یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
یورو ۲۰۱۲ - mahdiii - 07 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۳ ب.ظ
من نمیدونم تیم ایتالیا تا این مربیو داره دشمن نمی خواد. احمق تو مصاحبه می گه اسپانیا هنوزم از ما جلوتره. تیم اسپانیا برنامه ریزی کرده از خیلی وقت پیش. من خودم طرفدار تیم اسپانیام اما ایتالیا واقعا خوب بازی کرد پایاپای. فرصتم زیاد داشت بعد این مربی احمق یه طوری حرف میزنه انگار تیمش ۱۰تاخورده!!!!! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 10 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ق.ظ
اقای طرفدار اسپانیا بیا باخت را بپذیر! سه هیچ....واقعا که! پ ن : این پست صرفا جهت شوخی با اقای بارسا هستش...ضمن اینکه حزب باد هم خودتی! اصلا از بچگی علاقه خاصی به المان داشتم |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 10 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ ق.ظ
همین الان جواب بده...فکر کنم تو شوک باخت هستی... |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ
اسپانیا ۴-۰ می باخت بهتر بود )))) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۸ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: اسپانیا ۴-۰ می باخت بهتر بود ))))اره شاید اینطوری تحقیر ایتالیا رو فراموشتون می شد |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
ما که با بازی ۵شنبه مطمئن شدیم اون بازی فقط یه حادثه بوده! |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ق.ظ
بله همینطوره!!....اخبار حوادث رو می تونید از زبان مربیتون به خوبی بشنوید |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ق.ظ
خوبه دیگه مربیمون متواضعه! ولی شنیدم طرفدارای اسپانیا دارن دنبال تیم جدید واسه طرفداری می گردن! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
تعریف جدیدی از متواضع بودن!!:دی ۱۰تا گل از هایتی هم بخوره دوستش دارم :*** |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
خانم لونا اگه فردا اعلام کنن فدراسیون فوتبال ایتالیا منحل شده، بازم یه چیزی برای گفتن دارن! |
یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خانم لونا اگه فردا اعلام کنن فدراسیون فوتبال ایتالیا منحل شده، بازم یه چیزی برای گفتن دارن!فدارسیون ما در حد توانش خوب تبانی کرد من از عملکردش راضیم! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ
بعدش طرفدار تیم والیبال یوونتوس و ایتالیا میشن. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - MarkLand - 13 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: دلم هوای ۱۳-۱۴ سالگیم رو کرده با بچه های کوچه فوتبال بزنیم! چقدر هیجان داشت الان نمی دونم چی شده با اینکه کوچمون پر شده از اپارتمان و این همه ادم اومده هیچکس رو نمی بینم مثل نسل ما بیاد عصرها فوتبال بازی کنن.یادته سر ۱۰ تا گل با هم تک به تک می زدیم همون اول بازی ۹ هیچ به نفع تو بود اما اخرش ۱۰-۹ می باختی؟ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 04 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ
سلام امروز بعد مدت ها یه سر به اینجا زدم و به طور تصادفی دوباره این پست رو خوندم! یادش بخیر! |