![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohsen68mm - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ
بچه ها من درس مدیریت رو برای آی تی نخوندم... به نظر شما اگر مدیریت صفر درصد باشه ,میشه قبول شد؟ بعد توی این دو هفته از روی چی بخونم؟ |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۳ ب.ظ
بچه ها بخدا تستای آزاد آسونه....سخت نیس.... من خودم گسسته رو فقط از قبل یه چیز کاملا مبهم خاظرم بوده... از تستای ۸۰ تا ۸۹ رو به جرات میتونم بگم..۷۰ در صد زدم... واقعا آسونه.. اگه میخواین بخونید مثلا رابطه بازگشتی همیشه میاد...همون فصل ۳ گسسته پوران میشه. که تو الگوریتم هم ازش سوال داریم دیگه..... اصلنشم نخوندید هم نخوندید..فقط جاکذاریه!!!! از فصل ۵ گسسته هم بخونید...واقعا آسونه.... فصل چارشم سوال میاد... یعنی ۳ و ۵ و ۴ بخونید میشه امید وار به جند تا تست باشید... من خودم از ۸ فصل گسسته پوران همه فصول الا،فصل ۲ و فصل ۸ رو نمیخوام بخونم! و در ضمن تست هم از تستی علوم کامپیوتره و آیتی نزندی چون سخته... فصل رو بخونید برید تستای مهندسی کام رو بزنید... که بهتره... پیشنهاد من فصل ۳ و ۵ یادتون نره... و فصل ۴ هم... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohsen68mm نوشته شده توسط: بچه ها من درس مدیریت رو برای آی تی نخوندم... به نظر شما اگر مدیریت صفر درصد باشه ,میشه قبول شد؟ بعد توی این دو هفته از روی چی بخونم؟ اگه معماری خوندین که به نظر من دیگه مدیریت نخونید اگه که نخوندین فصلایی که فکر می کنید مهم تر هست رو بخونید چون حجمش واقعا زیاده.. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohsen68mm - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohsen68mm نوشته شده توسط: بچه ها من درس مدیریت رو برای آی تی نخوندم... به نظر شما اگر مدیریت صفر درصد باشه ,میشه قبول شد؟ بعد توی این دو هفته از روی چی بخونم؟ من معماری و بقیه درس ها رو خوندم فقط همین مدیریت رو نخوندم... می ترسم همین مدیریت ضربه بزنه... |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - samaneh_aftab - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ
ممنون سحر جون. ان شاالله ۱ جای خوب قبول بشی. من هنوز تست نزدم دستت درد نکنه. پاشم برم سراغ گسسته ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sahar121 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ
خواهش میکنم سمانه جان... حتما فصل ۳ رو بخونید...در ضمن اصلا به بحث تابع مولدش نرو... بیخوده... فصل چار برای روابط و مجموعه هاس... که همموم باهاش تا حدودی آشناییم.. فصل ۵ هم مربوط به اشکال و نمودارو هاست و پاست و ایناس...خدایی آسونه... فصل ۱ هم فقط فقط همون سور ور هم بخونید کافیه(دو سه صفحست) ...بقیه فصول برای کسایی که وقت دارندو میخوان خوبه...اما برای عجله و ب جا خوندن اینا خوبه... |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - elham joon - 26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ)kati نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: از وقتی نتیجه دولتی اومد به شدت استرس گرفتم دقیقا امروز به داداشم میگفتم همینم مونده بود که کنکور ازاد استرسیم کنه اخه میدونید این کنکوره مرگ و زندگیم شده خدا به هممون رحم کنه |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط:ای بابا آخه شما چرا هی اینطوری میکنید(25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ)kati نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)razi_sh نوشته شده توسط: از وقتی نتیجه دولتی اومد به شدت استرس گرفتم ![]() استرسی که شما وارد میکنید با حرفاتون آدم رو بیشتر استرسی میکنه ![]() ![]() خواهش میکنم کم حرف استرس رو بزنید ![]() |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
دقیقا دو هفته مونده هرچی خوندین مرور کنید بنظرم دیگه خوندن خوب نیست چون تویه هدایت تحصیلی گفته بودن تویه ۲ هفته مونده هرچی دارین مرور کنین |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۷ ب.ظ)mohsen68mm نوشته شده توسط:اگه کارنامه ی بچه هارو ببنید معمولا همه یا مدیریت زدن یا معماری چون واسه سراسری اکثرا یکیشو خوندن..من خودم مدیریت خوندم معماری هم نخوندم حتی اگه وقت داشتم هم وقتمو میذاشتم واسه درسایی که خوندم بازم اونارو می خوندم..دیگه بستگی به خودتون داره..(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohsen68mm نوشته شده توسط: بچه ها من درس مدیریت رو برای آی تی نخوندم... به نظر شما اگر مدیریت صفر درصد باشه ,میشه قبول شد؟ بعد توی این دو هفته از روی چی بخونم؟ |
Re: RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Amir V - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: امیر خان شروع کردی به خوندن یا نه هنوز نه هنوز. گذاشتم واسه سال دیگه ![]() Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mohsen68mm نوشته شده توسط: بچه ها من درس مدیریت رو برای آی تی نخوندم... به نظر شما اگر مدیریت صفر درصد باشه ,میشه قبول شد؟ بعد توی این دو هفته از روی چی بخونم؟ مدیریت مقسمی و پرچ بگیر ٢٠٠ صفحس. Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - mohsen68mm - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ق.ظ
دوستان از راهنماییتون ممنون,,, ان شاءالله همگی موفق و سربلند باشید,,, |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - zhila67 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)yasermrz نوشته شده توسط: خب من امروز یه کاری کردم که به نظرم خیلی خوب بود گفتم اینجا بگم شاید واسه بقیه مفید باشهخسته نباشید،میشه بگید از کدوم کتاب تست های سال ۸۰رو میزنید من از سال ۸۵ تا ۹۱ مال انتشارات ساد رو دارم ولی سال های قبل رو نمیدونم کدوم انتشارات داره.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - vaka - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:سلام.این کتابی که از سال ۸۵ تا ۹۱ مال انتشارات ساد را دارید کل سوالات با جوابش تو یه کتابه دیگه درسته؟درس های تخصصی گرایش معماری کامپیوتر(الکترونیک دیجیتال و vlsi)را هم از سال ۸۵تا۹۱ را داره؟جوابش خیلی برام مهمه اگه ممکنه یه چکی بکنید ببینید دروس تخصصی معماری کامپیوتر را هم از سال ۸۵تا۹۱ با جواب هست یا نه.بسیار ممنون خواهم شد.(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)yasermrz نوشته شده توسط: خب من امروز یه کاری کردم که به نظرم خیلی خوب بود گفتم اینجا بگم شاید واسه بقیه مفید باشهخسته نباشید،میشه بگید از کدوم کتاب تست های سال ۸۰رو میزنید من از سال ۸۵ تا ۹۱ مال انتشارات ساد رو دارم ولی سال های قبل رو نمیدونم کدوم انتشارات داره.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tayyebe - 27 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
دوستان من فقط سوالات ارشد داده و طراحی الگوریتم علوم کامپیوتر و it آزاد ۹۱ رو میخوام. هرچی میگردم حتی واسه خرید کتاب لینکی نیست. واسه انفورماتیک لازم دارم.خواهشااااااااااااااااااااااا اگه ممکنه کسی اگه داره فقط داده و الگوریتم رو بزاره.ممنون. |