تالار گفتمان مانشت
تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - M.Amin.M - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ

بچه ها یه خبر بد!!!

اول بگم که از صحت این خبر من اطلاعی ندارم ....
گفتم از صحت این گفته هیچ اطلاعی ندارم، اگه کسی بیشتر میدونه بهمون خبر بده!

RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - Farnoosh.m - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ

ببین دوست عزیز این موسسات کارشون همش تبلیغه و خالی کردن جیب مردم ، ما هم تا می تونستیم ازشون تخفیف گرفتیم با این ۵۰ درصد اون موسسه کلی هم سود کرده و در طرف مقابل این یکی موسسه متاسفانه با ۳۰ درصد تخفیف و کلی شرایط و تعهد متاسفانه بخاطر این که تخفیفشو بالاتر نبرد ضرر کرد ، در کل همه موسسات کارشون تبلیغ هست و خالی کردن جیب مردم ، هرکس خودش خوند و زحمت کشید قبول شد ....

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف گروهی از موسسات کنکوری - natanz - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ

من چطور میتونم ثبت نام کنم؟؟؟؟؟ تهران و از تخفیف مانشت استفاده کنم؟؟؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - hamedit89 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ب.ظ

من دیر رسیدم!!!
می خوام آزمون های پارسه ثبت نام کنم،چی کار کنم؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - ali007 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ

من ۱۶ ام ثبت نام کردم امروز رفتم نامه انتقالی به نمایندگی شهرمون دادم هیچ مشکلیم پیش نیومد اتفاقا یکبار دیگه نحوه برگزای آزمونها و... توضیح دادند.

دست دوستانی که مسبب این کار شدن درد نکنه بویژه آقای شاهسون..

امیدوارم دوستان دیگه ام ریسک کنند و ثبت نام کنند تا گروه از تخفیفهای بیشتری بهره مند گردد.

مهم - لطفا همه توجه کنید: - هاتف - ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۲ ب.ظ

سلام
چون موضوع دیگه حالت پیشنهاد نداشت اون بخشی از ارسال ها که بحث درباره این موضوع بود به این محل منتقل شد.
تنها دلیل باز موندن این موضوع این هست که دوستانی که ثبت نام کردند به این طریق بتونند بیان و اعلام کنند، مخالفین هم میتونند با دلیل منطقی یکبار دلایلشون رو بیان کنند و نه اینکه مدام پست مخالف بزنند، کاربران خودشون باید تصمیم گیرنده باشند و خودشون همه ی پست ها رو میخونند.
متاسفانه چون چندین مورد تکرار شده عرض میکنم، از درج اخباری که از صحت اونها مطمئن نیستید پرهیز کنید، ارسال هایی که اخبار غیرموثق رو منتشر کردند رو ویرایش میکنم و در صورت تکرار با کاربر مربوطه برخورد خواهم کرد، تنها اگر موردی هست که بهش مطمئن هستید و حاضرید مسئولیت اش رو بپذیرید بیان کنید.
دقت کنید نام اشخاص رو نیارید، خصوصا اگر حاوی تهمت باشه حتما باهاش برخورد میشه.

اونهایی که درباره نحوه ی ثبت نام سوال داشتند بنده در صفحه ۳ ارسال ۳۳ مفصل شرح دادم، لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنند و درخواست تکراری ثبت نکنند.

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - behnam2016 - 20 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ

سلام،

دوستان هنوز هم امکان استفاده از این تخفیف هست؟ من میخوام هر چه زودتر پارسه رو ثبت نام کنم. اگه تا فردا اکی بشه که چه بهتر.

در ضمن من طوری که تو سایت پارسه گفته شده شرایط یه تخفیف ۲۰ درصدی دیگه رو هم دارم (عضویت باشگاه دانشجویان لایتک)، این تخفیف هم میتونه یه جورایی بیاد رو اون ۳۰% ؟ Smile

چون این تاپیک زیاد شلوغ شده راستش من درست نمیدونم کدوم یکی از دوستان زحمت کارا رو میکشن. لطفا یه پ.م واسه من بفرستین بگین چیکار باید بکنم

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - eh3an2010 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ق.ظ

......بعضی وقتا شک میکنم اینجا همه واسه ارشد میخونن!!..

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - هاتف - ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ

Big Grinمن چندبار سعی کردم اطلاع دقیق از نمایندگی پارسه بگیرم تا ببینم چند نفر ثبت نام قطعی کردند تا اینجا اعلام کنیم و شفاف سازی بشه، متاسفانه به نظرم اونها هم کمی از این وضعیت گل آلود دارند ماهی میگیرند و آمار درست نمیدن، احتمالا این به این خاطره که قبلا گفتند که اگرتعداد به حد خاصی برسه تخفیف بیشتر میشه و کسایی که قبلا ثبت نام کردند میتونند شماره کارت بدهند تا مابه تفاوت مبلغ رو به حسابشون برگردونند و حالا با پنهان کاری دارن از این کار طفره میرند، البته این حدس من هست.
چیزی که روشن هست اینه که آقای شاهسون گفتند تخفیف روی ۲۵ درصد قطعی و حتمی شده و کسایی که ثبت نام میکنند میتونند روش حساب کنند، از ایشون میخوام اگر براشون مقدوره اطلاعات تعداد افراد ثبت نام شده و قطعی شده رو اینجا منتشر کنند.

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - M.Amin.M - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ

آقا هاتف به نظرم بیایم یه نظرسنجی بذاریم تا بچه هایی که ثبت نام کردن بیانو اعلام کنن تا ماخودمون هم آمار داشته باشیم.
این موسسه دروغ میگه،من یه بار زنگ زدم گفت ۳۱نفر یه دفه دیگه زنگ زدم گفت۲۶نفر!!!
به نظرم یه نظرسنجی درست کنیم واونایی ک پول ریختنو ثبت نام کردن بیانو اعلام کنن.
نظرتون چیه؟اگه میشه درستش کنین.

RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - zibatehrani - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ

ببخشید هزینه پارسه چقدر میشه ؟ کسی ثبت نام کرده ؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - Itstudent87 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ

من پارسه ثبت نام کردم!
با تخفیف نیروهای مسلح شد ۴۱۵تومن.گروه آی تی!
البته فقط آزمونش

(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)zibatehrani نوشته شده توسط:  ببخشید هزینه پارسه چقدر میشه ؟ کسی ثبت نام کرده ؟

RE: تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - zibatehrani - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ ب.ظ

(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)Itstudent87 نوشته شده توسط:  من پارسه ثبت نام کردم!
با تخفیف نیروهای مسلح شد ۴۱۵تومن.گروه آی تی!
البته فقط آزمونش

(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۷:۰۲ ب.ظ)zibatehrani نوشته شده توسط:  ببخشید هزینه پارسه چقدر میشه ؟ کسی ثبت نام کرده ؟

ممنون ، دست شما درد نکند .

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - hamid88 - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ

دوستان من مخصوصاً آقا هاتف و جناب شاهسون و بقیه دوستان گل یه سوال:
من اگه فقد جامع ها رو بخوام شرکت کنم تخفیف ٢٥٪. میدن بهم یا باید کل آزمونارو ثبت نام کنم تا بهم تخفیف بدن؟

تشکیل گروه مانشت برای تخفیف از موسسه پارسه - foranyone - 21 شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ

من پارسال تجربه پارسه رو داشتم، یادآوری چند نکته به نظرم ضروری میرسه:

۱) این موسسه مثل شرکت Apple میمونه! کلا انحصاری عمل میکنه، من سال پیش چون اولش مجموعه شبکه شرکت کرده بودم ولی بعد خواستم برای تجارت بخونم رفتم موسسه و خواستم کتاب های مدیریت رو بخرم بهم نفروختن با اینکه من پارسال جزوه و آزمون شرکت کرده بودم دو ماه مونده به کنکور تونستم کتابهای مدیریت رو بخرم یعنی وقتی که احساس میکردن ممکنه کتابشون بمونه دستشون! از این رفتارشون اصلا خوشم نیومد.

۲) با اینکه پارسال آزمونهاش رو میرفتم امسال فقط ۱۵درصد میخواستن تخفیف بدن، این تخفیف رو تو ثبت نام های نمایشگاهی و ... هم حتی به اونایی که سال پیش شرکت نکرده بودن میدادن پس اینکه سال پیش آزمونها این موسسه رو شرکت کرده بودم امتیاز خاصی محسوب نمیشه.

۳) پارسال کتابها رو به موقع تحویل ندادن یادمه کتاب گرامر زبان رو بعد از دو سه آزمون بهمون دادن و همچنین کتاب ریاضیات گسسته!
یعنی وقتی این کتابها رو دادن که دیگه داشتم از یه منبع دیگه میخوندم. بعضی از کتابهاش خیلی عالی بودن و من منکر این مورد نیستم از جمله کتاب های مدیریت و شبکه و سیستم عامل و ... ولی کتاب ریاضیات گسسته به طرز وحشتناکی غلط چاپی داشت.
از این ناراحت بودم که آخه کسی نبوده این کتاب رو قبل چاپ یه کنترلی بکنه!!!! آخرش نتونستم کتاب رو بخونم و گذاشتمش کنار!

۴)پاسخ های تشریحی اصلا کامل نبود در بعضی سوالات فقط نوشته بود مثلا گزینه ۳ درست است ولی اینکه چرا؟ الله اعلم!

۵)بیمه پارسه تقریبا محاله نصیب کسی بشه! اینکه اگر قبول نشدید شهریه رو عودت میدیم درسته ولی شرایط سختی داره که احتمال اینکه کسی این شرایط رو داشته باشه یک در هزاره! من پارسال ۴۹۰هزار تومان ثبت نام کردم دستشون درد نکنه ۲۴۰ نقدی گرفتن، ۲۵۰ رو یه چک برای اردیبهشت گرفتن که اگر قبول نشی پاس نمیکنیم و از این حرفها ولی جالبه بدونید که چک قبل از اعلام نتایج پاس شده بود.
۶۰ هزار تومن برای هر آزمون واقعا گرونه!

۶)تو آزمونهای PSE که آنلاین برگزار میشد مثلا در درس سیستم عامل از دستورات یونیکس و بخش های Case study هم سوال داده بودند چون این مطالب در کتاب آقای طریقت اومده بود. این مسئله برای من که از کتاب موسوی سیستم عامل رو میخونم دلسرد کننده بود و باعث میشد احساس کنم سیستم عامل رو بلد نیستم و وسواس پیدا کنم در صورتی که اصولا نباید سوال طرح میکردن.
هرچند الان وضعیت و کیفیبت سوالات پارسه خیلی خیلی عالی شده، ولی اونایی که پارسه شرکت کردن حتما موافق این گفته من هستند که پارسه با طرح سوالات از جزوه های خودش خیلی از دانشجوها رو در زمینه سنجش واقعی معلوماتشون به اشتباه میندازه.

۷) من امسال تو یه موسسه دیگه ثبت کردم فقط به ۲دلیل:
اول: کیفیت پاسخنامه ها چون پارسال سوالاتش رو مرتب از مانشت دانلود میکردم
دوم: هزینه معقولانه ۲۷۵ هزار تومانی.

ارادتمند