تالار گفتمان مانشت
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - انرژی مثبت - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۴ ب.ظ

با سلام و خدا قوت به دوستان کنکوری. ان شالله کنکورتون رو خوب داده باشید و تا نتایج میاد بجای غصه خوردن و فکر کردن Wink از فرصت هاتون استفاده کنید و لذت ببرید که مقطع بعدی رو با انرژی شروع کنید.
شاد باشید و پر انرژی Smile

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ

کنکور امروز از دیروز بدتر بود

دیگه تمام امیدم شد ازاد

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۴ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)mahayr نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:  آسونی که آسون بود. ولی باید همه چیو حساب میکردی. احتمال خطا و درنظر نگرفتن بعضی شرایط سوالا رو سخت میکنه.
صورت سوال راحت ولی جوابا سخت.

توپولوژیه ۱۲ می شد

۱۶

=======
۱۲ مبشد چون ۳تاشون !۲۳
بعد گره وسطی هم ۲حالت داشت میشد ۶*۲=۱۲
۴حالت دیگه رو چطوری محاسبه کردین

یکی یکی ترتیبش رو نوشتمBig Grin

======
اره متاسفانه جوابش ۱۶ میشد

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ق.ظ)mersad50062 نوشته شده توسط:  سلام
اقا من تازه اول راه هستم
تازه میخوام شروع کنم به خوندن
امیدی هست امنیت شریف قبول شم؟
کتاب چیارو بخونم
راهنماییم کنید
الان ۱ هفته دارم دنبال منبع میگردم
هیچی پیدا نکردم
برادرانه یا خواهرانه بهم یه منبعی برسونید
بخدا توانش رو دارم
ولی لامصب منابع رو گیر نمیارم
جی بخونم؟؟؟؟؟؟

سلام باید بگم مطمئنا نمیتونیدBig Grin
چرا چون شریف امنیت نمیگیره

امنیت شاخشون امیرکبیر هست ! همون دانشگاهی ک من به امید اون خوندم و کنکور دادم

صبر کنید رتبه های برتر مشخص شن منابع ک اونا تویه مصاحبه هاشون میگن و بخونید

منابع خیلی مهمه عجله نکنیددقیق انتخاب کنید

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Hamzeh.S - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ

ترتیب توپولوژیک ۱۶ می شد.

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shamim_70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ

من خیلیییییی سرجلسه بدشانسی اووردم
فک کردم مث ازمونای ازمایشی ساعت ۱۱تمومه ...دیگ حواسم نبود ۸/۵شرو شده بوده!!!!!!!!...یعنی نمیدونین با چ سرعتی همه رو تا ۱۰/۵زدم!!!نیم ساعت اخرم مث همیشه گذاشتم رو زبان!!بعد دیدم خدایا چرا اینا هیچی نمیگن ساعت ۱۱شده!بعد یادم اومد ۸/۵شرو شده!!
برعکسم نمیدونم چم شده بود هی باید میرفتم گلاب به روتون....!!(بعدش فهمیدم اثر قرص پروپرانولول بود !)Confused
خیلی تحت فشار و استرسو عجله ای تست زدم!!اصلا نمیدونم چیکار کردم حتی سوالا یادم نمیادConfused
دفعه اولم ازشانس بدم افتاد کنار کسی ک شیشه عطرو رو خودش خالی کرده بود منم حساسیت دارم سریع سردرد میشم اینقده رفتمو اومدم تا جامو عوض کردن!!Sad
اصلا کنکور خوبی نبود..!!!۵ماه تلاشم بخاطر ۳اتفاق شاید به باد بره!!...خیلی غصه میخورمSad

