تالار گفتمان مانشت
بحث در مورد سوالات مدیریت فناوری اطلاعات کنکور ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
مدیریت ۹۱ فناوری اطلاعات - rotbe - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ

سوال ۶۱ تحلیلی
۶۲ مداکره
۶۳ کاهش بهره وری
۶۶ متمرکز

RE: مدیریت ۹۱ فناوری اطلاعات - hosna66 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ)rotbe نوشته شده توسط:  سوال ۶۱ تحلیلی
۶۲ مداکره
۶۳ کاهش بهره وری
۶۶ متمرکز

اینارو با اطمینان نوشتین؟

RE: مدیریت ۹۱ فناوری اطلاعات - rotbe - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ)rotbe نوشته شده توسط:  سوال ۶۱ تحلیلی
۶۲ مداکره
۶۳ کاهش بهره وری
۶۶ متمرکز

اینارو با اطمینان نوشتین؟

بله کاملا مطمئنم از کتاب ۲ جلدی غلامعلی طبرسا پارسه

RE: مدیریت ۹۱ فناوری اطلاعات - reza19 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ

نقل قول: سبک دستوری : افرادی که از این سبک استفاده می کنند ، برای ابهام تحمل پایین دارند و در شیوه تفکرشان عقلایی هستند . اینها کارآمد و منطقی می باشند . افرادی که نوع دستوری را بکار می برند ، اغلب موجب می شود که با حداقل اطلاعات و ارزیابی تعداد معدودی از راه حل ها به تصمیم گیری مبادرت ورزند .

سبک تحلیلی : افرادی که از این سبک بهره می گیرند ، تحمل ابهام بالاتر از سبک دستوری دارند . آنها قبل از تصمیم گیری ، اطلاعات زیادی می خواهند و راه حل های قابل توجهی را ملحوظ می دارند تا افراد پیرو سبک تصمیم گیری دستوری . تصمیم گیران تحلیلی به بهترین وجه به عنوان تصمیم گیران دقیق با توانایی انطباق با موفقیت های منحصر به فرد ، خصوصیت یافته اند .

سبک ادراکی : افرادی که سبک ادراکی را به کار می گیرند ، به مسائل یه طور وسیع می نگرند و راه حل های زیادی را جستجو می کنند . آنها بر بلند مدت تمرکز دارند و در یافتن راه حل های خلاق برای مسائل بسیار خوب هستند .

سبک رفتاری : تصمیم گیرانی که این سبک را اعمال می کنند با دیگران خوب کار می کنند . آنها درباره دستاوردهای زیردستان توجه دارند و پیشنهادهای دیگران را می پذیرند . این افراد اغلب از جلسات برای ارتباطات استفده می کنند و سعی دارند از تعارض بپرهیزند . پذیرش دیگران برای این سبک تصمیم گیری حائز اهمیت است .

فکر میکنم سبک دستوری جواب باشد نه تحلیلی ، البته من خودم در کنکور تحلیلی رو زدم.Sad