یه سرگرمی!!! - نسخهی قابل چاپ |
مخصوص خانمها - sepid - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:منم اصلا دوس ندارم این کارو بکنم، نگران نباش،تنها نیستی !(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: آخه بیچاره چقدر کتک خورد تازه فک کنم درجه ی دوس نداشتن من بیشتر از شما باشه. چون من نرفتم ببینم چی هست اصلا، پستای بقیه رو که خوندم خوشم نیومد این بیچاره رو ببینم ! حسهای دوستان برام واقعا عجیبه!! یعنی ما غیر عادی هستیم؟؟؟ |
RE: مخصوص خانمها - gzara64@gmail.com - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ
چه قد باحال بود مرسی خیلی خوشم اومدددددددددددددد |
RE: مخصوص خانمها - معمری - ۰۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ
چه باحاله کلی زدمش دلم خنک شدددد: |
مخصوص خانمها - malekinasab - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ
گناه داره بنده خدا.....من از طراحیش خوشم اومد......جالب بود....البته به نظرم برای خانما فقط نیست کاش عنوانش رو تغییر میدادین....بزن بزن در دنیای مجازی..کاش میشد موهاش رو هم کشید.....یه سیلی آبدار هم خابوند توگوشش .......که صورتش ۹۰ درجه بچرخه..........ای وای چقدر ما خشنیم |
مخصوص خانمها - milad_rahimi - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ب.ظ
اینقد زدمش که حالم جا اومد.احساس کردم کسیه که سوالای اشتباه رو تو کنکور۹۱ طرح کرده |
مخصوص خانمها - esi - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
اینا همش سنگ از دور انداختنه فعلا که واقعیت چیزه دیگه ای هست(آقایون همه جوره قوی تر از خانوما ) !!!! (احتمال منفی دهی خانومها به علت بیان واقعیت خیلی زیاده !!) |
RE: مخصوص خانمها - blackhalo1989 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: اینا همش سنگ از دور انداختنهدلیل منفی دادن به این پست چیه؟! (۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:چی دلیل منطقی ای! منفی!(09 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: اینا همش سنگ از دور انداختنهدلیل منفی دادن به این پست چیه؟! |
مخصوص خانمها - fatemeh85 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: فعلا که واقعیت چیزه دیگه ای هست(آقایون همه جوره قوی تر از خانوما ) !!!!آهان پس حتما به دلیل همین واقعیت بارزه که روز به روز تعداد مردان زز در حال افزایشه؟ خیلی از روان شناس ها معتقدند زنان زیادی هستن که می توانند بدون مردان زندگی کنند اما آقایون بدون خانمها نمی تونن زندگی راحتی داشته باشن. جدا از همه این حرفها خداوند عالم زن و مرد رو مکمل هم آفریده نه یکی رو برتر از دیگری قدرت واقعی وقتی حاصل میشه که این دو بلد باشن چطور در کنار هم با آرامش و آسایش زندگی کنن. |
RE: مخصوص خانمها - esi - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط:(09 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: فعلا که واقعیت چیزه دیگه ای هست(آقایون همه جوره قوی تر از خانوما ) !!!!آهان پس حتما به دلیل همین واقعیت بارزه که روز به روز تعداد مردان زز در حال افزایشه؟ زز در حال افزایشه !!!؟؟؟؟ میشه منبعتونو اعلام کنید واقعا راست می گید اما در مورد "خیلی از روان شناس ها معتقدند زنان زیادی هستن که می توانند بدون مردان زندگی کنند اما آقایون بدون خانمها نمی تونن زندگی راحتی داشته باشن." واقعا اگه میشید لطفا کنید منبع معتبری از این روان شناسا رو ذکر کنید . یه جورایی دور از عقله ، معمولا آقایون چون خودشون درآمد دارن و می تونن از خودشون مواظبت کنن و توانایی جسمی و مالی بیشتری دارن می تونن بدون زنان هم زندگی کنم که این کاملا مشهوده اما زنان فکر نکنم ، من که واقعا متعجبم از این حرف آهان ، حالا شد یه چیزی، پس مرد و زن یکسانند و مکمل یکدیگه ، پس چرا این تاپیک و زدید و هی دارید میزیند تو صورت اون آقای مجازی( چون آقای واقعی رو خانومی جرات نداره اینکارو بکنه ) و خانومها لذت می برن و کسی هم که بخواد چیزی (واقعیت رو ) بهش منفی میدی بی خیال. من همه رو شوخی کردم، برید با اون سایته خوش باشید و فکر کنید آمار زز داره میله و بالا و دلتون خوش باشه که آقایون رو خواهید زد |
یه سرگرمی!!! - انرژی مثبت - ۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ق.ظ
مثل این که این بازی در اصل باید قابلیت تغییر انیمیشن فرد رو داشته باشه!! مثلا عکس خودتون رو وقتی از دست خودتون عصبانی هستید رو بذارید و کلی بزنیدش که دیگه حواسش رو جمع کنه ولی خب نمی دونم چرا این سایت این قابلیت رو نداره!!!!! |
یه سرگرمی!!! - soli - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ب.ظ
من همه سلاح ها رو امتحان کردم ام بیچاره یارو گناه داره این همه کتک بخوره . . . وایییییی |
یه سرگرمی!!! - arixooo - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
آخه دوستان این که مردا بدون زنا نمیتونن زندگی کنن هم دیگه مخالفت کردن داره؟؟/ اصلا من یکی اگه بضاعت مالی داشتم جای یکی ۴ تا زن میگرفتم...اما با این اوضاع فکر یکیش هم خنده داره...فعلا هم که زنده ایم و چیزیمون نشده..خدا رو شکر |
RE: یه سرگرمی!!! - e4me - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
منم موافقم زن و مرد مکمل همن ولی خانوما مکمل ترن یه جمله معروف هست که میگه: پشت هر مرد موفق یه زنی وجود داره که نتونسته جلوی موفقیتشو بگیره (۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط: آقایون به اندازه کافی نمونه های واقعی رو مشت و لگد زدند (۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: روز به روز تعداد مردان زز در حال افزایشه؟این دو حرف با هم تناقض دارن؟؟؟!!! |
یه سرگرمی!!! - Mänu - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: آخ آخ گناه داره. من که نمی تونم بزنمش. دلم می سوزه براشنه بزن انقده حال میده (۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:حتما دختر مهربونی مسافر کوچولو(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: آخه بیچاره چقدر کتک خورد |
RE: یه سرگرمی!!! - reza_shadow - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
قابل توجه! این کسی که داره این اقارو می زنه خانوم نیست بلکه اقا هست..... (نتیجه اخلاقی= هیچ وقت یک خانوم نمی تونه اقایی رو بزنه...) |