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  من خیلیییییی سرجلسه بدشانسی اووردم
فک کردم مث ازمونای ازمایشی ساعت ۱۱تمومه ...دیگ حواسم نبود ۸/۵شرو شده بوده!!!!!!!!...یعنی نمیدونین با چ سرعتی همه رو تا ۱۰/۵زدم!!!نیم ساعت اخرم مث همیشه گذاشتم رو زبان!!بعد دیدم خدایا چرا اینا هیچی نمیگن ساعت ۱۱شده!بعد یادم اومد ۸/۵شرو شده!!
برعکسم نمیدونم چم شده بود هی باید میرفتم گلاب به روتون....!!(بعدش فهمیدم اثر قرص پروپرانولول بود !)Confused
خیلی تحت فشار و استرسو عجله ای تست زدم!!اصلا نمیدونم چیکار کردم حتی سوالا یادم نمیادConfused
دفعه اولم ازشانس بدم افتاد کنار کسی ک شیشه عطرو رو خودش خالی کرده بود منم حساسیت دارم سریع سردرد میشم اینقده رفتمو اومدم تا جامو عوض کردن!!Sad
اصلا کنکور خوبی نبود..!!!۵ماه تلاشم بخاطر ۳اتفاق شاید به باد بره!!...خیلی غصه میخورمSad

===================
خدا بزرگه توکل کن بخدا

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  من خیلیییییی سرجلسه بدشانسی اووردم

منم از طراحی و ساختمان اصلا راضی نیستم ی مقدار مغرور شدم سوالات رو سربه هوا زدم و با بی دقتی
فقط امیدوارم ک خیلی خراب نکرده باشم
کنکور همینه کاریش نمیشه کرد

هم شانس هست هم اینکه به نظر من کنکور دست کم تخمین میزنه ادما رو نه دست بالا! یعنی کسی ک ۷۰ زده اگه بهش وقت بدی شاید به ۱۰۰ برسه ولی کنکور اینطوری میشه

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۷ ب.ظ

بچه ها اون سوال سیستم عامل که مقدار اچ کش میخواست جواب چند بود ؟

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - IT93 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ

تویه صفحه های قبل هست فک کنم یادم نیست سوال چی بود

اگه دقیق بگی شاید یادم بیاد

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - melika12345 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ

ج ۱۹۹/۲۰۰ میشد ؟

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - shamim_70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط:  
(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  من خیلیییییی سرجلسه بدشانسی اووردم

منم از طراحی و ساختمان اصلا راضی نیستم ی مقدار مغرور شدم سوالات رو سربه هوا زدم و با بی دقتی
فقط امیدوارم ک خیلی خراب نکرده باشم
کنکور همینه کاریش نمیشه کرد

هم شانس هست هم اینکه به نظر من کنکور دست کم تخمین میزنه ادما رو نه دست بالا! یعنی کسی ک ۷۰ زده اگه بهش وقت بدی شاید به ۱۰۰ برسه ولی کنکور اینطوری میشه

اره متاسفانه فقط در ۳ساعت ،سرنوشت چندسال اینده ت رو یا زحمات چند ماه گذشته مشخص میشه!
بهش فک میکنم ک توو۲ساعت چجوری اینهمه سواااال زدم مخم سووت میکشهه!!
ساختمان و الگوریتم از این اسون تر نمیشد!!...اون لست پیوندیه!!!!!!!!!!!!!!!!اصلا ۱درصدم فک نمیکردم بخاد همچین چیز چرتیو بده!!

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ

نتیجه هرچی میخواد بشه دسته خداست که تقدیرمونو چی بنویسه،
با حرفایی که از دوستان خوندم خداروشکر میکنم که تو یه محیط کاملا استاندارد کنکور دادمو همه چی روبراه بود.
از پخش قرآنو اینا گرفته تا مراقبای قابل ملاحظه و کنترل همه جوره.
خدایا شکرت

خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - tanhatarin - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ

بچه ها سوالات ساختمان الگوریتمو من تو قسمت ساختمان یاد داشت کردم کسی میتونه کمک کنه

RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Hamzeh.S - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ

جواب سیستم عامل ۱۹۹/۲۰۰ می شد.