کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - mehrdel2002 - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ
آره.مثه اینکه فقط ۲ درس اجباریه و بقیه رو میشه از ۲تای دیگه م برداشت.حتی پایان نامه رو. من که روزانهها رو نمیارم.اما شبانه هاشو زدم .بعد ازکلی عوض کردن انتخابام آخرش بعد روزانه های شریف و امیرکبیر و تهران ...شبانه شریف شبانه سیستم های هوشمند شبانه تهران زدم.رتبه م ۸۰ شد.به نظرتون شبانه هاشومیارم؟ |
RE: کارنامه رشته مهندسی کامپیوتر رتبه ۱۳۰ نرم افزار - parsaNA - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ب.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط: آره.مثه اینکه فقط ۲ درس اجباریه و بقیه رو میشه از ۲تای دیگه م برداشت.حتی پایان نامه رو. راستش من دقیق از رتبه های علوم کامپیوتر اطلاع ندارم . ولی اون چیزی رو که می بینیم عرض می کنم. ببینید وقتی رتبه های حدود ۶۰-۷۰ و ۷۰-۸۰ می تونند به بهشتی یا تربیت مدرس روزانه امید داشته باشند . به نظر من شما هم می تونی به روزانه این دو امید داشته باشی اما در مورد شبانهها هم این احتمال بالاست که شبانه امیرکبیر رو بیارید (نمی دونم شریف می شه یا نه ولی از نظر من امیرکبیر قطعیه ). امیدوارم هر کدوم رو که دوست دارید قبول شید . اگه هر دو امیرکبیری شدیم که اونجا زیارتتون می کنم .
|