|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ele - 21 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۲۴ ب.ظ
متن های طولانی رو هیچی نمیخونم رد کردنشم باز برام سخته
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۳۷ ب.ظ
سلام
بچه ها کسی میدونه مراحل گرفتن certificate از سایتهای Udacity , Coursera و یا Udemy برای ایرانیها چطوریه؟ اگه مشکلی با پرداخت پولشون نداشته باشیم کدومشون رو میشه گرفت؟
چند وقته رفته رو مخم که ی مدرکی چیزی بگیرم حالا یکی توی لینکدین دیدم Udemy گرفته ازش پرسیدم ببینم چطوی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۳۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: سلام
بچه ها کسی میدونه مراحل گرفتن certificate از سایتهای Udacity , Coursera و یا Udemy برای ایرانیها چطوریه؟ اگه مشکلی با پرداخت پولشون نداشته باشیم کدومشون رو میشه گرفت؟
چند وقته رفته رو مخم که ی مدرکی چیزی بگیرم حالا یکی توی لینکدین دیدم Udemy گرفته ازش پرسیدم ببینم چطوی
مدرک چی میخوای بگیری؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۱۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۱:۳۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: سلام
مدرک چی میخوای بگیری؟
دوست دارم ی مدرک مرتبط با کارم ( اندروید ) بگیرم بزارم تو رزومهام. تاثیری نداره ولی باحاله
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۵۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: دوست دارم ی مدرک مرتبط با کارم ( اندروید ) بگیرم بزارم تو رزومهام. تاثیری نداره ولی باحاله
تاثیری نداره، واقعا اگر میخوای رزومه قوی بسازی، یه پروژه تعریف کن و توی دو سه ماه تکمیلش کن. یه پروژه قوی یا یه کامپوننت ... صرفا این به این معنی نیست که پروژه باید ویژگی زیادی داشته باشه! مهم اینه که یه ویژگی خیلی سخت رو پیاده سازی کنی ... من خودم وقتی رزومه کسی رو میبینم که توی گیت هاب کد داره و کدش رو خودش نوشته خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم.
یا حتی مقاله بنویسی در قسمتی که مثلا خیلی پیچیده هست و یا یه چیزی رو کامل توضیح بدی، یه تیکه از سیستم عامل ...
کلا کار زیاد میشه کرد.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۰۰ ب.ظ
جناب آقای سروش لشکری هم در یه آهنگی میفرمایند که :
خلافکارای اصلی قیافه های نادَخ ندارن
وقت واسه خالی کردن دَخل ندارن
تختِ خیالشون و دورانِ سخت ندارن
توو صورت زخم ندارن
و .....
و در یه بخش دیگه از همین آهنگ میفرمایند:
خلافکارای اصلی نَه شیش جیب پاشونه نَه سرِ کوچه اَن
بیسیم باشونه و دَمِ خونه اَن
توو شهر به هرکی پوس خند میزنن همه ارازل جلوشون هَله هوله اَن
و .....
و چقدر تفسیر زیبایی حقیقتن
---------------------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت: دخ یعنی خوب. نادخ یعنی زشت.
گوش کنید آهنگ خلافکارای اصلی از هیچکس رو.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۱۱ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تاثیری نداره، واقعا اگر میخوای رزومه قوی بسازی، یه پروژه تعریف کن و توی دو سه ماه تکمیلش کن. یه پروژه قوی یا یه کامپوننت ... صرفا این به این معنی نیست که پروژه باید ویژگی زیادی داشته باشه! مهم اینه که یه ویژگی خیلی سخت رو پیاده سازی کنی ... من خودم وقتی رزومه کسی رو میبینم که توی گیت هاب کد داره و کدش رو خودش نوشته خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم.
یا حتی مقاله بنویسی در قسمتی که مثلا خیلی پیچیده هست و یا یه چیزی رو کامل توضیح بدی، یه تیکه از سیستم عامل ...
کلا کار زیاد میشه کرد.
