|
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - bahar1369 - 19 فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)hz657091 نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ)bahar1369 نوشته شده توسط: چرا اینقد نمره منفیییی؟!!!! عمرا ![]() من همین امسال قبولم. درصدامم مطمئنم بهتر میشه با اصلاح کلید. |
|
Re: RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - metallica.r - 20 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون رتبه من چه حدودی میشه؟ مشترک ۳۷ تخصصی ۳۶ زبان وریاضی سفید Sent from my LT22i using Tapatalk |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - metallica.r - 24 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ
چرا هیچکی به من جواب نمیده آیا؟؟ یعنی شبانه هم نمیارم ![]() Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - مهرانگیز - ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ق.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: چرا هیچکی به من جواب نمیده آیا؟؟ یعنی شبانه هم نمیارمخواهر من شبانه چیه که میگی؟!! با این درصدای نسبتا خوب شما، رتبتون به احتمال: ۱۰۰% زیر ۲۵۰ ۵۰% زیر ۲۰۰ میشه،موفق باشی. |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - metallica.r - 25 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
مرسی دوست عزیز من که کلا نا امید شدم حتی به شبانه خدا کنه اونطور باشه که شما میگین Sent from my LT22i using Tapatalk |
|
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - s.zolfaghari - 25 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
زبان:۲۱% ریاضی:۶% مشترک:۱۰% تخصصی:۴۳% ![]() ![]() فک کنم باید بخونم برای سال بعد امسال ک ... یعنی امیدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون رتبم چند میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - q88lp - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: من تو اون تاپیک نوشتمتخصصی ۷۴ معماری ۴۴ ؟ احتمالا یکیش ریاضیه با این درصدا اگه رتبه ۱ نشی من دیگه کنکور نمی دم . کنتور که نداره . |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosshah - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: من تو اون تاپیک نوشتمتخصصی ۷۴ معماری ۴۴ ؟ احتمالا یکیش ریاضیه نه عزیزم خودشو عصبانی نکن احتمالا رشته IT کنکور داده |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Nfrs - 27 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط: من تو اون تاپیک نوشتمتخصصی ۷۴ معماری ۴۴ ؟ احتمالا یکیش ریاضیه سلام ببخشید من آیتی آزمون دادم اشتباهی اینجا درصدامو زدم دیگه پاک نکردم
|
Re: RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - metallica.r - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)s.zolfaghari نوشته شده توسط: زبان:۲۱% تخصصیتون که عالیه امسال چون ضریب تخصصی هم چهار شده خیلی موثره ایشالله قبولی Sent from my LT22i using Tapatalk |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - vahid70 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ
بچه ها به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟ زبان ۰ ریاضی ۶ مشترک ۴۱.۵ تخصصی معماری ۴۵.۵ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ahoo_vahshi93 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: سلام دوستان پیش بینی من حدود ۴۰۰ رتبه شما (۲۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)s.zolfaghari نوشته شده توسط: زبان:۲۱% ۵۵۰ (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۴ ب.ظ)vahid70 نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون با این درصدا رتبم چند میشه؟ ۹۰ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - hosshah - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: پیش بینی من حدود ۴۰۰ رتبه شما اصلا منو کشت این تخمین رتبت ![]() من چند میشم زبان ۱۵ ریاضی سفید مشترک ۴۱ تخصصی نرم ۴۲ |
|
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - izadan11 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ ب.ظ
زبان ۰ ریاضی ۲۸ مشترک ۳۹ هوش ۱۲ البته امید دارم با تصحیح کلید حداکثر بشه ریاضی ۴۶ مشترک ۴۴ هوش۵۳:دی ولی فکر کنم در نهایت بشه ریاضی ۳۷ مشترک ۴۱ هوش ۲۵ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - مهرانگیز - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: [quote='metallica.r' pid='264756' dateline='1397032760']پیش بینی های جالب و البته سخت گیرانه ایی داشتید، من گفتم زیر ۲۵۰ شما میگین ۴۰۰!! خیلی دوس دارم بدونم کدومشون درست از آب در میاد. |