گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
امروز شروع کردم به خواندن آنالیز نسبتا داره خوب پیش میره، البته هر صفحه اش پر نکته است، اما سر راسته خلاصه تا شب خونش رو میریزم ساختمان داده هم تو نوبته براى سلاخى شدن (امیدوارم املاش رو درست نوشته باشم) |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - alagh - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ
خسته نباشید به همگی . بهترین منبع برای تست های ١٠ سال اخر هر سه رشته کامپیوتر علوم ای تی چی رو معرفی می کنید؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۹ ق.ظ)Engineer نوشته شده توسط: این هفته خیلی جالب نبودم منم شبها اصلا ی حالی میشم شب رمانم نمیتونم بخونم چ رسد یادگیری! (۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ ق.ظ)marisa نوشته شده توسط:واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۵ ق.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: یه پیشنهاد برای دوستان که شاید مشکل خودمو داشته باشن میگم (۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ)*angle* نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و همکلاسی های ورودی مهر٩٣ دانشگاه تهران منم زبانم همینجوریه شاید فقط تست های سالهای قبلو کارکنم به امید همین درصدی که گفتی |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: امروز شروع کردم به خواندن آنالیزچطور دلتون میاد با این درسای شیرین اینجوری رفتار کنید آخه؟ من برای هر درس لقب دادم مثلا شیرین عسل گسسته با درسا مهربون باشین تروخدا باور کنید خیلی سخت بود اولش گسسته بخونم اما بعداین لقب که دادم هروز گسسته رو شده نیم ساعت میخونم تو یادگیری هم خیلی تاثیر داره من اول صبح تمرکز ندارم همش حواسم پرته چیکار کنم؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
اسم گسسته که میاد ....... نگم بهتره |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
مگه گسسته رو هم میخونن؟!!! من فکر کردم دکوره! |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ
واااااا گسسته که بخونین میبینین چقدر به نظریه و ساختمان و ...نزدیکه و پیش نیازه من دوسش دارم ولی نمیدونم این وقتی که میزارم تو کنکور میشه نتیجه بگیرم یانه |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط:اتفاقا اگر بدونید من با این درسا چطور رفتار میکنم!!! هم خودشون، هم کتاباشون!(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: امروز شروع کردم به خواندن آنالیزچطور دلتون میاد با این درسای شیرین اینجوری رفتار کنید آخه؟ لاى پر قو نگهشون میدارم اما گاهى باید سرشون داد بزنم و تهدیدشون کنم تا حساب کار دستشون بیاد و یادشون نره رئیس کیه یک سوال، چرا اکثرا همه از گسسته مینالند!؟ گسسته که گلابیه، در واقع یکی از آسون ترین درس هاى ماست! پس اگر بقیه ى درساى ما رو ببینید چى میگید!!؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ
زبان چی میخونید؟ به نظرتون چند درصد میزنیم با خوندنش؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
تست های سال قبل |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: واااااا گسسته که بخونین میبینین چقدر به نظریه و ساختمان و ...نزدیکه و پیش نیازه گسسته رو باید خوند . بدون گسسته از بعضی بحثای ساختمان و الگوریتم نمیشه سر در آورد ولی نکته اینجاست بعضی از مباحثش رو برای این درسا باید یاد گرفت من خوندم راضیم ازش |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: واااااا گسسته که بخونین میبینین چقدر به نظریه و ساختمان و ...نزدیکه و پیش نیازه سلام گسسته رو با چی خوندین؟ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ)*angle* نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و همکلاسی های ورودی مهر٩٣ دانشگاه تهران کتاب خونه اندیشه بعد از کتاب خونه ملی کتاب خونه خوبیه (۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)f2000 نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: واااااا گسسته که بخونین میبینین چقدر به نظریه و ساختمان و ...نزدیکه و پیش نیازه من فقط جاهای که برای ساختمان و الگوریتم مهم بود رو خوندم و یه جاهایی که احساس کردم تست خیزه ییشتر پوران از چندتا دیگه هم خوندم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط:(12 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ق.ظ)*angle* نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و همکلاسی های ورودی مهر٩٣ دانشگاه تهران نت هم میگرین موقع مطالعه یا همینطوری میخونین |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 12 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
من گسسته گریمالدی میخونم بعدش پوران بخونم یا پارسه؟ اونایی که آزمون پارسه شرکت کردن همه درسا پارسه میخونن؟ |