|
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - نسخهی قابل چاپ |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - n65 - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ
من که فعلاً از کتاب رانکوهی راضی ام و برخلاف حجم زیادش به نظرم خوب توضیح داده ،البته این نظر من و کتاب دیت یا بقیه ی کتاب هارو ندیدم که مقایسه کنم ولی کلاً کتاب قابل فهمی ه و در کنارش تونستم تست هارو هم خوب بزنم و تا الان که مشکلی نداشتم ... به نظرم تو ارشد آدم یه کتاب رو خوب بفهمه و بهش تسلط داشته باشه بهتر از این ه که خودمون رو با جزوه و انواع کتاب و ترجمه ها شلوغ کنیم ،هرچند گاهی برای فهمیدن بعضی فصل ها ناچار میشیم
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ق.ظ)n65 نوشته شده توسط: من که فعلاً از کتاب رانکوهی راضی ام و برخلاف حجم زیادش به نظرم خوب توضیح داده ،البته این نظر من و کتاب دیت یا بقیه ی کتاب هارو ندیدم که مقایسه کنم ولی کلاً کتاب قابل فهمی ه و در کنارش تونستم تست هارو هم خوب بزنم و تا الان که مشکلی نداشتم ...تستهای سالای اخیرو هم تونستید بزنید؟ میدونید که روند طرح سئوال عوض شده این چند سال (۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ)iatii نوشته شده توسط: من فقط مقسمی خوندم .جالبه واقعا! |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - pita - 31 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ
من برای پایگاه داده رانکوهی رو دارم و مقسمی چاپ ۸۴ - چه کتاب کنکوری بخرم که هم سوالای سال جدید رو داشته باشه و هم درسنامش منو تو جواب دادن سوالای سالای جدید کمک کنه؟ممنون |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - alirooki - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
همه گفتن ما چی خوندیم و گفتن رانکوهی بده چی یده....یک نفر نگفت چی خوبه مرجع چی هست ترجمه کی خوب هست؟ |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - foranyone - 27 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ
اگر فرصت کافی باشه و مثلا تو یه درس دیگه واقعا قوی هستید و می تونید واسه پایگاه یکم بیشتر وقت صرف کنید، کتاب آقای رانکوهی واقعا انتخاب خوبیه من هر وقت این کتاب رو میخونم لذت میبرم! [/b]فقط یک نکته :[b] تقریبا ۹ فصل اول این کتاب مباحثی هستند که شاید از کل این مطالب حداکثر ۲ تا سوال بیاد به همین خاطر فصل های ۱۰ تا ۱۵ خیلی خیلی مهم تر هستند. من کتاب آقای حق جو رو هم مرور کردم برای کسی که هیچی از پایگاه نمیدونه اصلا خوب نیست چون خیلی کوتاه توضیح داده شده. |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - esi - 27 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
من از روی تجربه خودم به دوستان توصیه می کنم یکبار کتاب مقسمی رو کامل بخونید بعد برید سراغ کتاب رانکوهی ، کتاب رانکوهی حرف نداره اما کمی وقت گیره، یکبار کتاب مقسمی رو بخونید(راحت میشه با برنامه ریزی موازی درسا در عرض ۲و۳ هفته همزمان با درسای دیگه خوند) تا کلیت کار دستتون بیاد و با درک بیشتری کتاب رانکوهی رو بخونید و از طرفی هم خیالتون راحته که یکبار کتاب رو خوندید و بیشتر مباحث رو بلدید. |
|
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - n.mehr - 17 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ
سلام من اصلا پایگاه نخوندم یک کتاب میخواهم که خیلی سلیس و روان توضیح بده به نظرتون رانکوهی و مقسمی خوبه که از الان شروع کنم؟ من توی اینترنت ی جزو ۲۰۶ صفحه ای پیدا کردم از ایشون همینه کتابشون؟ یا باید برم کتابشونو بخرم؟ کتابشون حل المسائلم داره؟ ممنون دوستان از جواباتون |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - aydingol - 17 فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ق.ظ)n.mehr نوشته شده توسط: سلام کتاب رانکوهی کتاب مناسبیه. برای مبحث SQL بهتره کتاب دیت بخونید. کتاب مقسمی هم که همیشه توصیه شده. اما جزوه اینترنی با کتاب جناب دکتر فرق داره. مفاهیم بنیادی پایگاه داده ها تالیف دکتر رانکوهی انتشارات جلوه ۲۵۰۰۰ تومان کتاب دیت هم من ترجمه علیخانزاده استفاده می کنم و به نظرم خوبه موفق باشید |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - kingxerxes - 09 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
من کتاب دیت رو توصیه میکنم چونکه هم تو سرفصل پایگاه داده وزارت علوم هست هم اینکه کتاب در دسترسیه. ترجمه هایی که دیدم زیاد جالب نبودند پس توصیه میکنم متن انگلیسیش رو بخونید ، ساده گفته و خوندنش سخت نیست . با این کار واسه زبان هم تمرین میکنید |