یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ)jparisa نوشته شده توسط: حالا بزار شاید ارشد قبول شدیکنکور رو خودم می دونم چیکار کردم امیدی نیست (۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ب.ظ)هانی الرضا نوشته شده توسط: آقا جنوب رو بیخیال! بیا همین شمال، میزنیم تو کار ماهی سفید! Big Grin الان نون تو ماهیه! Big GrinTongue الان که فک می کنم دلایلش منطقیه هی داره به گزینه های روی میز اضافه می شه قرار بود نتیجه بگیرید من برم سر مغازم این طوری مشکلات بیشتر می شه |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - abji22 - 25 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
بابا من بچه ی اینجام میگم اینجا هواش بهتره بگو چشم!الان خیییییییییییییییییییلی شلوغ شده اینجا تمام کشور اینجا جمعن شما هم بیاین هواهم چندروزه سرد ششده چزا مخ بچه مردمو میزنی گناوه ماهیم داره پس نتیجه میگیریم بیا گناوه!هم ماهی هم مغازه |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 25 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: هم ماهی هم مغازه باز که پیشنهاد جدید هستش ماهی و مغازه کامپیوتری با هم این بهتره فک کنم دو شغله هم می شم فقط من که شانس ندارم می یان منو به جرم دوشغله بودم می گیرن می ندازن زندان کسی پیشنهاد جدید نداره سه شغله یا بیشتر |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - abji22 - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ
مغازه کامپیوتر چیه؟مغازه لباسو پوشاک تضمینیه! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مغازه کامپیوتر چیه؟مغازه لباسو پوشاک تضمینیه!ای بابا گزینه های روی میز باز که بیشتر شد مغازه پوشک اونم تضمینی خیلی خوبه کسی پیشنهاد بهتر نداره ؟؟؟؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - abji22 - 27 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب.ظ
دیگه سه تا شد بسه دیگه زنو مغازه پوشاک(لباس) و ماهی دیگه بسته |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mehrdad7soft - 28 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ
خوب دوستان من ۱ ماه از خدمتم گذشت چون به دوران طلائی خوردیم تا ۱۶ فروردین هم تعطیل هستیم دیگه انقدر چپ راست زدیم همچی یادمون رفت ولی داخل گروهانمون ۲نفر کنکور فناوری دادن میگن خوبم دادیم همهجا رقیب هست |