۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - arixooo - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: امیدوارم عاشقش بمونید وقتی که اونجا رو دیدید و درک کردید. برادر شما هم دیگه خیلی شریف و بزرگ کردیداا...اگه رتبت بهت میگه میتونی بری...حتما میتونستی...میخواستی از بازی و فیلمت نزنی ها |
RE: ۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - mojtaba14405 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:خدا از دهنتون بشنوه...نقل قول: خوشحال میشم با شما همکلاس بشم ولی احتمالش خیلی کمه که من شریف بیارم ولی شما ۱۰۰% شریف رو میاری... امیدوارم به ارزوتون برسید. ببینید اینا اخرین نفرای پارساله البته رتبه ها شبکه اند. ۱۶ مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات -مهندسی فناوری اطلاعات /ای تی / دانشگاه صنعتی شریف روزانه متمرکز ۱۸ مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات -مهندسی فناوری اطلاعات /ای تی / دانشگاه صنعتی شریف روزانه متمرکز ۱۹ مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات -مهندسی فناوری اطلاعات /ای تی / دانشگاه صنعتی شریف روزانه متمرکز ۲۰ مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات -مهندسی فناوری اطلاعات /ای تی / دانشگاه صنعتی شریف روزانه متمرکز ۲۲ مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات -مهندسی فناوری اطلاعات /ای تی / دانشگاه صنعتی شریف روزانه متمرکز تازه تا اینجا رو پارسه داده بود. شاید بازم باشه چون اولین شبانه ۲۶ است. |
RE: ۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - ali - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:هر کسی حدی واسه فهمیدن مطالب درسی داره ، حدی که شریف می خواست بیشتر از توان من بود.(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: امیدوارم عاشقش بمونید وقتی که اونجا رو دیدید و درک کردید. |
RE: ۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - arixooo - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:هر کسی حدی واسه فهمیدن مطالب درسی داره ، حدی که شریف می خواست بیشتر از توان من بود.(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: امیدوارم عاشقش بمونید وقتی که اونجا رو دیدید و درک کردید. شکست نفسی می فرمایید آقا |
RE: ۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - hosna66 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:به نظر منم شکست نفسی میکنین...(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)ali نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:هر کسی حدی واسه فهمیدن مطالب درسی داره ، حدی که شریف می خواست بیشتر از توان من بود.(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)ali نوشته شده توسط: امیدوارم عاشقش بمونید وقتی که اونجا رو دیدید و درک کردید. حد فهمیدن و درک کردن مطالب رو تا حدودی رتبه مشخص میکنه... به قول مامان بزرگم که همیشه میگه تو از کی کمتری؟ واقعا ما از بچه های شریف چیزی کم نداریم.اگرم تا حالا چیزی کم داشتیم پشتکار بوده که اونم بدست آوردیم... هیچ وقت توانایی های خودتون رو دست کم نگیرید... این رتبه شانسی یا با معجزه بدست نیومده... (۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:ممنونم بابت دلگرمیتونالبته پارسال ۱۶ نفر ورداشته بود...(12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:خدا از دهنتون بشنوه...نقل قول: خوشحال میشم با شما همکلاس بشم ولی احتمالش خیلی کمه که من شریف بیارم ولی شما ۱۰۰% شریف رو میاری... امیدوارم همین طور که شما میگید بشه... |
۲۰ آیتی و ۲۹ شبکه - Mänu - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ
من کارشناسی یک ودویست وام گرفتم اصلا سودی روش نرفت |