در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعلام نتایج) - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - mahsarad - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز من دوبار خواب دیدم رتبم ۷۷ میشه |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
آقای gholizade تاجایی که یادمه درصداتون فوق العاده بود.دیگه شماکه نباید استرس داشته باشید. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۷ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز دیگه رفت تو کار رتبه هامون! نکنه توکلیه؟!! AI بیا این رباتت بردار ببر مخمونو کار گرفته! |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ق.ظ)shivap نوشته شده توسط: در مورد آی تی چطور باید بود؟آیتی با میانگین درصد ۴۰ فکر کنم تک رقمی میشی کلا آیتی کسی مشترک بالای ۴۵ نمی زنه (می تونی کارنامه های پارسال رو چک کنی) (۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز من بین ۱۰ تا ۳۰۰ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - سودابه م - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ)amirhamzeh.azari نوشته شده توسط: بچه ها کنکور آی تی پارسال بین چن نفر بوود؟ کسی میدونه دقیق؟ والا من یه سری کارنامه از سال قبل دارم نوشته آخرین نفر مجاز تو غیرانتفاعی و پیام نور و .... ۷۶۸۵ نفر بوده |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Brueder - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
سوالم درباره عدم انتشار اطلاعیه بود که این جواب رو برای من فرستادن [attachment=15794] |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - shivap - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
اول بگید درصداتون چیه بعد رتبه پیش بینی کنید.بعد کنکور ببینیم کی پیش بینیش بهتر بود. |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما افشین ۱۸ ای؟ پارسال شخصی با ریاضی ۱۴ و مشترک ۳۸ و هوش ۲۹ رتبش شده بود ۱۵۰ اما چرا تو با ریاضی ۱۰ و مشترک ۴۶ و هوش ۲۳ شدی ۲۴۰ چرا |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - explorer - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: با توجه به درصد های سوالاتی که درست زده اید خیلی - خیلی زیاد |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - Golden68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)mahsarad نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز اگه به خوابه که من دیدم ۲ شدم |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - metallica.r - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
۵۰ تا ۳۵۰ Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - izadan11 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما افشین ۱۸ ای؟ ۱ نامتوازن بودن درصد هام ۲ معدل ۱۳/۶۳ |
RE: در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - sahar_rostami2 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ق.ظ)bahman_com123 نوشته شده توسط: کاربران عزیز من اول بودم ! |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - matt2007 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
والا اگه به خواب دیدن بود من خواب کردیت شدن دیده بودم! بین ۲۷ تا ۲۰۰ |
در انتظار نتایج( گپ و گفت خودمونی تا اعللام نتایج) - reza6966 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: من بین ۱۰ تا ۳۰۰ زیر ۱۵۰ میشی |