|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۳ ب.ظ
اسکرول ماوسی که ۱۵۰ هزار تومن خریدمش کار نمیکنه و باز مچ دردای لعنتی برگشتن، امروز بایدحتما برم گارانتی
مرگ بر جنس چینی درجه چند
امروز باید یه دعوای حسابی با یه نفر داشته باشم، زیاد تحت فشار بودم هم روحی هم جسمی
در همین ساعت ملکوتی شارژر لپ تاپم هم بعد ۱۰ سال خدمت صادقانه به طور کاملا ناگهانی از کار افتاد قانون جذب معکوس عمل میکنه برای ما کافیه یه چیزی مشکل پیدا کنه، دیگه روزگار اون ورق خوباش را برات رو میکنه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۱۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: این حالتم خوبه که ایراد بزرگشو خودت گفتی. از سمتی دیگه، دخترایی که خودشون قصدشون اپلای هست عموما جسور و رویا پرداز هستن. شاید این حرفی که میزنم اینجا مخالفهای زیادی داشته باشه، ولی به شخصه به دلایلی نظر مثبتی درباره ی دخترهایی که در این حد جسورن ندارم.. (فک میکنم منظورم رو متوجه شدی). (:
انقدر ترسویید که از رابطه با دختری که همون راهی رو رفته که خودتون رفتید میترسید!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۳۴ ب.ظ
. . . . .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - negarin_ - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۵۱ ب.ظ
توی زندگیم هر چی که خواستم، بعد چند ماه یا بیشتر که دقت کردم .. اتفاق افتاد( هفته پیش فک کنم براتون نوشتم و اون موقع مطمئن نبودم که همونی بود که من خواسته بودم .. من حواسم پرت شده بود و فقط راه خودم را رفتم اما اون اتفاق افتاد.. )
پ.ن۱: میخوام بگم که افکارمون رو درست کنیم، معیارهامون رو درست بچینیم، راه خودمون رو بریم. اونوقت هست که طبق آنچه که خواستیم اتفاق میفته...انگار این قاعده جهان (سنت خدا) هست...
پ.ن۲:خودم هم میرم که مجدد فهرست خواسته هامو اصلاح کنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶ ب.ظ
بعضی پستا باید تو چندتا season ارائه بشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 28 آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۹ ب.ظ
سلام
کاملا موافقم
اتفاقا اتفاقا اتفاقا جسارت در جهت رسیدن به اهداف البته در چارچوب اخلاقیات هم سرچشمه اعتماد به نفس هم نشانه اعتماد به نفس و هم یکی از راههای بالا بردن اعتماد به نفس هست وخب تعجبی هم نداره که افرادی که فکر میکنند در طی یک رابطه برتری باید از ان انها باشدو کنترل همه جانبه داشته باشند این را نمیپسندند و این مسیله اتفاقا نشان دهنده مشکل در این افراد هست نه افرادی که جسور هستند .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۳۹ ب.ظ
یه پیشنهاد: خیلی خودتونُ درگیر قاعده و قانون نکنید!
در اکثر مواقع جَلدِ کسی میشین که شباهت زیادی به مدلِ آرمانیِ پیش ساخته ذهنتون نداره....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 28 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ ب.ظ
بعضی از پست ها حتی ارزش جواب دادن هم ندارن. کسی که بخاد با توهین کردن حرفش رو بزنه، ارزش جواب دادن و وقت گذاشتن من رو نداره. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که 'متاسفم' (:
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 28 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۵ ب.ظ
بیخیال . . .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Paraande - 28 آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: بعضی از پست ها حتی ارزش جواب دادن هم ندارن. کسی که بخاد با توهین کردن حرفش رو بزنه، ارزش جواب دادن و وقت گذاشتن من رو نداره. تنها چیزی که میتونم بگم اینه که 'متاسفم' (:
نوع نگرش شما به این قضیه اصلا به من ربطی نداره ولی نقدم بیشتر به این نوع طرز تفکر از بالا به پایین بود نسبت به جنس مخالف که تو جامعه ما زیاده
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۴۹ ب.ظ)Soldiers life نوشته شده توسط: سلام
کاملا موافقم
اتفاقا اتفاقا اتفاقا جسارت در جهت رسیدن به اهداف البته در چارچوب اخلاقیات هم سرچشمه اعتماد به نفس هم نشانه اعتماد به نفس و هم یکی از راههای بالا بردن اعتماد به نفس هست وخب تعجبی هم نداره که افرادی که فکر میکنند در طی یک رابطه برتری باید از ان انها باشدو کنترل همه جانبه داشته باشند این را نمیپسندند و این مسیله اتفاقا نشان دهنده مشکل در این افراد هست نه افرادی که جسور هستند .
