![]() |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: خدایی اونایی که سوالا رو بعد امتحان چک می کنند اعصاب دارناااا :| ما چک میکنیم که خیالمون راحت شه! مرگ یه بار! غلط شد با یکم گریه تموم میشه بهتره تا اینکه چند ماه سردرگم باشی.. ![]() |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Aida92 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
سلام منم بد ندادم مشترک تقریبا سخت بود.تخصصی اسون بود.معماری متوسط رو به اسون. زبانم که صفر زدم!!!!!!! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
خدایا ![]() یعنی ی سال دیگه باید بخونم مشترک و گند زدم تخصصی و زبان و مدیریت خوب اخه چرا اینجوری بود سوالای مشترک ;((((((((((((((((((( گسسته رو۲ماه خوندم و گذاستم کنار اما به نظرم سوالاش اسون میومد کاش خونده بودم خیلی بد بود.دارم فک میکنم چطوری باید طاقت بیارم واسه سال بعد بخونم اگه بخوان بازم همین سوالا باشن ک به خاطر شک نزنم سوالا رو نمیشه ک پارسال طراحی و داده خیلی اسونتر بود به خصوص داده این انصاف نیست |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:عریزم برو کارنامه هایی که تو مانشته یه نگاهی بنداز ببین درصدارو نیازی نیست قیافه ها یادت باشه،شما که میگی خیلی خوب زدیوپس خیلی آسووون بده(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۰ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بنظر منم سوالات مشترکش نسبت به سال پیش سخت بود(۱۹ تا از ۳۰ با اطمینان ۸۰%)...مدیریت واقعا راحت بود (از ۱۵ تا سوال ۱۳ تا رو با اطمینان ۱۰۰%زدم)...واما تخصصی از ۱۸ تا ۱۲ تا رو با اطمینان ۹۵%زدم...تا پاسخنامه بیاد ببینیم چکار کردیم. |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
سلام به دوستان ![]() من دلم واقعا میخواد همین الان پاسخ نامه رو داشته باشم و چک کنم ... |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: خدایا ایشالله قبولی بیخیال از کجا معلوم اینا که میگن خیلی خوب بود همشو منفی نزدن امیدت بخدا باشه |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - iammiti - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: الان دقیقا حسه بدی دارم :|من که اومده بودم فقط درسای مشترک با نرم بزنم الان حس خیلی بدی دارم..پاسخنامه رو که دادم دوستم گفت چطور بود..تقریبا داد زدم.." چرا اینقدر اسون بود؟" حس بدیه.. |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ
AI اصلا هر چی تو میگی خیلی سخت بود خیلی آسون بود بابا منم نظر خودمو گفتم نصب به پارسال آسونتر بود این نظر منه در کل رو درس خاصی هم حرف خاصی نزدم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - atenaa - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ)nasim** نوشته شده توسط: بنظر منم سوالات مشترکش نسبت به سال پیش سخت بود(۱۹ تا از ۳۰ با اطمینان ۸۰%)...مدیریت واقعا راحت بود (از ۱۵ تا سوال ۱۳ تا رو با اطمینان ۱۰۰%زدم)...واما تخصصی از ۱۸ تا ۱۲ تا رو با اطمینان ۹۵%زدم...تا پاسخنامه بیاد ببینیم چکار کردیم. شما ک رتبه ی ۱ رو هم رد میکنی ک بااین درصدا |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sir_ams - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
دوستان سلام و خسته نباشید کنکور بد نبود!خوب بود سوالات ساختمان و طراحی کاملا مفهومی بودند و باید دقت میکردی نرم نسبت به پارسال که گلابی بود مفهومی تر بود ! شبکه که نگو هوش و پایگاه بد نبود! سیستم هم که واقعا مزخرف! این همه بحث مهم!× همش حفظی! معماری یه نگاه کردم آسون بود! |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:یعنی چی نفهمیدم؟؟؟(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: الان دقیقا حسه بدی دارم :|من که اومده بودم فقط درسای مشترک با نرم بزنم الان حس خیلی بدی دارم..پاسخنامه رو که دادم دوستم گفت چطور بود..تقریبا داد زدم.." چرا اینقدر اسون بود؟" |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:خیلی اعتماد به نفست بالاست باریکلااااااااااااا(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ)hoseinali نوشته شده توسط: سلام ب همه بچه های مانشت خسته نباشین خوش بحال همتون ک میگین راحت بوده ولی اقا کلا تریپ سوالا با تریپی ک من خوندم زمین تا... دارم روانی میشم ۷ ماه تلاش رفت ب باد |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - ka arman - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
خدایا شکرت که توفیق اینو دادی که چند ماه بشینیم درس بخونیم... شکرت که قدرت خوندن رو بهمون دادی... شکرت که سربلندمون می کنی(می دونم که می کنی...)... شکرت که صبر انتظار تا اعلام نتایج رو میدی... خوب و بدشم دست خودته خداجون... امیدوارم که همه ی بچه های مانشت و هر کسی که زحمت کشیده مزد زحماتش رو به بهترین نحو بگیره... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - iammiti - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۲ ب.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: یعنی چی نفهمیدم؟؟؟کنکور اسون فقط دودش میره تو چشم اونایی که خیلی خوندن..اگه آیتی به سختی پارسال بود و با درصد های پایینم ادم شانس داشت ولی الان....البته تا کلید نیاد هیچی معلوم نیست ولی خوشم اومد ![]() |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - ka arman - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ
نظر من: زبان: متوسط مشترک: سخت تخصصی: متوسط معماری: متوسط مدیریت: نرسیدم بزنم... |