![]() |
بررسی سوالات پایگاه داده ۹۱ فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: پایگاه داده ۹۱ فناوری اطلاعات - ramin66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: درسته bc ، ترم b رو میده اما نه لزوما از اون وابستگیهایی که داده شده. هر سه گزینه دیگه از وابستگیها قابل استنتاج بود. سوال گفته بود کدام یک لزوما از وابستگیهای بالا بدست نمی آید. اخه گزینه ۱ رو اصلا نمیشه اثبات کرد. شاید من نمیتونم اثبات کنم. ۱ چیزی رو دست عزیز توجه کردی جوابای من و شما تو هر درسی ۱۸۰ درجه متفاوته. احتمالا یا من قبول میشم یا شما ![]() |
RE: پایگاه داده ۹۱ فناوری اطلاعات - مورتن - ۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: درسته bc ، ترم b رو میده اما نه لزوما از اون وابستگیهایی که داده شده. هر سه گزینه دیگه از وابستگیها قابل استنتاج بود. سوال گفته بود کدام یک لزوما از وابستگیهای بالا بدست نمی آید. اینجا که نمیخوایم بگیم کی قبوله. میخوایم به نتیجه درست از حل سوالا برسیم. ایشالا که همه قبول میشیم ![]() ![]() |
RE: پایگاه داده ۹۱ فناوری اطلاعات - sohrablou - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: درسته bc ، ترم b رو میده اما نه لزوما از اون وابستگیهایی که داده شده. هر سه گزینه دیگه از وابستگیها قابل استنتاج بود. سوال گفته بود کدام یک لزوما از وابستگیهای بالا بدست نمی آید. برای جلو گیری از دعوا ! کردن اعضای مانشت . این سوال پایگاه داده رو از دکتر بهروز معصومی پرسیدم . گفتن گزینه ۱ درسته بقیه رو میشه بدست آورد و گزینه سوم بدیعه . و در ادامه گفتن که برای طراحی سوال برای سازمان سنجش .سازمان سنجش پول خوبی نمیده و طراح هم سوال درست و حسابی طرح نمیکنه! |