تالار گفتمان مانشت
خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - aida fazeli - 13 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ ب.ظ

(۱۳ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)pooria_googooli نوشته شده توسط:  سلام دوستان من چند تا سوال داشتم گفتم توی این تاپیک بپرسم
۱-من رشته ی لیسانسم علوم کامپیوتر می خواهم توی ارش هم مهندسی نرم امتحان بدم هم علوم . موقع ثبت نام باید گروه امتحانی را مهندسی بزنم یا علوم پایه ؟
۲-سوال ۲۷ فرم پیش نویس چی هست ؟ من چی باید بزنم ؟
۳- من که سال آخر تحصیل هستم وضعیت اشتغال را باید خالی بذارم یا گزینه سایر انتخاب کنم ؟
با تشکر

سلام
شما باید رشته اصلی رو نرم انتخاب کنید و شناور رو علوم کامپیوتر.
اگر منظورتون همون فرم صفحه ۳۱ هست هیچ کاریش نباید بکند فقط نمونه فرم اصلی ثبت نام هست واسه اینکه کلا ببینید چه اطلاعاتی لازمه.
برای اشتغال هم بله،باید سایر رو انتخاب کنید.
موفق باشید

خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - mahi_24 - 15 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ

دوستان میخواستم ببینم شما برای خرید کارت مشکلی نداشتید؟؟
من که ۲ روزه دارم تلاش میکنم ولی error میده.حتی کافی نت هم رفتم گفت وایه همه اینطوره.الانم که دوباره نشد.کسی این مشکلو داره؟؟

RE: خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - تینا - ۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ب.ظ

(۱۵ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط:  دوستان میخواستم ببینم شما برای خرید کارت مشکلی نداشتید؟؟
من که ۲ روزه دارم تلاش میکنم ولی error میده.حتی کافی نت هم رفتم گفت وایه همه اینطوره.الانم که دوباره نشد.کسی این مشکلو داره؟؟
سلام من یکی از دوستام رو که خواستم ثبت نام کنم واسه خرید کارت درگاه بانک پارسیان error میداد ولی درگاه بانک سامان جواب داد.

خرید کارت اعتباری آزمون ارشد ۱۳۹۲ - csharpisatechnology - 14 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ق.ظ

کارت ارشد سراسری ۹۲ از یکشنبه ۱۵ ام میاد