تالار گفتمان مانشت
مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - abraham - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ ب.ظ

موفق باشی

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - xani - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ

سلام رتبه۳۱ رو بهتون تبریک میگم
من الان مهندسی نرم افزار پرسمن رو میخونم ولی خیلی کسل کننده س و خیلی جاها که گرم خوندن میشم میره و روی مطالب بی ربط(بی اهمیت) تاکید میکنه و تا الان ۳ فصل خوندم.
پوران رو هم یه کمی خوندم ولی حس کردم مطالبش ناقصه و نمیشه باهاش سئوال کنکور جواب داد.
به نظر شما من باید چیکار کنم؟؟؟

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - ali - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ

برو بشین مهندسی نرم افزار پوران رو بخون و دیگر هیچ

اینو من بهت میگم که حداقل ۷-۸ بار پرسمن رو خوندم و تمام قسمت های مهم رو می دونم کجاست تو پرسمن ، و بهت میگم که تمام قسمت های مهم و بیشتر از اون تو پوران پژوهش هست.

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - arixooo - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ

کتاب مهندسی نرم پارسه هم خوبه....اگه نگاه کنی میبینی ۴ تا از سوال های امسال رو راحت با خوندن پارسه یا پوران میشه زد...پس چرا اذیت کنید خودتون رو..پرسمن رو اگه حوسلشو ندارید نخونید...

RE: مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - MoonRise - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  برو بشین مهندسی نرم افزار پوران رو بخون و دیگر هیچ

اینو من بهت میگم که حداقل ۷-۸ بار پرسمن رو خوندم و تمام قسمت های مهم رو می دونم کجاست تو پرسمن ، و بهت میگم که تمام قسمت های مهم و بیشتر از اون تو پوران پژوهش هست.
پوران نوشته ی پیمان تیموری رو میگید؟

RE: مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - ali - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ)viona نوشته شده توسط:  
(06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:  برو بشین مهندسی نرم افزار پوران رو بخون و دیگر هیچ

پوران نوشته ی پیمان تیموری رو میگید؟

آره همونه

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - Helmaa - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ

احسنت.
انشالله مصاحبه دکترا.

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - xani - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ

ممنون بچه ها که راهنمایی کردید
انشالا ما هم مثل شما بتونیم رتبه خوب بیاریم

RE: مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - saho - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ق.ظ

(۰۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  کتاب مهندسی نرم پارسه هم خوبه....اگه نگاه کنی میبینی ۴ تا از سوال های امسال رو راحت با خوندن پارسه یا پوران میشه زد...پس چرا اذیت کنید خودتون رو..پرسمن رو اگه حوسلشو ندارید نخونید...

من پارسه چاپ۸۶وازهمینجادانلودکردم.۲۰فصله.همینه؟؟پوران هم دارم

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - amh1366 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ

سلام من حدود ۱ هفتست که ساعت ۵ که خونه می رسم میشینم پای درس و بکوب می خونم تا ۱۱، چون تا ساعت ۵ سرکارم
حالا می خوام منو راهنمایی کنین که از کارم کلا استعفا بدم بشینم بکوب برا ارشد بخونم یا نه.
چون فکر نمی کنم اینجوری بتونم نتیجه بگیرم.
مرسی

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - arixooo - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ب.ظ

بله...متاسفانه یا خوشبختانه رقابت خیلی سنگینه بین داوطلب ها...خیلی ها هستند که از الان روزی ۱۰ ساعت مطالعه دارند که اصلا هم زیاد نیست...اگه میخواهید حتما امسال نتیجه بگیرید کار رو فراموش کنید و فقط درس بخونید...اما اگه برنامه ۲ ساله دارید واسه قبولی...فکر کنم با وجود کار هم بشه قبول شد

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - Mohammad Ehsan - 12 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ

خسته نباشی و تبریک داره

مصاحبه با رتبه ۳۱ گرایش ۱و۴ آی تی ۹۱ - abbas91 - 05 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ق.ظ

فکر میکردم خدا اگه بخواد به کسی کمک کنه توی کنکور اون من نیستم...از من بهتر زیادن..من فقط خودمو دارم...بعد میشستم دوباره درس میخوندم...

با این تیکه ات خیلی حال کردم