|
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون با این درصدا کجا قبول میشم فکر کنم رکورد درصد مشترک رو زدی...همینطور رکورد درصد نرم |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - نیکا - ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون با این درصدا کجا قبول میشم خیلی ببخشیدا ولی چون خودت گفتی منم میگم واقعا گند زدی مخصوصا تو مشترک و نرم!
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - hosshah - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: فکر کنم رکورد درصد مشترک رو زدی...همینطور رکورد درصد نرم (۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: واقعا ر... جنبه آموزشی داشت این پست که زیاد زود حرفا رو باور نکنیم پ.ن: کلید اسرار، این قسمت: درصد کنکور
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - npour - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: فکر کنم رکورد درصد مشترک رو زدی...همینطور رکورد درصد نرم ولی واقعا اگه یه نفر اینجوری بزنه توی این کنکور مستقیم میره جای رئیس دانشگاه شریف..
|
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - unicornux - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ
بابام گفته تا نتیجت بیاد برات بساط شانسی میزارم سر کوچه که هم خودت سرگرم شی هم بچه های محل رو سرگرم کنی و هم منو خوشحال کنی! |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - hosshah - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: بابام گفته تا نتیجت بیاد برات بساط شانسی میزارم سر کوچه که هم خودت سرگرم شی هم بچه های محل رو سرگرم کنی و هم منو خوشحال کنی! داداش بزن تو کار آلاسکا. تهران که خیلی خوب کار من گرفته
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - unicornux - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: جنبه آموزشی داشت این پست که زیاد زود حرفا رو باور نکنیمپارسال میر مهدی درصداش و گذاشت بعد گفت من حداقل ۳ میشم! به صورت وحشتناکی بهش حمله شد! من قبلِ کنکور هشدار داده بودم خیلی ها هستن که گویی از پشت بوته میپرن بیرون! |
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - unicornux - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: از همین "برندگان" که یه صفحه کاغذی بود روش چند تا شماره بود، پشتشون جایزه بود و یک بادکنک بزرگ هم شامل میشد؟ تقریبا! اونهم یه مدلش بود! اما مهمترین شاخصش پوچ بودن ۹۷% موارد بود! خاطره : شاید یادتون نیاد اما من بچه بودم یه مسابقه میداد شبکه دو بنام دو! که باید میگفتی " دوووووووووووووووو...." ماشین حرکت میکرد. یادش بخیر ما هم میشستیم جلو تلویزیون میگفتیم دووووووووووووووووووووو تا کبود میشدیم! |
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - unicornux - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: تولید از من فروش از تو. موافقم فقط قیمت همکاری حساب کن. چک ۶ ماهه هم میدم. |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - hosshah - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: خاطره : شاید یادتون نیاد اما من بچه بودم یه مسابقه میداد شبکه دو بنام دو! که باید میگفتی " دوووووووووووووووو...." ماشین حرکت میکرد. یادش بخیر ما هم میشستیم جلو تلویزیون میگفتیم دووووووووووووووووووووو تا کبود میشدیم! ![]() داداش من شرکت کرد برنده شد به اندازه پول یه سکه (اون موقع فکر کنم ۶۰ تومن بود) بهش شکلات چیچک دادن همون که میگه چیچک و چیچک، چیچک و چیچک برای بزرگ و کوچک ولی به نظر من تو همون آلاسکا درست کن بزار تو فریزر درست شد برو سر کوچه بفروش من که راضیم |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - hosshah - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: یه جور گفتی جیگر داری، فک کردم یه بسته زدی! ولی گیرایی عقابی قرمز بیشتره |
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - sahar_rostami2 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: راستی بچه ها یه چیزی! من همش حس میکنم شما بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میشی! دست خودم نیس!
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - sahar_rostami2 - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: یه چیزی! من همش حس میکنم شما بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میشی! دست خودم نیس! بله بله!
|
|
RE: یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - El@he - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۲ ب.ظ
من که توی افکارم کلیدا اومده، درصد هم گرفتم، بعد رتبه اومده، انتخاب رشته کردم، فردوسی مشهد قبول شدم. ترم ۴ ارشد هستم و دارم روی پایان نامه کار میکنم و اومدم توی مانشت و از دوستان میپرسم تو مصاحبه ی دکتری، دانشگاه مشهد مورد قبوله؟ ![]() حالا مورد قبوله؟
|
|
یک استکان چای قند پهلو (: (به همراه خدا قوت به کنکوری های مهندسی کامپیوتر) - maryam.raz - 27 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ
خوشم میاد بعضی ها ۲۴ ساعته اینجا هستن شما کارو زندگی ندارین؟؟
|