|
|
خداحافظی با دوستای خوبم - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: خداحافظی با دوستای خوبم - emran6630 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۹ ب.ظ
البته این خداحافظی نیست بلکه تعدیل زمان است من هم از زحمات دوست خوبمان آفاق خانم که برای همه دوستان کشیده اندصمیمانه تشکر می کنم امیدوارم همه ما بتوانیم هم در زندگی واقعی و هم در دنیای مجازی استفاده حداکثری را از زمان داشته باشیم که لازمه آن اختصاص زمان بر اساس اهمیت ( تعدیل زمان) به هر دوی آنهاست . این درسی است که من به تازگی از یکی از دوستام یاد گرفتم. |
|
RE: خداحافظی با دوستای خوبم - sama89 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ
من اولین باریه که تومانشت کامنت میذارم واونم چون آفاق جون خیلی دوستت دارم برات آرزوی توفیق می کنم
|
RE: خداحافظی با دوستای خوبم - Fardad-A - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: سلام دوستان با تشکر از پستهاتون در این تاپیک من بعد از ۵ روز دوباره برگشتم :دیخوشحالم که برگشتید. واقعا" مانشت به مدیران دلسوز و خوبی مثل شما نیاز داره. |
RE: خداحافظی با دوستای خوبم - aatwo - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۴ ب.ظ)sama89 نوشته شده توسط: من اولین باریه که تومانشت کامنت میذارم واونم چون آفاق جون خیلی دوستت دارم مگه آفاق خانم رو میشناسید با توجه به اولین کامنتتون
|
RE: خداحافظی با دوستای خوبم - ف.ش - ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۹ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: سلام دوستان با تشکر از پستهاتون در این تاپیک من بعد از ۵ روز دوباره برگشتم :دی اون لیست سیاه که توی پروفایلمون هست همین کار رو انجام میده!؟ |