خودم گفتم تاثیری نداره دیگه، برای دل خودم میخوام بگیرم
قطعا داشتن پروژههای اوپن سورس یا کانتریبیوتشون خیلی مهم تره ، ولی این باحال تره
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۱۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: خودم گفتم تاثیری نداره دیگه، برای دل خودم میخوام بگیرم
قطعا داشتن پروژههای اوپن سورس یا کانتریبیوتشون خیلی مهم تره ، ولی این باحال تره
اگه به مدرک شریف و تهران و ... راضی هستی, از سایت های ایرانی هم میشه استفاده کنی, بهترم هست
ولی اگه حکماً میخوای استنفورد و ام آی تی و.. باشه که هیچ
ولی بنظرم پولتو بگیر بزار تو جیبت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 22 شهریور ۱۳۹۸ ۱۱:۰۵ ب.ظ
دغدغه ایست بین المللی!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 23 شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۰۶ ق.ظ
برنامه ریزی کردم که این سه تا کتابو بخونم:
Practical Object-Oriented Design in Ruby
Head First Design Patterns
NoSQL-Distilled
دوتا کتاب اول در واقع مفاهیم پایه ای هست که هر مهندس نرم افزار باید بلد باشه، کتاب سوم هم یه توضیحی مختصر و خوبی در مورد NoSql هست که برای شروع کتاب خیلی خوبیه، فیلدی که الان توش کار میکنم دائم درحال تغییره و متاسفانه شرکتها به تجربت خیلی بهایی نمیدن، مثلا یکی مثل من که سه تا سیستم بزرگ با AngularJS نوشته، این تجربم برای هیچ شرکتی جذابیت نداره و مثلا الان همه شرکتها دنبال متخصص React یا Vue هستن!! هر روز هم یه فریم ورک جدید میاد! ولی مهندس نرم افزار و فیلدهای مرتبط با داده از مهندسیش بگیر تا Data Science خیلی به تکنولوژی خاصی مقید نیست و بیشتر یه سری توانایی ها هستن که شما رو تعریف میکنن نه یه سری فریم ورک، با توجه به آیندهای که برای خودم در نظر دارم، به نظرم باید به این سمت حرکت کنم تا بهش برسم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - anne.shirley - 23 شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۳ فروردین ۱۳۹۸ ۰۴:۰۳ ب.ظ)anne.shirley نوشته شده توسط: بچه لطفا برام دعا کنید توی بدمرحله ای از زندگی ام..که بتونم سربلند بیام بیرون...
سپاسگزارم
سلام بچه ها
به لطف خدا و دعاهاتون سربلند شدم....
ممنونم از اونایی که برام دعا کردن
خدایا شکرت...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 23 شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۰۷ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۰۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: مثلا یکی مثل من که سه تا سیستم بزرگ با AngularJS نوشته، این تجربم برای هیچ شرکتی جذابیت نداره و مثلا الان همه شرکتها دنبال متخصص React یا Vue هستن!! هر روز هم یه فریم ورک جدید میاد! ولی مهندس نرم افزار و فیلدهای مرتبط با داده از مهندسیش بگیر تا Data Science خیلی به تکنولوژی خاصی مقید نیست و بیشتر یه سری توانایی ها هستن که شما رو تعریف میکنن نه یه سری فریم ورک، با توجه به آیندهای که برای خودم در نظر دارم، به نظرم باید به این سمت حرکت کنم تا بهش برسم.
به نظرم ی فرانت ذولوپر باید خودشو JavaScript developer کنه تا متخصص توی ی فریمورک خاص. من اگه فرانت اند دولوپر بودم ۷۰ درصد وقتمو میزاشتم روی دنیای بزرک JavaScript!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 23 شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۵۲ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۰۷ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم ی فرانت ذولوپر باید خودشو JavaScript developer کنه تا متخصص توی ی فریمورک خاص. من اگه فرانت اند دولوپر بودم ۷۰ درصد وقتمو میزاشتم روی دنیای بزرک JavaScript!
