|
|
توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - نسخهی قابل چاپ |
|
توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - shokoo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
سلام...۱۷۹ علوم شدم...کجارو میارم؟ |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - arixooo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: نمیدونم این دوستمون به چی میگه ارزش قانونی اما من تاحالا یه فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی و مجازی ندیدم بره آمریکا یا اروپا دکتری بخونه...شایدم اینا ارزش نیست..وقت تلف کردنه چرا اتفاقا یه زمانی جز اعضای ثابت اون سایت و انجمنش بودم...شما من هر چی بگم دنبال یه مورد خاصید...اینجوری فایده نداره..اصلا من دارم اشتباه میکنم...فردا میرم انتخاب رشتمو اصلاح میکنم...انتخاب اول میزنم مجازی..دوم پیام نور..بعدش هم غیر انتفاعی |
|
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - مهندس الهام - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ
من خودم غیرانتفاعی درس خوندم اما داداشم شریف ![]() کاملا تفاوت درس خوندن و بار اطلاعاتی استادا و... مشخص پس دیگه بحث کردن نداره. ![]() ![]() البته اینم بگم همون طوری که خوب کار می کنن خوبم می خوان. |
|
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - dasali - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
به نظرتون من می تونم جایی قبول بشم ؟ |
|
توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - abbassep - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
دوستان یه خواهش اساسی ازتون می کنم که بی خود منفی و مثبت ندین من دیدم هر وقت دکتر میاد و یه سلام می کنه حداقل ۲۵ تا مثبت می گیره (خوش به حالت دکتر ) ![]() و بعضیا رو هم می بینم که وقتی یکی نظرشو می ده ۱۰ منفی بهش می دن خواهشا الکی منفی مثبت ندین من ریسک کردم اینو نوشتم خواهشا کسایی که مخالفن منفی بهم ندن حالا مثبت بدین ثواب داره
|
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - کارمن - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)dasali نوشته شده توسط: به نظرتون من می تونم جایی قبول بشم ؟ شاید روزانه و شبانه نیارید ولی غیرانتفایی, پیام نور و مجازی رو میارید |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - arixooo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: دوستان یه خواهش اساسی ازتون می کنم که بی خود منفی و مثبت ندین این دوستان منفی بده گویا اصلا خبر ندارن واسه این مثبتا من چه خون دلی که نخوردم...همینجوری میانو منفی میزنن...حداقل ۳۰ تا منفی خوردم تو این تاپیک
|
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - abbassep - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)کارمن نوشته شده توسط:دوست من شما با رتبه ۴۵۰ شهید بهشتی قبول شدین ؟(10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)dasali نوشته شده توسط: به نظرتون من می تونم جایی قبول بشم ؟ می شه توضیح بدین؟ |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - mr-sky - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۶ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:منظورم این نبود وافعا داشتم سوال می پرسیدم(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: نمیدونم این دوستمون به چی میگه ارزش قانونی اما من تاحالا یه فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی و مجازی ندیدم بره آمریکا یا اروپا دکتری بخونه...شایدم اینا ارزش نیست..وقت تلف کردنه |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - mas69 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ)ماری نوشته شده توسط: دقیقا......... این تاثیر معدل دیگه خیلی ناعادلانه اس !!!!!!!!!!!!!!!نمره خوب گرفتن در سراسری مشکله یا پیام نور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - ahmadi_development - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ق.ظ
