گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Densike - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ)آسمان ابری نوشته شده توسط:پارسه بخونین بهتره(20 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:(20 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ)hosein 94 نوشته شده توسط: سلام کسی میدونه مهندسی نرم چی خوبه؟؟؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - sara.adv - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ
سلام دوستان من گرایشم هوش مصنوعیه..برای کنکور پارسال چند ماه مطالعه داشتم اما یک و نیم ماه آخر رو اصلا نخوندم و جمع بندی نکردم و رتبم خراب شد. میخوام از اول آذر شروع کنم. دیره؟ کسی هست با هم بخونیم؟ ضمنا من پارسال ریاضی مهندسی و مدار الکتریکی هم نخوندم. پایه ی ریاضیم متوسط هست. مدار هم چیزی بلد نیستم. روشون وقت بزارم یا نه؟ مهندسی کتاب کریمی و مدرسان رو دارم. خوبه؟ مدار کدوم کتاب خوبه؟ پوران رو دارم . |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آیلا - ۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۴۵ ق.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۲ ب.ظ)kader نوشته شده توسط: اینم از اولین قدم بزرگ برای شریفی شدنچه گرایشی را دارید میخونید؟ شبکه، هوش و...؟ (۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ)sara.adv نوشته شده توسط: سلام دوستان نه دوست من دیر نیست، بچه های اینجا زود شروع کردن. من گرایشم هوش نیست ولی دروس مشترک را میتونیم با هم بخونیم. |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ
من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونم |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Nesyan - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونمببخشید، شما درسایی که هنوز واسه این گرایشا تکلیفشون معلوم نیس رو هم میخونین؟ اگه آره، نظریه رو میشه بگین از رو چه کتابی؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آیلا - ۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونم خوش به حالت تا الان تونستی بخونی. تا الان چه درسایی را خوندی؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونم نگران نباشین ، شما هم با قدرت و انرژی شروع کنین و از وقتتون استفاده مفید کنید ، حتما موفق میشین. من ۲۲ ابان آزمون دارم ، با برنامه آزمون پیش میرم. |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آیلا - ۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)kader نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونم برام دعا کنید. یعنی ۲۵درصد اول خوندید؟ منم ۶آذر آزمون دارم. اگه با برنامه ی آزمونا پیش برم موفق میشم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ali77 - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)kader نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونم فقط بخونین وتلاش کنین بعدشم توکل نگران نباشد ۶ماه وقت دارید حتی شانس رتبه یک شدن دارید |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - hosein 94 - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ
بچه ها من ی پیشنهادی دارم!!!!!! نظرتون چیه تو اوت درس هایی که قوی هستیم به بقیه کمک کنیم؟؟؟؟ |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - melika kd - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ق.ظ)sara.adv نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام من سال اخر مهندسی کامپیوترم و می خوام گرایش هوش شرکت کنم بظاهر قرار بود از این هفته استارت درس خوندن رو بزنم ولی واقعا بد پیش رفتم همه بهم میگن چون انگیزه نداری اینطوری شدی حالا تصمیم دارم هفته اینده یمقدار بیشتر به خودم سخت بگیرم خیلی دوس دارم با هم هماهنگ باشیم چون احساس میکنم اگر برنامه ریزی کنیم بیشتر انگیزه دارم واس درس خوندن البته من هنوز تمام منابع رو تهیه نکردم چون دقیق نمیدونم چی بگیرم فقط گسسته و هوش و منطقی پوران رو گرفتم با سیستم عامل حقیقت واس بقیشون موندم چی بگیرم؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - IT.girll - 21 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ)melika kd نوشته شده توسط: سلام سلام.. آمار پارسه استاد طورانی ٬ محاسبات پوران و اگر پاس نکردین کتاب نیکوکار در کنارش. ساختمان داده و طراحی الگوریتم پوران ٬ نظریه شاپوری ٬ معماری هم بهترین کتاب تستی موجود پوران هست ولی باز اونم کامل نیست. بعد فک کنم کتاب بهتر از پوران واسه هوش وجود داشته باشه. مثلا هوش راهیان ارشد البته چاپ جدید چون قدیمی اشتباه داره و یا هوش انتشارات نصیر نوشته استاد فیلی. از درس خوندن واسه خودتون غول نسازین.. حتی اگر ساعت مطالعه کم داشته باشین ولی پیوسته خیلی بهتر نتیجه میگیرین. موفق باشین ؛) |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - kader - 22 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۲۱ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۲۸ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط:بله صددرصد به خودت اعتماد کن و فقط بخون(21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)kader نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط:(21 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kader نوشته شده توسط: من فارغ التحصیل آی تی هستم ، برای گرایش شبکه و امنیت میخونم |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - alidata - 22 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان . بودجه بندی سوالات ارشد ۹۳ و ۹۴ رو کسی داره؟ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Innocence - 23 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۲ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۱۲ ب.ظ)alidata نوشته شده توسط: سلام دوستان . بودجه بندی سوالات ارشد ۹۳ و ۹۴ رو کسی داره؟[attachment=19521] |