|
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - Computer92 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۲ ق.ظ
خیلی مبارکه ! |
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - M.Amin.M - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ
به حاج مهدی رو ببییییییییییییییییییین، اییییییییییییییییییول حاجی!!!! خیییییییییییییلی خوشحال شدم رفیق، تبرییییییییییک میگم واقعا خیلی خوشحال شدم.به همه بچه های مانشت مخصوصا دوست خوبم مهدی جان تبریک میگم. ایشالا دوستان بعد از قبولی مانشتو از یاد نبرن. موفق و پیروز باشی داش مهدی.خدا پشت و پناهت.خدانگهدار. |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط: به حاج مهدی رو ببییییییییییییییییییین، اییییییییییییییییییول حاجی!!!! خیییییییییییییلی خوشحال شدم رفیق، تبرییییییییییک میگم حالا کی گفته ما قراره مانشتو از یاد ببریم... مانشت رفته تو حافظه ی دائمم... تنها راه فراموشیش هم اینکه مغزمو عمل کنن و حافظه ی دائممو از مغزم جدا کنن... امین جان امیدوارم بهتر از اینها در انتظار خودت باشه و روزی بیاد ببینیم که رتبه ی تک رقمی آووردی و شریف قبول شدی... خوب بخون تا هر جا که دلت میخواد قبول شی... ماکه شکر خدا تهران میخواستیم ، تهران هم قبول شدیم... خدارو شکر |
|
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - elmesias - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ق.ظ
سلام تبریک میگم، خیلی خوب قبول شدی، إن شاالله موفق باشید. |
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - Eternal - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۰۰ ق.ظ
سلام تبریک میگم ، انشالله همیشه موفق و سربلند باشید. |
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - S_Mehrjoyan - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
تبریک میگم یه چیز چشم رو گرفته ، متولد ۷۰! عالیه |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)S_Mehrjoyan نوشته شده توسط: تبریک میگم درسته که متولد هفتادم ولی در اصل با یه کسی که متولد ۶۴ هست از نظر ظاهر هیچ تفاوتی ندارم... خیلی پیر شدم...
|
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - M.Amin.M - 06 شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط: امین جان امیدوارم بهتر از اینها در انتظار خودت باشه و روزی بیاد ببینیم که رتبه ی تک رقمی آووردی و شریف قبول شدی... آق مهدی ما چاکریم، ایشالا . دارم حسابی میخونم، امیدم به خداست.تشکر میکنم، ایشالا قسمت بشه هم دیگه رو ببینیم. بای بای.
|
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - somaye_tex - 07 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ
تبریک میگم. موفق باشی دوست عزیز
|
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - M*Gh - 08 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ق.ظ
تبریک میگم انشاءالله دکتری |
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 09 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۱۱ ب.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: تبریک من رو هم پذیرا باشید... امیدوارم که موفق باشید. سلام خیلی ممنونم ، ما در خدمتتون هستیم در بست... هر سوالی بود یا بصورت خصوصی یا به صورت عمومی و در صورت بلد بودن حتما بهش پاسخ میدم و راهنماییتون میکنم... موفق باشید |
|
۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - m.naderipoor - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ
تبریک ![]() منم همکلاسیتونم
|
RE: ۶۲ نرم افزار- روزانه دانشگاه تهران - x86 - 10 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۵۳ ب.ظ)m.naderipoor نوشته شده توسط: تبریک خیلی ممنونم ، من هم به شما تبریک میگم و امیدوارم که موفق باشید... |