من خودم دو سال غیر انتفاعی خوندم واقعا راضی نبودم اکثرا اصلا موسسه هستند ولی خوب شاید درکل کشور ۸ تا ۹ تا دانشگاه غیر انتفاعی خوب هم داریم (که همه می شناسند شون)که حداقل یک سری استاندارد ها رو رعایت کردن ولی بقیه نه استاد درست حسابی دارن نه امکانات ،استاد داشتیم که تازه ترم ۱ ارشد بود همه تازه فارغ تحصیل ،تازه امکانات اونجا از خیلی از موسسات اطراف بهتر بود معمولا حتی یک سایت درست حسابی ندارن ---------------------------------------------------------------------------------- از طرفی دانشگاه پیام نور ،واقعا بچه ها زحمت می کشن اول ترم می گن برو فلان کتاب ۵۰۰ صفحه ای رو بخون اخر ترم بیا امتحان بده ،ما ها با استاد کلاس حل تمرین ،کارگاه و... اخرش خیلی چیز هارو نمی فهمیم چه برسه به این دوستان ،خوب رشته فنی بدون استاد سخته البته امکانات پیام نور ها هم متفاوت بعضی جاها یه خونست ولی بعضی جاها هم امکانات خوبی دارن -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اما در هر صورت همه بچه هاچه ازاد ،پیام نور ،غیر انتفاعی وحتی ما دانشکده های فنی سعی میکنیم تلاش کنیم درجایی مثل شریف ودانشگاه های مشابه ادامه تحصیل بدیم که معمولا اساتید ،امکانات وجو علمی تری داره درس بخونیم اینکه بیام بگیم این دانشگاه هابا ازاد وغیره فرق نمی کنه در واقع خودمون رو داریم گول می زنیم همه می دونیم توی دانشگاه هامون چه خبره این مسائل در کشور های دیگه حل شده همه می دونند فلان دانشگاه سطح ۱ ،پس بهتر واقعیت ها رو قبول کنیم این که بشه از دانشگاه ازاد یا پیام نور به جایی رسید شکی وجود نداره هر کسی تلاش کنه در هرزمانی می تونه موفق باشه اما خوب ضریب این موفقیت خیلی کمتر از دانشگاه های سطح ۱ وسطح ۲ است این که دوستمون می گن رتبه ۶۰۰ با اون کسی که رتبه ۵۰ یا ۱۰۰ میاره فرقی نمی کنه هم اشتباه می کنه شما کارنامه های رو نگاه کن اون کسی که رتبه ۱۰۰ میاره حداقل رو ۵۰ در صد مطالب مسلطه شرایط کنکور هم یکسان بوده (قبول دارم شانس هم دخیله ولی شاید چند نفری تو رو بالا پاین بیاره )من خودم حدودا ۷۰۰ شدم امکان بیشتر خوندم برام توی این سال نبود قبول دارم که اون کسی که رتبه خوبی اورده قطعا زحمت کشیده والان حقشه بره یه جایی مثل شریف بخونه ان شاءالله ما هم تلاش کنیم سال دیگه نه حالا شریف یه جایی درس بخونیم که حس کنیم اونجا دانشگاهه وفکر کنم این کار درستی نباشه برای توجیح کم کاری هایی که کردیم واقعیت ها رو قبول نکنیم به طور مثال یه دانشگاه غیرانتفاعی رو با یه دانشگاه دولتی مقایسه کنیم کمی هم واقع بینانه صحبت و رفتار کنیم وبرای بالا بردن ارزش خودمون نیایم ارزش دیگران به سطح خودمون بکشیم پایین همه اینها با تلاش برای ماهم بدست می یاد کافی کمی بخودمون سختی بدیم |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - maryam88 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ)sheyda نوشته شده توسط: ولی این قضیه معدل تو پذیرش ارشد خیلی ظلمه! بیشتر بچه های معدل بالا یا استادای مهربون داشتن یا رابطه خوبی با استاد! چرا منی که با هزارمشکل با استادای سختگیر پاس کردم باید نمرم مقایسه بشه!بله، هستن کسایی که به دلایلی که ذکر کردین، نمرات بالایی گرفتن اما کم نیستن کسایی هم که به سختی و با تلاش فراوونو شب بیداری معدلشونو بالا بردن! |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - eris229 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: نمیدونم این دوستمون به چی میگه ارزش قانونی اما من تاحالا یه فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی و مجازی ندیدم بره آمریکا یا اروپا دکتری بخونه...شایدم اینا ارزش نیست..وقت تلف کردنه چی میگید بابا طرف از غیرانتفاعی سر از استنفود در اورده فقط تلاش خیلی زیاد میخواد خیییییییییییییلی زیادتر از کنکور ارشد ما |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - zio_one - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: این جناب آقای Arixoo نشته خونده ۳۱ شده حالا دیگه هیچ جا رو حساب نمی کنه! جناب دکتر قدسی و اجلالی و امثالهم در مجامع مطرح بین اللملی شناخته شده هستند. شما مطالعاتتو بیشتر بکن.قدری مقالاته روز رو مطالعه کن. بیشتر با امثال این آدم ها آشنا میشی. تازه در گرایش های دیگه در چند سال اخیر یک استاد از شهرستان گرگان (پروفسور پرسکلی) مقالم بهترین استاد اروپا رو به دست آورده... و خیلی های دیگه |
RE: توروخدا یه نگاهی به این کارنامه بندازین ببینین من با این رتبه جایی در میام - باران سپهری - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ)sheyda نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام این حرف شما نشون میده که کاملا یه طرفه به قاضی می روید چرا که حداقل تو دانشگاه ما همچین چیزی نبود و هرچه که بود با تلاش بچه ها بود نه استادی مهربون و نه رابطه کاری انجام میداد، و با این اوصاف بچه های درس خون که نهایت تلاششون رو می کردن و معدل بالایی هم می گرفتند اما حالا که صحبت ظلم شد کلا به نظر همه کنکور اونم از نوع تستیش کاملا ظلمه نه معدلی که چندین ترم واسش زحمت کشیدی و درس خوندی و نتیجه اش به نسبت کنکور چندساعته عادلانه تره......... |