|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - MSZ - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: شما معدل کارشناسیتون زده ۱۶/۵۰ بعد معدل موثر شده ۱۷/۰۹خوب معدل من تو دوره کارشناسی ۱۶/۵۰ هست ولی دانشگاه ما تو رشته آی تی برای معدل ضریب حدود ۱/۰۳ داره که این باعث میشه معدل موثر بالاتر بره دانشگاه های قوی تر، ضریب موثر بیشتری دارند. (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط: تبریک تبریک تبریک آقا مهدی اختیار دارین من هیچ وقت مانشت و دوستان مانشتی ام رو فراموش نمی کنم درسته مثل بعضی از اعضای دیگه دم به دیقه تو هر تاپیکی پست نمیدم ولی همیشه سپاسگزار دوستای خوبم تو مانشت بودم و هستم و تا جایی هم که از دستم بر بیاد در خدمت تک تک عزیزان هستم... البته قبل از اعلام رتبه ها سعی کردم در خدمتتون باشم که خیلی خوب پیش نرفت ولی امیدوارم از این به بعد و با توجه به این رتبه (اگر رتبه برتر به حساب بیاد) اجازه بهم بدن تا بیشتر در خدمتتون باشم
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - fereshteh458 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ ب.ظ
میشه بگید منابعتون چی بوده پارسه خوبه اصلا چه فرقی بین این کتابهای موسسات و کتابهای اصلی و مرجع هست مگه سرفصلها یکی نیست اگه فقط کتابهای پارسه رو بخونم کافیه بعضی ها چندتا کتاب میخونن کتابهای موسسات و کتابها ی پوران و...آیا نتیجه ای هم داره یا باید وقت روی یک کتاب بگذارم |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - sara_sb92 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
سلام و تبریک فراوان امیدوارم همیشه موفق باشی. |
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - AI1 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
واقعا بهتون تبریک میگم... توروخدا بیخیال این انجمن نشینااااا ما کوچیکترا به کمک شما نیاز داریم ! |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - pooya - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۴ ب.ظ
با عرض تبریک ایشالا منتظر راهنماییهای شما هستیم |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - Mohammad WR10 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ
تبریک . من واقعا خوشحال شدم که شما رتبه مورد نظرتون رو اوردید . بعد از اینکه کارهای شما رو دنبال میکردم حسی به من گفت که شما حقتون هست به نتیجه مورد نظرتون برسید . موفق باشید امیدوارم به کارهاتون ادامه بدید البته دیگه بدون نگرانی :دی |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - loyal_mk - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
سلام تبریییییککککک جناب |
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - mhs_fr69 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط: متاسفانه شریف امسال شبکه نمیگیرهواقعا نمی گیره؟؟؟ امنیت چی؟ آقای مهدی واقعا تبریک میگم |
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - yalda_dd2000 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۹ ب.ظ
منابع شما چی بوده؟ |
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - ubc - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ ب.ظ
تبریک میگم، بعد کنکور یه حسی بهم میگفت شما از قبل نتیجه قبولی تون رو میدونستید ![]() ![]()
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - sanar.m - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ)sanar.m نوشته شده توسط: تبریک تبریک تبریک آقا مهدی اختیار دارین من هیچ وقت مانشت و دوستان مانشتی ام رو فراموش نمی کنم درسته مثل بعضی از اعضای دیگه دم به دیقه تو هر تاپیکی پست نمیدم ولی همیشه سپاسگزار دوستای خوبم تو مانشت بودم و هستم و تا جایی هم که از دستم بر بیاد در خدمت تک تک عزیزان هستم... البته قبل از اعلام رتبه ها سعی کردم در خدمتتون باشم که خیلی خوب پیش نرفت ولی امیدوارم از این به بعد و با توجه به این رتبه (اگر رتبه برتر به حساب بیاد) اجازه بهم بدن تا بیشتر در خدمتتون باشم ![]() [/quote] بله،صد البته من به شخصه فایلهای صوتیتونو گوش کردم و استفاده کردم،منتظر ادامشون هستم چون واقعا به یه راهنما و مشوق خوب نیاز دارم ممنون از پاسختون و ممنون از همکاریتون |
|
RE: رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - yalda_dd2000 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ
آقا منابعتون رو ه ما هم می گین؟؟؟؟؟؟ |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - saturn2201 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
مبارکه من که انقدر ذوق کردم تا رتبتو دیدم.... تا دو روز واسه بقیه تعریف میکردم |
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - MSZ - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ ب.ظ
دوستان عزیز خیلی از تبریک هایی که گفتین تشکر می کنم و من هم برای تک تک تون آرزوی بزرگترین موفقیت ها رو در نزدیک ترین آینده ها دارم در مورد سوال دوستمون که گفتن شریف شبکه نمی گیره؟ ... تو دفترچه که می خواستن نگیرن ... من ۲ روز تو تهران موندم و همش بین دانشگاه شریف و سازمان سنجش در حرکت و رفت و آمد بودم تا بالاخره این مشکل حل شد... مژده به بچه هایی که رتبه خوب شبکه آوردن... شریف، گرایشش رو تو دفترچه تغییر داد و با ضرایب گرایش شبکه دانشجو می گیره (این خبر قراره روز شنبه روی سایت سازمان سنجش هم اعلام بشه) در مورد سوالاتتون در رابطه با استفاده از منابع و نحوه مطالعه هم باید بگم که به زودی تو مصاحبه ای که با مانشت انجام میدم، همه این سوالات رو به تفصی جواب میدم در انتها هم باز هم میگم... شریف که هیچ، حتی اگر برم MIT، هیچ وقت این انجمن و دوستان خوبم تو مانشت رو فراموش نمی کنم و تا حدی که از دستم بر بیاد در خدمت تک تک تون هستم
|
|
رتبه ۱۱ شبکه و امنیت - ۶۹ تجارت و آی تی - explorer - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ب.ظ
عجـــــــــــــــــب پس شریف گرایش شبکه میگیره. خیلی از معادلات به هم ریخت ![]() به نظر شما سال دیگه هم همین طوره؟؟؟ |