![]() |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - مورتن - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)mmpf نوشته شده توسط: سلام. سلام بچسب به اون ۱۵۱ . خواجه نصیر تضمینی. آدم فناوری اطلاعات قبول شه بره شبکه؟؟؟؟ ![]() |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - MShariati - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۸ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ق.ظ)ahmad8726 نوشته شده توسط: هیشکی نیست جواب بده ؟ با ۶۵۰ هوش میشه جایی قبول شد حتی پیام نور. خواهش می کنم جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیالت راحت قبولی! خدا رو چی دیدی امسال ظرفیت کلی از حدود ۵۵۰۰۰ به ۶۶۰۰۰ افزایش پیداکرده، حتی شاید برای روزانه هم شانس داشته باشی. |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - MehrTa - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ ق.ظ)mehrdel2002 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط: بچهها با رتبه ۶۳ علوم کامپیوتر فکر می کنید تهران قبول بشم؟ دوستام می گفتن تا تقریبا رتبه ۷۰ تهران روزانه قبول می شی، این حرف درسته؟آره.سال قبل با ۶۴ شهید بهشتی و با ۷۲ تربیت مدرس قبول شده بودن.یعنی حداقل اینارو مطمینم.آخه خیلیا مهندسی هم امتحان میدن و ترجیح میدن اونو اول بزنن.میشه کارنامه تون رو تو قسمت کارنامه های ۹۰ بذارین؟ ببخشید درصدهام رو اینجا گذاشتم (mehrdel2002)، تاپیک های علوم کامپیوتر این انجمن خیلی کم بید!! (قابل توجه Admin خان!! ) زبان: ۲۳/۳۳ پایه: ۳۷/۱۴ گسسته: ۳۱/۱۱ ساختمان داده: ۳۷/۷۸ معماری: ۶۶/۶۷ (اینو دیگه مطمئنم ۷۵% زدم !) اتومات: ۲۲/۲۲ آنالیز: ۲۴/۴۴ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ق.ظ
بقیه دوستان چه کردن ؟؟ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - مورتن - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ق.ظ
بنظرم بیشتر اینجا همه میخوان بیان بگن رتبشون چند شده. کم کم منتظر رتبه یک هستم بیاد بگه . با این رتبه جایی قبولم؟؟؟!!!!!! امیدی هست؟؟؟؟؟ |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - parvaz_hj - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ق.ظ
اول به همه اونایی که نتیجه زحمتشونو دیدند تبریک می گم و به اوناییکه مثل خودم ندیدند...اصلا ندیدند می گم که قطعا صلاح و خیری بوده. من هم شدم ۱۲۰۰ با این درصد ها ریاضی ۱۱ مشترک ۳۴/۵۸ زبان ۲ نرم ۱۱/۶۷ کسی را میشناسم که امسال فقط درصد نرمش ۱۰ درصد و درصد ریاضیش ۶ درصد بالاتر از پارسال من بود پارسال من شدم ۱۰۲۴ امسال ایشون ۵۷۰ پارسال مجازی اوردم امسال هم... حتما خیری بوده. امسال تخصصی نرم خیلی خیلی مهمتر از مشترک بوده انگار! درضمن این رتبه توی پیام نور و غیر انتفاعی چیه که شدم ۴۹۰؟!!! یعنی امکان پیام نور تهران هست؟! در ضمن دوستان میشه بگن به نظرشون بین پیام نور تهران/ مجازی شهید بهشتی/ آزاد نجف آباد کدوم بهتره؟؟ اگه شماها بودید چی رو می زدید؟؟ هزینهها زیاد فرقی باهم نداره.... |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - MehrTa - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: بقیه دوستان چه کردن ؟؟ آفاق خانم می تونم بپرسم رتبه شما چند شده؟ قبلا از نوشته هاتون معلوم بود خیلی نگران هستید! |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - ف.ش - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط:سلام آره من نگران بودم خیلی اما خدا رو شکر، ۵۲ شدم.(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: بقیه دوستان چه کردن ؟؟ به شما هم تبریک میگم شهر تهران قبول میشید ![]() |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - مورتن - ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط: اول به همه اونایی که نتیجه زحمتشونو دیدند تبریک می گم و به اوناییکه مثل خودم ندیدند...اصلا ندیدند می گم که قطعا صلاح و خیری بوده. در رفتن به پیام نور هیچ شکی به خودت راه نده. اصلا قیاس خوبی نیست بین این ۳ تا که زدی. |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - mehrdel2002 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ق.ظ
: (۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط: معماری: ۶۶/۶۷ (اینو دیگه مطمئنم ۷۵% زدم !) من آنالیز کلا ۴ تا سوالو زدم.با کلید که مقایسه کردم همش درست بود.یعنی ۲۶ درصد اما واسم اومده ۸ !!!!هرجور حساب کردم با ۴ تا جواب سوال نتونستم ۸ رو تولید کنم ![]() میشه معدل و نمره کل رو هم بزارین که کامل کامل بشه. ببخشیدا ![]() |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - alireza90 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ
ببخشید با ۹۶۰ فکر کنم فقط بشه مجازی شهید بهشتی قبول شد درسته ؟ ![]() بعد جریان اینکه معافیت تحصیلی نمیدن چیه؟ یعنی نمی تونم ثبت نام کنم چون سرباز می شم؟ |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - MehrTa - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ق.ظ)MehrTa نوشته شده توسط:سلام آره من نگران بودم خیلی اما خدا رو شکر، ۵۲ شدم.(01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: بقیه دوستان چه کردن ؟؟ منم به شما تبریک میگم، امیدوارم دانشگاه تهران قبول بشید ![]() |
RE: با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - mehrdel2002 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ)alireza90 نوشته شده توسط: ببخشید با ۹۶۰ فکر کنم فقط بشه مجازی شهید بهشتی قبول شد درسته ؟ آره فک کنم. ![]() وقتی میری دنبال کارای فارغ التحصیلیت آخر آخرش بهت برگه اعزام به خدمت میدن که توش یه تاریخی رو مشخص کردن(تاریخ فارغ التحصیلی) ازون تاریخ ۶ ماه فرصت داری دفترچه تو پست کنی جوابش احتمالا ۴ ماه بعد میاد.یعنی ۱۰ ماه.ببین به کنکور بعد میرسی یانه... |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - sraoeyba - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ق.ظ
سلام با رتبه ۴۷۸ معماری کجا قبول میشم.مرسی بچه ها |
با این رتبه کجا می تونم قبول بشم ؟ کجا خوبه قبول بشم ؟ - fatemeh-r - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ق.ظ
افاق خانوم میشه بگید از کی شرو کردین و چقد خوندین و از روی چی؟ |