشته شده توسط: یکی از سوالا گفته بود چند جمله صحیح است جملاتشم نزدیک بودن: ساختمان داده ای با قابلیت پوش و پاپ و یافتن مین و ماکس از مرتبه ۱من اینو ۰ زدم :دی توی یکی از تستای قدسی که یادم نیس زده بود میشه o1 حذف از مرتبه oN میشه پس میشد دو تا درست!! |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - masume_ml - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)zahra.tanha نوشته شده توسط: من که رفتم واسه سال دیگه ... ۴ماه شبانه روز از تموم زندگیم زدم آخرش هیچی نه دوستم چرا اینجوری میگی خدا حتما نتیجه زحماتت رو میده اگرم نشه حتما به صلاحته از الان خودت رو نباز تا نتایج نیاد هیچی معلوم نیست. |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:آهان. راس میگی :-؟(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: یه سوال دیگه بود گفته بود یک ستاره داریم کهاون وزن های متمایز رو فک کنم اشتباه زدی. گزینه ۱ میشد. که گفته بود درخت است :دی پس نه ۱ میشه نه ۳ ![]() بقیه گزینه ها رو هم نخوندم ببینم چی میگن :-؟ |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - iammiti - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ
دوستان کسی سوال جوزف حل کرد؟ اولی که گفته بود : یه گروه دور میز نشستن و هر نفر نفر کناری با تفنگ میکشه و تفنگ به زنده بعدی میده (این f بود) بعد گفته بود کدام گزینه صحیح است! چیزایی که من بدست اوردم : f(1392)=368 f(1392)=370 f(685)=185 گزینه هاش اشتباه نبود؟ فک کنم گزینه اخر بجا - با + میذاشت نظری ندارین؟ |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:آهان. راس میگی :-؟(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: یه سوال دیگه بود گفته بود یک ستاره داریم کهاون وزن های متمایز رو فک کنم اشتباه زدی. گزینه ۱ میشد. که گفته بود درخت است :دی میشه وزن متمایز اون سوالم من زدم درخت کمینه هم همین میشه..غلطه؟ |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - mehdi1902 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: دوستان کسی سوال جوزف حل کرد؟بیشتر از همه ۴ بهش میخورد که آره فک کنم غلط بود به نظر من که یه +۱ باید میداشت :دی |
RE: بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - izadan11 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۶ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: دوستان کسی سوال جوزف حل کرد؟ نه سوال کاملا درست بود برای ۱۳۹۲ تمام زوج ها حذف می شوند پس عضو ۱۳۹۱ ام تبدیل به عضو ۶۹۶ ام آرایه ی جدید میشه یعنی ۱۳۹۱ تقسیم بر دو شده به علاوه ی یک شده(نحوه ی بدست آوردن این رابطه رو سر کلاس حل تمرین ساختمان داده برامون گفتن برا همین نمی دونم سوال سختی بوده یا آسون ) |
بررسی سوالات طراحی و ساختمان IT - hosseinriasati - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
جواب مسئله Josephus اگر n زوج باشه: f(n) = 2 f(n/2) -1 اگر n فرد باشه: f(n) = 2 f(n/2) + 1 گزینه هاش یادم نیست. من زدم گزینه ۲ که اشتباهه!! |