تالار گفتمان مانشت
گروه درسی آبان ماه - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: گروه درسی آبان ماه - sahar_rostami2 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  اکثر هوشیا مدارو حذف میکنن
خوب اگه ما شبکه ای ها بیام هوش مدارم نخونیم رقابت میره روی مشترکا که اونجا هم نظری و منطقی نخوندیم و این واسه ما بدتره
اکسپلورر!! درسا چطوره؟ اینجا همه ورودی جدیدن آدم حس غربت بهش دست میده! SmileWink

گروه درسی آبان ماه - behruz_p - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ

بدبخت شدیم رفت!!!!!!!

گروه درسی آبان ماه - ریحان - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ

وای بچه ها من ۱ ساعت نبودمها...چرا اینطوری شد؟
تا اومدم دیدم هی همه یه چیزاییی نوشتن.تا برسم به صفحه ای که نوشتین چی شده سکته زده بودم.با چشم لوچ و لبه کج و و دست لرزون صفحاتو بک میکردم...گریمم گرفته بود...از بس ترسیده بوووودم...
تازه امروز خودمو جمع و جور کرده بودم...بچه ها من نرمم و ریاضی دوتا از ۴ تا خوندم...و زبانم حذف کردم دقبقا چی میشه برام؟
توی این ۳ ماه زبانو چی کار میش کرد؟ گرار بخونیم؟

شبکه هم شرکت کنم؟؟؟؟ جزو رشته های شناوره؟ دروسش چیان؟ زمان برگزاری امتحانش کیه؟ همون روز نرمه؟

مدیران مانشت به دادمون برسین بس...

گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ

بچه ها بیایید یه اعتراض بنویسیم بهتره از هیچیه رسما بدبختمون کردن صدامونم در نیاد ظلمه آخه ... ای خداااا
چند ماه برنامه ریختیمو تلاش کردیم آخرش شد این

گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ

بچه های کامپیوتر معماری داشتین قبلا؟

RE: گروه درسی آبان ماه - sahar_rostami2 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  وای بچه ها من ۱ ساعت نبودمها...چرا اینطوری شد؟ تازه امروز خودمو جمع و جور کرده بودم...بچه ها من نرمم و زبان دوتا از ۴ تا خوندم...و زبانم حذف کردم دقبقا چم میشه؟

زبان دو تا از ۴تا ؟! یعنی چی؟یعی ۴تا کتاب زبان؟ Huh

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:  بچه ها بیایید یه اعتراض بنویسیم بهتره از هیچیه رسما بدبختمون کردن صدامونم در نیاد ظلمه آخه ... ای خداااا

چی شده مگه؟

RE: گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:  اکثر هوشیا مدارو حذف میکنن
خوب اگه ما شبکه ای ها بیام هوش مدارم نخونیم رقابت میره روی مشترکا که اونجا هم نظری و منطقی نخوندیم و این واسه ما بدتره
اکسپلورر!! درسا چطوره؟ اینجا همه ورودی جدیدن آدم حس غربت بهش دست میده! SmileWink
اگه بخوام خلاصه بگم اوضاع قمر در عقربه.
عکسو ببین متوجه میشی.
[attachment=17202]

گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ

آمار چه کتابی خوبه؟

RE: گروه درسی آبان ماه - sahar_rostami2 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  
اگه بخوام خلاصه بگم اوضاع قمر در عقربه.
عکسو ببین متوجه میشی.

الان ای تی چطور شده یعنی؟ Confused

ای تی شد دو تا گرایش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ

حالا اونایی برای شبکه میخوندن بدبخت شدن

RE: گروه درسی آبان ماه - ریحان - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۳ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:  
(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط:  وای بچه ها من ۱ ساعت نبودمها...چرا اینطوری شد؟ تازه امروز خودمو جمع و جور کرده بودم...بچه ها من نرمم و زبان دوتا از ۴ تا خوندم...و زبانم حذف کردم دقبقا چم میشه؟

زبان دو تا از ۴تا ؟! یعنی چی؟یعی ۴تا کتاب زبان؟ Huh

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط:  بچه ها بیایید یه اعتراض بنویسیم بهتره از هیچیه رسما بدبختمون کردن صدامونم در نیاد ظلمه آخه ... ای خداااا

چی شده مگه؟

هیچی بابا به تته بته افتادم.منظورم ریاضی بود...دستام هنوز میلرزن...و مغزم هنگه...

گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ

بچه های مهندسی واسه آمار چه کتابی خوبه؟

Re: RE: گروه درسی آبان ماه - milad12321 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ ب.ظ

(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط:  بچه های نرم در حال رقصBig Grin
چرا ؟

گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ

بچه ها پایه نیستید اعتراض بزنیم هر کی هست سپاس بزنه یا یه تایپیک دیگه درست کنیم هر کی موافقه بیا بگه

گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۳۸ ب.ظ

بعد کامپیوتریا لطف کنن بگن قبلا معماری داشتن یا الان اضافه شده؟