اعلام نتایج نهایی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - computersoft7 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ
منم به هدفم رسیدم،علم و صنعت.........قدالو چکل |
اعلام نتایج نهایی ارشد - ataa - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ)computersoft7 نوشته شده توسط: منم به هدفم رسیدم،علم و صنعت.........قدالو چکل ببخشید میشه شما به من جواب بدین خواهش می کنم خیلی حیاتیه علم و صنعت ایران واحد شهرستان نور با خود علم و صنعت چه فرقی داره؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - enosouhi - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ)razieh123 نوشته شده توسط: بچه ها کیا خواجه نصیر آی تی قبول شدن ^_^ من |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - hatame - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ)ataa نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ)computersoft7 نوشته شده توسط: منم به هدفم رسیدم،علم و صنعت.........قدالو چکل تو واحد دانشگاه که تو شهره نوره کلاساش تشکیل میشه استاد های علم و صنعت هم کمتر پیش میاد بیان تو شهرستانها درس بدن اما تو مدرکش فکر نکنم تفاوتی داشته باشه |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - noronet - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ
منم به لطف خدا روزانه شهید بهشتی - فناوری اطلاعات گرایش سیستم چند رسانه ای |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - ZARIII - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ
منم امنیت شیراز قبول شدم خیلی ضدحال بود اصن یادم نمیاد شیراز رو زده باشم!!!!! گرایش تجارت و ایتی تهران رو میاوردم نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت... |
اعلام نتایج نهایی ارشد - ataa - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ)hatame نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ)ataa نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ)computersoft7 نوشته شده توسط: منم به هدفم رسیدم،علم و صنعت.........قدالو چکل یه اتفاقی افتاده من اصلا باورم نمیشه که من با این رتبه اونجا قبول بشم ، اونجا سطحش چجوریه؟ میشه یکی به من جواب بده اصلا به خدا نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت |
اعلام نتایج نهایی ارشد - aghmasoud - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۱ ب.ظ
نرم شهید بهشتی |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - razieh123 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۴ ب.ظ)enosouhi نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ)razieh123 نوشته شده توسط: خب همکلاسی هستیم |
اعلام نتایج نهایی ارشد - matt2007 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ)ZARIII نوشته شده توسط: منم امنیت شیراز قبول شدم خیلی ضدحال بود اصن یادم نمیاد شیراز رو زده باشم!!!!! شیراز دانشگاه خوبیه خوشحال باشید و از دوره ارشدتون لذت ببرید ارشد بستگی به دانشجو و استاد داره کاری به دانشگاه نداره |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - royaarabi - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ
سلام من نرم افزار رشت قبول شدم ،کسی نرم افزار رشت قبول شده؟؟ |
اعلام نتایج نهایی ارشد - barabox - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۲۷ ب.ظ
دوستان الان نتیجه چجوریه ؟ مگه نباید تو هر رشته نرم افزار و آی تی جدا بزارن ؟ واسه من فقط ای تی رو داده ! نرم افزار چی پس ؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - sepehr . kh - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)Aso M نوشته شده توسط: منم شبانه هوش دانشگاه شاهرود, به نظرتون ارزش رفتن داره؟ من شنیدم اساتید خیلی خوب و قوی داره، فقط یکم ممکنه امکاناته رفاهی کمی داشته باشه مثل خوابگاه |
RE: اعلام نتایج نهایی ارشد - bita225 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ
یسسسسسسسسسسسسسسسسسس روزانه صنعتی اصفهان - نرم قبول شدم ... |
اعلام نتایج نهایی ارشد - mk1992 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۳ ب.ظ
نه، جدا نیست. فقط یه کدرشته رو قبول میشی. |