توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - نسخهی قابل چاپ |
RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - abc222 - 20 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)friends نوشته شده توسط: بچه ها این جدول توزیع موضوعی درس ها در ۷ سال گذشته هست که پارسه پس از کلی اصرار به من داد و از قدیم گفت زکات فایل به اشتراک گذاشتن آن است حالشو ببرین..آقا دانلود نمیشه اگه امکانش هست جای دیگه ای آپلود کنی تا بتونیم دانلودش کنیم |
توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - mozafari1993 - 03 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ق.ظ
عالی بود ! مرسی |
RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - mohsen1371 - 12 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)friends نوشته شده توسط: بچه ها این جدول توزیع موضوعی درس ها در ۷ سال گذشته هست که پارسه پس از کلی اصرار به من داد و از قدیم گفت زکات فایل به اشتراک گذاشتن آن است حالشو ببرین..خدا خیرتون بده خیلی دنبالش بودم |
توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - سحر.خرداد - ۲۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۸ ب.ظ
چرا من نمیتونم از این سایت چیزی دانلود کنم.عضو هستم (۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)friends نوشته شده توسط: بچه ها این جدول توزیع موضوعی درس ها در ۷ سال گذشته هست که پارسه پس از کلی اصرار به من داد و از قدیم گفت زکات فایل به اشتراک گذاشتن آن است حالشو ببرین.. |
RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - mehran.amanat - 04 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)friends نوشته شده توسط: بچه ها این جدول توزیع موضوعی درس ها در ۷ سال گذشته هست که پارسه پس از کلی اصرار به من داد و از قدیم گفت زکات فایل به اشتراک گذاشتن آن است حالشو ببرین..خیلی خیلی ممنون. خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی میگشتم Sent from my ONE TOUCH 4033D using Tapatalk |