تالار گفتمان مانشت
آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Sunshine Off - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ق.ظ

باعرض پوزش بخاطر تاخیردرارسالم که البته از روز۲۷اسفندنمیتونستم سایت مانشت را بازکنم.
به همه دوستای خوب مانشتیم سال نو را تبریک میگم.

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Jooybari - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ

سلام. منم سال جدید رو به همه دوستان تبریک عرض می‌کنم. انشاا... سال خوبی در پیش داشته باشید. خواستم ساعات آخر دعای تحویل سال رو بفرستم ولی خوب فروم رفت رو هوا و رودست خوردم. Big Grin

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - esi - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ

عیدتون مبارک دوستان ، منم از ۲۷و۸ ام نمی تونم مانشت رو باز کنم و ۱و۲ روزی هم به اینترنت دسترسی نداشتم، خونه هم اسکنر نداشتم و وقت نکردم دست نوشتمو اسکن کنم.
البته دست خطم خوب نیست و با این گوشیم هم عکس خوبی نشد و ترجیح دادم جهت حفظ آبرو Big Grin خود متن رو بذارم چون می دونم که به سختی میشه خوند Big Grin :

" عمری با حسرت و انده زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران ؛ باید اوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم .
گر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یادمان می آورد.پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند
با آروزی موفقیت و سربلندی و سلامتی برای تمامی دوستان مانشتی
esi
"

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Helmaa - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ب.ظ

سلام گرم یه تک تک دوستان مانشتی Smile
من هم به نوبه خودم فرا رسیدن سال نو رو به همگی تبریک میگم و امیدوارم این نو شدن رو از رستاخیز طبیعت به ارث ببریم.
و آرزو دارم سالی سرشار از سلامتی و موفقیت در کنار خانواده هاتون پیش رو داشته باشید. Smile

RE: آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - sahar121 - 04 فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ

دقت کردید کسایی که تو این صفحه حرفاشونو زدند
۱- بیشترشون از مدیران هستند Big Grin
۲- همشونم کارشونو به آخر روزای ۹۱ گذاشتند و نوشته هاشون بعد از تاریخ انقضا بدست ما رسیده Big Grin
۳-بازم بیشترشون دست خط خودشونو نذاشتند!!!!! Big Grin
این چه وضع مدیراست!!!Tongue

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Jooybari - 05 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ

یه چیز دیگه هم هست! اکثراً دستخط خودشون رو خوب نمیدونن. دست نوشته من که اگه خطوطش موازی هم باشه، (یعنی در بهترین شرایط) به دو سه مرحله رمزنگاری احتیاج داره. درضمن این موارد چه ربطی به مدیریت داره؟ مگه ما دانشجو نیستیم؟ کدوم دانشجویی وقت شناسه؟ آدم یا دانشجوئه یا وقت شناسه یا هیچکدوم. Big Grin

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - Fardad-A - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۲۵ ب.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم.
من هم در اولین پستم در سال جدید سالی سرشار از شادکامی و سلامتی برای همه شما دوستان خوبم از درگاه خداوند مسئلت میکنم.

من میخواستم دست نویس بنویسم ولی دیدم انگار روند تاپیک عوض شدهSmile.
اگه لازمه ، یه تذکر بدن خانم good-wishes عوض میکنم.

آخرین خط دفتر مانشت در سال ۹۱ رو با دست خودت بنویس - azad_ahmadi - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ

بهار آمد بهار آمد بهار خوش عذار آمد
خوش و سرسبز شد عالم اوان لاله زار آمد

ز سوسن بشنو ای ریحان که سوسن صد زبان دارد
به دشت آب و گل بنگر که پرنقش و نگار آمد

گل از نسرین همی‌پرسد که چون بودی در این غربت
همی‌گوید خوشم زیرا خوشی‌ها زان دیار آمد

سمن با سرو می‌گوید که مستانه همی‌رقصی
به گوشش سرو می‌گوید که یار بردبار آمد

بنفشه پیش نیلوفر درآمد که مبارک باد
که زردی رفت و خشکی رفت و عمر پایدار آمد

همی‌زد چشمک آن نرگس به سوی گل که خندانی
بدو گفتا که خندانم که یار اندر کنار آمد

چندروزی از ابتدای سال جدید میگذره، هم از بابت دیر پست دادن و هم بابت ننوشتن با دستخط خودم از دوستانم معذرت می خوام. اگه خدا عمر بده سال آینده خودم ۹۲ رو ختم بخیر می کنم Smile. انشالله که سال ۹۲ آغاز سالیان خوش زندگی همه شما بزرگواران باشه.

ئازاد_ئه حمدی