سلام دقیقا منظور منم همین بود.
البته مخاطبم شخص خاصی نبود اصلا و بیشتر منظورم همه کسایی بود که اینجوری فکر میکنن و برخورد میکنن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: نوع نگرش شما به این قضیه اصلا به من ربطی نداره ولی نقدم بیشتر به این نوع طرز تفکر از بالا به پایین بود نسبت به جنس مخالف که تو جامعه ما زیاده
چون مجدد به پست من ریپلای زدین مجبورم پاسخ بدم. (توی پرانتز بگم من جای شما باشم من بعد در ادامه ی این بحث، به پست های crevice ریپلای نمیزدم که خدای نکرده با جواب ندادنش بهم بی احترامی نشه).
شما حتی نفهمیدین من چی گفتم و چشماتو بستی و دهنتو باز کردی و در های گران بهاتو ریختی بیرون. دقیقا منم با حرفتون موافقم که به شما اصلا ربطی نداره تفکر من چیه چه برسه به 'قضاوت کردن' تون.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ق.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۱۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مشاهدات شخصی
یا شاید مشاهدات میدانی : ) (۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۵۱ ب.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: پ.ن۲:خودم هم میرم که مجدد فهرست خواسته هامو اصلاح کنم.
من رو هم بهش اضافه کنید ها ها ها : )
(۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۱۱ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: این حالتم خوبه که ایراد بزرگشو خودت گفتی. از سمتی دیگه، دخترایی که خودشون قصدشون اپلای هست عموما جسور و رویا پرداز هستن. شاید این حرفی که میزنم اینجا مخالفهای زیادی داشته باشه، ولی به شخصه به دلایلی نظر مثبتی درباره ی دخترهایی که در این حد جسورن ندارم.. (فک میکنم منظورم رو متوجه شدی). (:
پ.ن: مجدد خوندم نوشتی "پتانسیل داشته باشن": با این موافقم
بحث پیچیده و طولانی هست ولی به نظر من دلیل تفکر شما (و خودم) این میتونه باشه که چنین شخصی صرفا به شما به دید یک آپشن اضافه که باعث میشه یه سری از دغدغه هاش کمتر بشه نگاه میکنه و بود و نبود شما هیچ تاثیری توی زندگی این شخص نداره(شاید زندگیش یکم بهتر بشه)
+ عجب ماست خوشمزه ای هست.
++ بزرگترین آفت یه تیم نرم افزاری آدمایی هستن که خیلی سخت با تغییرا برخورد میکنن و برای کوچکترین تغییر باید بحث داشته باشی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ق.ظ
آواتار هم نمیشه گذاشت اینجا. آواتار ملت هم دوتایی نشون داده میشه. آخرین اپدیت مانشت فاجعه بوده واقعا (((:
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۹ ق.ظ
تازه شروع کردم به مطالعه ی convex optimization. بعضی جاها که گیر میکنم میفهمم چقدر اون ریاضی ای که توی دبیرستان و دانشگاه درس داده شد بدرد بخور بودن ://
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 29 آبان ۱۳۹۷ ۰۷:۴۴ ق.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۱۹ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: تازه شروع کردم به مطالعه ی convex optimization. بعضی جاها که گیر میکنم میفهمم چقدر اون ریاضی ای که توی دبیرستان و دانشگاه درس داده شد بدرد بخور بودن ://
طبق تحقیقاتی در توهمات من . اگر بتونی جهان رو کلا ریاضی ببینی همیشه یک قدم جلوتر هستی
من از صفر مطلق(به معنای حقیقی کلمه) شروع کردم ریاضی رو الان اگه زیادی بحث ازدواج بشه همه تون رو تبدیل به انتگرال های لاینحل میکنم
البته من از منطق شروع کردم و اگر فرصت داشتم فراتر از سبک مهندسی وقف ریاضیات میشدم
اولین باره صبح موقع بیداری خیلی با دقت دارم گوشی تلفنم رو میگردم . . .
_______
اگر مثه من دوچرخه دارید زیر بارون نذاریدش حتی اگه مثه مال من خیلی نو باشه.ساچمه هاش و توپکش از پشت خراب میشه اعصابتون رو خورد میکنه.
تازه منو بگو که میخواستم زیر بارون براتون عکس بگیرم ازش
----------
اگر یه دختر داشتم اسمش رو "نفس" میذاشتم یا "باران"
|