منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sara_mo - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ
منم علوم و تحقیقات اصفهان قبول شدم، برای همتون آرزوی موفقیت میکنم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - agha meysam - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
سلام.قبول شدم.کرمان .معماری.یه همه تبریک میگم.امیدوارم همگی موفق باشید.اگر کسی خواست بگه کارنامه رو بذارم واسش |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - MONA_STAR - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)agha meysam نوشته شده توسط: سلام.قبول شدم.کرمان .معماری.یه همه تبریک میگم.امیدوارم همگی موفق باشید.اگر کسی خواست بگه کارنامه رو بذارم واسش اگه ممکنه بذارید. ممنون |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soroosh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
هوراااااااااااااااااا قبول شدم ۱- شهر قبولی :it علوم تحقیقات کرمانشاه ۲- رتبه در انتخاب :۲۷ ۳- نمره کل :۶۲۳۴ ۴-رتبه آخرین فرد قبولی :۵۳ ۵- نمره آخرین فرد قبول شده :۶۱۰۱ ۶- نوع سهمیه : عادی ۷-انتخاب دوم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - epmv - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
کسی هست که آیت الله آملی رو انتخاب اول زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوام تراز آخرین فرد قبولیشو بدونم تو انتخاب اول..... تروخدا بهم بگید اگه کسی هست.... |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - salehi57 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / واحد بافت قبول شدمتبریک میگم من با ۶ تا اختلاف مردود شدم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - f_a - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
منم انتخاب خودم بروجرد قبول شدم.. |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rorschach - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ
مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / واحد علوم و تحقیقات کرمان راهم دوره از رشتش خوشم نمیاد یکی راهنمائیم کنه چه کنم اما تبریک به همه اونائی که قبول شدننننننننننننننننننننننننننن |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)salehi57 نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۰ ب.ظ)mehdi67ma نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / واحد بافت قبول شدمتبریک میگم من با ۶ تا اختلاف مردود شدم مرسی. اشالله تکمیل بهمن قبولی |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - hadiabc - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ
سلام بچه ها منم قبول شدم علوم تحقیقات بوشهر بچه ها کسی می دونه علوم تحقیقات فارس آخرین ترازقبولیش چند؟ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - rorschach - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ
مهندسی کامپیوتر- معماری سیستمهای کامپیوتری / واحد علوم و تحقیقات کرمان Sad کسی خواست بیاد عوض کنیم شنیدم گرایشو شهر و رشته مهم نیست کمکککککککککککککک |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - shirin_abb - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ
قبول شدم ، تهران مرکز /تراز ۶۸۰۰ / رتبه ۱۳۷/ واحد انتخابی : تهران شمال /کامپیوتر نرم افزار / واحد قبولی : تهران مرکز/آخرین نفر : ۶۶۸۸،رتبه :۱۷۴ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - zahra1360 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
بچه ها برای ثبت نام ، من گواهی مدرک کارشناسی رو دارم . اصلشو هنوز نگرفتم . قبول می کنند ؟ ریز نمرات رو هم باید حتما بهشون بدیم واسه ثبت نام ؟ آخه تا سه شنبه نمیشه گرفتش که |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - frzn - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط: کسی هست که آیت الله آملی رو انتخاب اول زده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ من آیت الله آملی قبول شدم ، نمره آخرین فرد قبولی ۵۹۰۶ بوده ... |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - amin202020 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ
سلام به دوستای عزیزم... منم قبول شدم. همون شهر اولم تو امتحانم هوش مصنوعی - مشهد تراز من ۷۱۳۰ و رتبم ۳۱ دوستون دارم زندگی درک لحظه های با هم بودن است ... |