دوران جمعبندی - نسخهی قابل چاپ |
دوران جمعبندی - ملیکا - ۱۰ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۱ ب.ظ
به نظر شما آخرین زمانی که میشه مطلب جدید خوند کی هست ؟ یعنی از چه زمانی به بعد دیگه کلا باید مطلب جدید رو بست و فقط دوره کرد؟ |
دوران جمعبندی - admin - 11 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ
فکر نمیکنم وقت خاصی داشته باشه. شما باید الان دیگه کلیات همه دروس رو بلد باشید و از این به بعد ممکنه که یه سری نکتههای ریز رو بخواید یاد بگیرید که زمان خوبیه واسه این کار. چرا که نکات ریز به یاد نمیمونه و بهتره که نزدیک به کنکور بیشتر خونده بشن. |
دوران جمعبندی - hsh88 - 13 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۳۰ ب.ظ
دکتر برنامم خوب پیش نمیره(((((( سرعتم افتضاحا اعصابم خورده اشکال از برنامم فکر نکنم باشههههه چیکار کنم!! |
دوران جمعبندی - setaiesh - 15 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ق.ظ
چه قدر تاپیک مفیدی بود. از همه ممنونم اما مشورت میخوام: ۱)من سیستم عامل+ کامپایلر+ گسسته+آمارم مونده.(خصوصا دوتا آخری تقریبا صفر هستم!!!) چی کار کنم؟ و ۲) آیا آزمونهای آزمایشی و جامع آموزشکدهها با این شرایط برام مفیده؟ ۳)آیا کلاسهای نکته وتست برام مفیده؟ احساس میکنم خیلی از بچهها عقبم؟ چی کار باید بکنم؟ آقای تنهایی اگه راهنماییم کنید واقعا ممنون میشم |
دوران جمعبندی - مانشتی - ۱۸ دى ۱۳۸۹ ۰۴:۲۵ ق.ظ
سلام به همه دوستان من تازه عضو این سایت شدم و خیلی ناراحتم که اینقدر دیر به جمع شما ملحق شدم واقعا فروم عالی ایه. و این مبحث جمع بندی هم مساله بسیار مهمیه که به نظرم جای بحث زیادتری داره راستی بنظرتون جمع بندی تو سه هفته مونده به کنکور خیلی دیره؟ (فکر نمیکنم چاره ای غیر از این داشته باشم!) |
دوران جمعبندی - hsh88 - 18 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۱ ق.ظ
نه اصلا دیر نیست دوست عزیزم به امید خدا شروع کن دیر نیست |
RE: دوران جمعبندی - admin - 18 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ق.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: چه قدر تاپیک مفیدی بود. از همه ممنونم خوب به نظرم شما بقیه دروس رو جمعبندی کنید و این دو تا درس رو هم توی این مدت بخونید. یعنی به موازات هم کار کنید. در هر حال باید قبول کنید که اندکی از بقیه دوستان عقب هستید اما نباید باعث بشه که روحیه خودتون رو از دست بدین. کنکور تنها خوندن و دوره کردن نیست و ممکنه شما یه درس رو حتی نخونده بتونید بهش جواب بدین. دو تا درس سیستمعامل و آمار رو میتونید به سرعت بخونید، اما درسهای کامپایلر و گسسته وقتگیر هستند. بهتره شما خودتون از خودتون آزمون بگیرید. در این شرایطی که شما هستید آزمونهای آزمایشی جامع براتون مضره و شدیداً میره روی اعصاب و روانتون. کلاس نکته و تست رو نمیدونم چی چیه! اما این کلاسها معمولاً برای کسی مفیده که درس رو حداقل یکبار مرور کرده باشه. احساستون درسته! اما میتونید با یه تلاش مضاعف خودتون رو برسونید. |
دوران جمعبندی - مانشتی - ۱۹ دى ۱۳۸۹ ۰۴:۲۳ ق.ظ
