این زبان مستقل از متنه؟ n_{a}(w)^2 <n_{b}(w)^2 - نسخهی قابل چاپ |
این زبان مستقل از متنه؟ - ف.ش - ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۲۰ ق.ظ
اینجا اینکه ما W رو چی بگذاریم اختیاری است و پذیرش این زبان مثل یه شرطی میمونه که اجزاش باهم OR شدن وقتی یکی برقراره دیگه نیازی نیست بقیه رو نگاه کنیم ببینیم که برقراره یا نه چون OR شده این هم شبیه همونه یعنی وقتی W لاندا باشه شرط برقراره نیازی نیست به ازای بقیه مقادیر چک کنیم. البته اگر به نحوی بود که با قرار دادن W =لاندا شرط برقرار نمیشد بله میرفتیم ببینیم بقیه برقراره یا نه! خوب شما دوست داری لاندا بگذار تست رو هم غلط بزن من که رفتم ! ------ |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - sepid - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۳۲ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۰ ق.ظ)shahryar نوشته شده توسط:برای برابری دو زبان کافی هر دو زیرمجموعه هم باشن حالا شما بیا یک رشته ای پیدا کن که توی یکیش نباشه و توی اون یکی باشه.(05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۰۴ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط: نه هر دوشون منظم هستند.نه! منظورم برابری زبان گفته شده با [tex](a b)^{*}[/tex] این رشته وجود نداره! پس دیگه میتونیم مطمئن باشیم زبان منظمه. دوستان قبلا گفتن من هم دوباره میگم: از روی ظاهر زبان نباید قضاوت کرد ببین چه رشته هایی تولید میکنه و از روی اون زبان رو معین کنیم. |
این زبان مستقل از متنه؟ - sepid - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۷ ق.ظ
خب باشه شما u, v رو بزار لاندا. میخاین بگین رشته هایی مثل abba رو زبان نمیتونه تولید کنه دیگه یعنی همه wwr ها. حالا من میگم خیر میتونه چون به جای u میزاره ab وبه جای v میزاره ba و به جای w هم میزاره لاندا. یعنی با یک راه دیگه wwrها توسط زبان تولید شد . |
این زبان مستقل از متنه؟ - shahryar - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ق.ظ
آفاق و سپید خانم: منظورتون رو فهمیدم.هردو منظم هستند.دیشب ساعت ۲ واقعا دیگه مخم قاطی کرده بود.دیگه آخراش داشتم هزیون می گفتم!به خاطر همین نظر آخریم رو پاک کردم.همش تقصیره طراحی الگوریتمه! |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ ق.ظ
در منظم بودن اون زبان شکی نیست! من فقط مثال زدم که بگم چون یه زبان قیافه ش شبیه زبان های مستقل از متن هست، دلیل نمیشه که بگیم مستقل از متنه! باید با دقت بررسیش کنیم! و می تونیم تجزیه تحلیلش کنیم ببینیم چه رشته هایی تولید میکنه! همین! |
این زبان مستقل از متنه؟ - مانشتی - ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ
معذرت میخوام کسی میدونه زبون دومی که مطرح شد یعنی زبانی که تعداد a هاش بیشتر از b هاش باشه یا اینکه تعداد aها بین bها و دوبرابر bها باشه،چطور با یه پشته پیاده سازی میشه؟؟؟ |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ف.ش - ۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۹ ب.ظ
با پشته رو نمیدونم اما برای قسمت دوم به راحتی میشه براش گرامر نوشت گرامر از اجتماع ۲ گرامر بدست میاد که یکی تعداد aها با bها برابره و دیگری تعداد aها دو برابر تعداد b هاست. پس به ازای هر a که تولید بشه یا bb , یا b تولید میشه و هیچ وقت تعداد aها بیشتر از دو برابر تعداد bها و کمتر از تعداد bها نمیشه اگه گرامرش رو بنویسید خودتون متوجه میشید. واسه قسمت اول هم شما به ازای هر b یک a پاپ میکنید در آخر اگر a توی پشته موند یعنی تعداد aها بیشتر بوده. |
RE: این زبان مستقل از متنه؟ - ۵۴m4n3h - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: زبانی که تعداد a هاش بیشتر از b هاش باشهباید دقت کنید که توی این زبان نمی دونیم که aها قبل از bها میان یا bها قبل از aها، یا کلاً هیچ ترتیبی ندارند! اون که آفاق جان توضیح دادن برای حالتی هست که مطمئن باشیم همیشه تعداد aهایی که تا الآن مشاهده کردیم، از تعداد bهایی که تا الآن مشاهده کردیم بیشتر باشند، یعنی مثلاً abaab رو میپذیره اما baa رو نمیپذیره! چون وقتی bی اول رو میبینیم هیچ aی توی استک نیست که pop کنیم. برای این زبان باید این طوری عمل کنیم: وقتی a دیدیم اگه B بالای پشته بود pop کنیم اگر نه یه A پوش کنیم وقتی b دیدیم اگه A بالای پشته بود pop کنیم اگر نه یه B پوش کنیم اگه آخر سر A توی استک باقی موند، یعنی رشته متعلق به زبان هست پس Aهای باقی مونده رو pop میکنیم تا استک خالی شه! در ضمن به نظرم بهتر بود سوالتون رو توی یه تاپیک جدید میپرسیدید! |
این زبان مستقل از متنه؟ - admin - 13 بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۰۲ ق.ظ
شهریار جان خیلی پرت میزدیا! نزدیک بود که کارت زرد رو بهت بدم! |
این زبان مستقل از متنه؟ - اکتیو - ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ ب.ظ
وای بچهها سرم گیج رفت بهتره حالا که مشخص شد آخرین نتیجهی درست!!! رو در نهایت بنویسین |
این زبان مستقل از متنه؟ - ف.ش - ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ب.ظ
هر دو منظم هستند. |
این زبان مستقل از متنه؟ - ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ب.ظ
سلام. آره. مستقل از متنه. |