![]() |
بررسی سوالات هوش مصنوعی کنکور ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: هوش - javadk1234 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: ژنتیک جستجو نیست؟ فک کنم باشه. هرس آلفا بتا جستجو نیستموافقم.ژنتیک برای جستجوی بهترین مسیرها می تواند استفاده شود.هرس آلفا بتا مثل یک افزونه برای min maxمی مانه (۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط: اون که یکی به یکی دیگه بدبین بود دو میشد. درسته؟موافقم.۱۰۰ درصد. سریع بودن عقبگرد علاوه بردلیل گفته شده جزو گزینه های درست کنکور سال قبل بود |
هوش - YAS25 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ب.ظ
نقل قول: نه فک کنم اون درست بود نقل قول: موافقم.۱۰۰ درصد. سریع بودن عقبگرد علاوه بردلیل گفته شده جزو گزینه های درست کنکور سال قبل بودبه نظر من دو تا گزینه درست داشت چون هم الف غلط بود هم ج |
هوش - elahe89 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: راستی دوستان یکی از سوالهای هوش که گفته بود کدامیک غلط است من میگم شاید چون فقط گفته تپه نوردی، منظور تپه نوردی تصادفی و اینا نبوده و تپه نوردی به تنهایی که حتما در بهینه محلی گیر می کنه. اما Simulated Annealing (سخت سازی شبیه سازی شده که یادم نیست چی ترجمه شده بود) با احتمالی تقریبا برابر یک بهینه سراسری رو پیدا می کنه پس ممکنه در بهینه محلی گیر کنه هرچند با احتمال کم! بقیه اگه نظری دارن بگن |
RE: هوش - hamidhamid - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)elahe89 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: راستی دوستان یکی از سوالهای هوش که گفته بود کدامیک غلط است به نظر من جوابش این بود --->>>>> تپنوردی حتما در بهینه محلی گیر میکند. |
RE: هوش - shabgard - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ ق.ظ)javadk1234 نوشته شده توسط: موافقم.۱۰۰ درصد. سریع بودن عقبگرد علاوه بردلیل گفته شده جزو گزینه های درست کنکور سال قبل بوددقیقا با این نظرتون موافقم زنجیره جلورو سریعتر از عقب گرد نیست ![]() |
RE: هوش - it866 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ب.ظ)elahe89 نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: راستی دوستان یکی از سوالهای هوش که گفته بود کدامیک غلط است دوست عزیز من الگوریتم تپه نوردی شروع تصادفی رو برای پروژه هشت وزیر هوش نوشتم.اساس این کار اینه که ما هر دفعه که داخلی بهینه محلی گیر میکنیم دوباره از اول شروع میکنیم تا به جواب برسیم.پس نتیجه تپه نوردی حتما در بهینه محلی گیر نمیکنه که تپه نوردی شروع تصادفی به جواب میرسه.اگه تپه نوردی در بهینه محلی حتما گیر کنه پس تپه نوردی شروع مجدد تصادفی هیچ گاه به جواب نمیرسه! پس جواب تپه نوردی حتما در بهینه محلی گیر میکنه است! |
هوش - elahe89 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: دوست عزیز من الگوریتم تپه نوردی شروع تصادفی رو برای پروژه هشت وزیر هوش نوشتم.اساس این کار اینه که ما هر دفعه که داخلی بهینه محلی گیر میکنیم دوباره از اول شروع میکنیم تا به جواب برسیم.پس نتیجه تپه نوردی حتما در بهینه محلی گیر نمیکنه که تپه نوردی شروع تصادفی به جواب میرسه.اگه تپه نوردی در بهینه محلی حتما گیر کنه پس تپه نوردی شروع مجدد تصادفی هیچ گاه به جواب نمیرسه! میدونید منظور من اینه که اگه به بهینه محلی برسیم، تپه نوردی حتما گیر میکنه. چون انتخاب بهتری نداره. شما هم گفتید "هردفعه در بهینه محلی گیرمیکنیم"، پس تپه نوردی به تنهایی از بهینه محلی نمیتونه فرار کنه. که به کمک شروع تصادفی این مسئله رو حل می کنیم. برداشتم اشتباه بود؟ |
هوش - elahe89 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: منم دقیقا از این سوال دو جور برداشت کردم. یکی اینکه تپه نوردی اگه به بهینه محلی برسه گیر می کنه و راه دیگه ای نداره که اگر اینطوری برداشت کنیم این گزینه درسته. یکی هم این که حتما لزومی نداره که به بهینه محلی برسه یعنی شاید به جواب برسه بدون اینکه به بهینه محلی برسه و اگه این برداشت رو داشته باشیم گزینه غلط این گزینه است. درسته. نظرتون درمورد SIMMULATED ANNEALING چیه ؟ این درسته که حتما بهینه سراسری رو پیدا می کنه درحالی که گفته شده با احتمالی نزدیک به یک این کارو می کنه؟؟! |
هوش - uniquegirl - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
من میگم شبیه سازی ذوب فلزات، با احتمال پیدا میکنه که اگه بگیم با احنمال یک، اونوقت حتما بهینه سراسری رو پیدا میکنه. اما اینجا گفته احتمال و درسته اما تپه نوردی، اصلا به عنوان یه جستجوی محلی مطرح میشه و حتما در محلی گیر میفته. پس درسته که نمیتونه از محلی خارج بشه آخه اگه بتونه خارج بشه، میشه همون شبیه سازی فلزات من که زدم همون فلزات (simmulated...)... |
RE: هوش - it866 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ)elahe89 نوشته شده توسط:به نظر من(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۳ ب.ظ)saeedeh123 نوشته شده توسط: منم دقیقا از این سوال دو جور برداشت کردم. یکی اینکه تپه نوردی اگه به بهینه محلی برسه گیر می کنه و راه دیگه ای نداره که اگر اینطوری برداشت کنیم این گزینه درسته. یکی هم این که حتما لزومی نداره که به بهینه محلی برسه یعنی شاید به جواب برسه بدون اینکه به بهینه محلی برسه و اگه این برداشت رو داشته باشیم گزینه غلط این گزینه است. SA کامل است پس بهینه سراسری رو پیدا میکنه! |
RE: هوش - moj.haghighipour - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ)shabgard نوشته شده توسط: الگوریتم ژنتیک جزو جستجو نیست موافقم،هرس آلفا بتا جستجو نیست |
RE: هوش - hosna66 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ب.ظ)shabgard نوشته شده توسط: دقیقا با این نظرتون موافقم این سوال باید حدف شه! قطعا ۲ تا جواب داشت! مسلما هورن یه لیترال مثبت داره نه منفی!!! |
RE: هوش - ارمان - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۵۲ ۰۱:۲۴ ق.ظ)hosna66cool: مطمئن باشید حذف نمیشه هر ۲ گزینه صحیح اعلام میشود |
RE: هوش - arixooo - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۲ ب.ظ)ehsan_nekooee نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ)shabgard نوشته شده توسط: الگوریتم ژنتیک جزو جستجو نیست اگر ژنتیک الگوریتم جستجو نیست پس چیه.....من سوال ها رو که دیدم ناراحت شدم گفتم آخه چرا اینقد آسون..اینجوری همه ۱۰۰ میزنن که...اما مثل اینکه نه..از این خبرا نیست... ![]() هرس آلفا بتا الگوریتم جستجو نیست |
هوش مصنوعی ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ب.ظ
نظرتون راجع به سوال رزولوشن چیه؟ اونی میشد که نتیجه باید به cnf تبدیل بشه؟ نقیض نتیجه باید به cnf تبدیل میشد... |