اینجوری نیست، اکثر این شرکتای بزرگ که میشناسم، چنین موقعیت شغلی ندارن، اگر به عنوان فرانت بری که باید همه چیو به دست بگیری که واقعا من آدمش نیستم! مثلا بحثای CSS یا دیزاین و ... ناسلامتی ۲۴ واحد الگوریتم خالص پاس کردم که بشینم انیمیشن و css درست کنم؟
خودم بیشتر نظرم اینه که برم سمت کارای زیرساختی، کارایی که خیلی تو چشم نمیاد، الان حوزه دیتا خیلی خوب هست. مهندس نرم هم که همیشه خوب بوده. برنامه دارم یه شیش ماه وقت بزارم و خودم رو یه level up کنم و برم یه جا که دوست دارم ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 23 شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۸ ۰۸:۵۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: اینجوری نیست، اکثر این شرکتای بزرگ که میشناسم، چنین موقعیت شغلی ندارن، اگر به عنوان فرانت بری که باید همه چیو به دست بگیری که واقعا من آدمش نیستم! مثلا بحثای CSS یا دیزاین و ... ناسلامتی ۲۴ واحد الگوریتم خالص پاس کردم که بشینم انیمیشن و css درست کنم؟
خودم بیشتر نظرم اینه که برم سمت کارای زیرساختی، کارایی که خیلی تو چشم نمیاد، الان حوزه دیتا خیلی خوب هست. مهندس نرم هم که همیشه خوب بوده. برنامه دارم یه شیش ماه وقت بزارم و خودم رو یه level up کنم و برم یه جا که دوست دارم ...
مورد اول رو قبول دارم ، فرانت اند دولوپر شی همه اون کارایی که گفتی رو باید انجام بدی ولی سطح سازمانی و حقوقیت رو دانش جاوا اسکریپتت مشخص میکنه.
کار فرانت و همون animation و ... کار ساده ای نیست ولی شاید ۲۴ واحد الگوریتمت به کارت نیاد. حوزه دیتا هم خیلی خوبه الان ولی ازون حوزههاییه که بیرون و توش خیلی فرق دارن ، یعنی فک میکنی بری توش ۱۰۰۰ تا الگوریتم و ... داره ولی وقتی وارد کار میشی ی ابزار بهت میدن باید از توش آمار و نمودار استخراج کنی ( منو نکشید ولی توی ایران شرکتهای کوچیک که تیم داده ندارن ، شرکتهای متوسط به بالا همینه که من میگم و شرکتهای بزرگتر کارهای هیجان انگیزتری میکنن)
در مورد مهندس نرم افزار هم نمیدونم منظورت چیه، من هرچی مهندس نرم افزار دیدم توی شرکتها یا داشتن برنامههارو توسعه میدادن یا به بقیه میگفتن چطور توسعه بده همون برنامه نویس خودمون
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 24 شهریور ۱۳۹۸ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۸ ۰۹:۳۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: مورد اول رو قبول دارم ، فرانت اند دولوپر شی همه اون کارایی که گفتی رو باید انجام بدی ولی سطح سازمانی و حقوقیت رو دانش جاوا اسکریپتت مشخص میکنه.
کار فرانت و همون animation و ... کار ساده ای نیست ولی شاید ۲۴ واحد الگوریتمت به کارت نیاد. حوزه دیتا هم خیلی خوبه الان ولی ازون حوزههاییه که بیرون و توش خیلی فرق دارن ، یعنی فک میکنی بری توش ۱۰۰۰ تا الگوریتم و ... داره ولی وقتی وارد کار میشی ی ابزار بهت میدن باید از توش آمار و نمودار استخراج کنی ( منو نکشید ولی توی ایران شرکتهای کوچیک که تیم داده ندارن ، شرکتهای متوسط به بالا همینه که من میگم و شرکتهای بزرگتر کارهای هیجان انگیزتری میکنن)
در مورد مهندس نرم افزار هم نمیدونم منظورت چیه، من هرچی مهندس نرم افزار دیدم توی شرکتها یا داشتن برنامههارو توسعه میدادن یا به بقیه میگفتن چطور توسعه بده همون برنامه نویس خودمون
راستش بعد از اینکه از کافه بازار رد شدم دچار بحران هویت شدم : )) دنبال یه روشی هستم که خودمو ثابت کنم ... وگرنه همون فرانت هم پول خوبی میدن و خارج رفتنش هم خوبه .... گیج شدم.
ولی مهم تر از همهی اینا مسئلهی سربازی هست که باید نهایت یک ماه دیگه تکلیفش مشخص بشه.
|