ممنونم hsh88 عزیز.راستش منم یه جورایی مشکل دوستمونو دارم. یه خورده ناامیدم برای رسیدن به بقیه چون خیلی دیر شروع به خوندن کردم(از اواسط مهر) تا حالا ریاضی مهندسی و محاسبات و طراحی الگوریتم رو اصلا نتونستم بخونم و معماری و هوش رو هم کامل نخوندم مخصوصا معماری. تصمیم گرفتم تو این فرصت کم باقیمونده بعضی بخش های مهم این درسها رو بخونم همراه با دوره بقیه درسا و تو دو هفته آخر تستای کنکور رو بزنم. مشکل من اینه که با این وجود دیگه نمیرسم زیاد تست کار کنم.مخصوصا اینکه تا الان زیاد تست هم کار نکردم و اکثرا وقتمو گذاشتم واسه مفهومی خوندن مطالب و تست زنی رو گذاشتم واسه دوره جمع بندی واقعا سردرگمم.دلم نمیخواد هیچ درسی رو حذف کنم ولی میترسم با شروع این درسایی که تا حالا نخوندم اونایی که خوندم رو نرسم دیگه جمع بندی و مرور کنم. شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟ ممنون میشم اگه نظرتونو بگین |
دوران جمعبندی - hsh88 - 19 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۲ ق.ظ
حرف دکتر یعنی موازی عمل کن پارسال یکی از دوستام دو هفته مونده به کنکور کتاب معماری پوران را خواند و همهی سوالا رو جواب داد-الانم عزمتو جزم کن شروع کن به دورهی مطالبی که خواندی و خواندم معماری حداکثر روزی ۳-۴ ساعت مطلب جدید بخون بقیشم دوره کن و تست-التماس دعا در ضمن من خودم از آخر مهر شروع کردم اصلا جای هیچ نا امیدی نیست با وجود خدا |
دوران جمعبندی - hsh88 - 25 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۳ ب.ظ
بچهها جاتون خالی اینقدر خوش میگذره دوران طلایییییییی:دی |
دوران جمعبندی - پری - ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ
مرسی روش جالبی بود |
RE: دوران جمعبندی - marge_setare - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ ب.ظ
سلام بچه ها من خیلی اوضام افتضاحه هنوز یه دور که هیچ تازه الان تونستم شروع کنم به خوندن بچهها من روزانه میخوام به نظرتون چیکار کنم خیلی عقبم دو درس ریاضی مهندسی و کامپایلر رو حذف کردم و فقط سیستم عامل و گسسته رو نصفه خوندم خواهشا منو راهنمایی کنید من حتی به جمع بندی نمیرسم |
دوران جمعبندی - hanif - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ ب.ظ
راهنمایی فقط این که خودتو نباز با تلاش بیشتر می تونی جبران کنی خودت رو نباز تا استرس راندمانت رو کم نکنه هنوز ۴ ماه و نیم مونده و تو می تونی تو این مدت هر کاری بکنی |
دوران جمعبندی - b.hoseini - 01 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ
ممنون از راهنماییتون، مفید بود البته میدونم کسانی هستن که درسهایی از تخصصی(مثل زبانهای برنامه نویسی) یا درسهایی از ریاضی(مثل آمار و محاسبات) رو که نسبتا فرار هستن گذاشتن برای ماه های آخر، چنین کسانی که شامل من هم میشه چطور باید جمع بندی و مطالعهی این دروس رو موازی پیش ببرن؟ فک میکنید باید بیخیال اون درسها شد البته با توجه به اینکه بخواهیم مباحث مهمتر اونا رو بخونیم؟ |
RE: دوران جمعبندی - مازیار صفایی - ۰۱ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ)b.hoseini نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییتون، مفید بود محاسبات درس راحتیه. اگه توی یک هفته روزی ۲ ساعت وقت بذارید تموم می شه. مشکل این درس فقط در حل طولانیه سوالاته. ولی آمار به نظرم دیره. چون تحلیل می خواد . اگه بفهمی فرار نیست. زبان های برنامه سازی هم اگه برنامه نویس باشی کاری نداره وگرنه نسبتا مشکله. به خاطر اینکه کتاب خوب با ترجمه روانی نداره. محاسبات و زبان های برنامه سازی رو بخونید، در مورد آمار نظری ندارم |