درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط: فکر کنم ساندویچ نشه. چون من در بالا براش حد پایین بیگ اوی n رو بدست آوردم. بله ممکنه دقیقا ساندویچ نشه. شما برای کران پایین مقدار امگا n رو بدست اوردین. پس جواب بین n و nlogn هستش. |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ق.ظ
آفرین اما: سوال خیلی عجیبیه شما مخرج رو دادید ۲ شد nlogn حالا بدید ۴ ببینید چند می شه . |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط: آفرین این به اصله موضوع آسیب نمیزنه. شما دارین با بزرگتر کردن مخرج کران بالا رو محدودتر میکنین و به مقدار حقیقی نزدیکتر. گفتم بین این دو مقداره ولی مقداره دقیقترش باید تحقیق بشه. |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ
بله. ممنونم. درسته . اما حالا شما بیا به جای ۲ بگیر ۱/۵ . از nlogn حد بالاش داره می زنه بالا. سوال خوش تیپیه |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط: بله. ممنونم. درسته . اما خوب yaaliجان هرچی مخرجو کوچکتر بگیری مقدار مجانبی بالاتر میره و این تناقضی نداره. شما اونجا که بجای ۲ مقداره ۴ رو گذاشتین مقداره مجانبی رو کمتر کردین و به سمت مقداره واقعی نزدیکتر. حالا بجای ۲ مقداره ۱/۵ رو قرار دادین که دارین مقداره مجانبی رو بزرگتر میکنین و از مقداره حقیقی دورتر. |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ
ممنون که وقت می گذاری من می گم حد بالاش nlogn نیست. یک کمی بیشتره. حد پایین چی؟ به نظرت پایینتر از n می ره؟ |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط: ممنون که وقت می گذاریخواهش میکنم دوست عزیز. حده بالاش صد در صد کمتر از nlogn هست. حده پایینشم صد در صد بزرگتر از n هست. در این دو مورد شکی نیست. مثلا nlogloglogn. البته این مقدار نیست همینطوری گفتم که مقدارای احتمالیشو بدونین. |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ
اگه توی محاسبه حد بالاش بگذاریم ۱/۵ اونوقت با مستر می شه n به توان لگاریتم دو در مبنای۱/۵ که از nLogn یک کمی بیشتره. واقعا شرمنده شدم که وقتت رو اینقدر گرفتم. |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط: اگه توی محاسبه حد بالاش بگذاریم ۱/۵ اونوقت با مستر می شه n به توان لگاریتم دو در مبنای۱/۵ که از Logn یک کمی بیشتره. اکه از راه مستر برین میشه n به توانه یکو خرده ای. پس از (f(n بزرگتر میشه یعنی جوابو بدست میارین n به توانه یکو خرده ای که از nlogn بزرگتره. گفتم مخرجو کم کنین کرانه بالا رو بزرگتر میکنین و به سمته مقداره غیر واقعیتری هدایت میشین. [tex]T(n)=2T(\frac{n}{logn}) 3n< T(n)=2T(\frac{n}{4}) 3n<T(n)=2T(\frac{n}{2}) 3n=O(nlogn)< T(n)=2T(\frac{n}{1/5}) 3n=O(n^{1/...})[/tex] |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
متشکرم تصویب شد: جواب بین n و nLogn هستش. ولی سوال جالبی بود. |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۲ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط: متشکرم خواهش میکنم. خدارو شکر . بله سواله خوبی بود. ممنون از شما بخاطره زحماتتون برای ارتقای علمی اعضای مانشت. |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۱ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ
من در ارسال ۴ یک حد پایین براش پیدا کردم. حالا اگه به جای Lognدر صورت سوال عدد ۲ رو قرار بدیم و مسئله رو حل کنیم داریم: [tex]T(n)= 2T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{2}) n=3T(\frac{n}{2}) n=O(n^{Log{_{2}}^{3}})[/tex] که یک حد بالا براش بدست آمد و کاملا مشابه حد پایینشه. پس طبق ساندویچ جواب نهایی می شه: [tex]\Theta(n^{Log{_{2}}^{3}})[/tex] کسی در مورد پاسخ من در ارسال ۴ و این پاسخ من نظری نداره؟ متشکرم. |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۱ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ
شما در ارسال ۴ یه حده بالا براش پیدا کردین. [tex]T(n)=2T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{\sqrt{n}}) n< T(n)=2T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{logn}) n< T(n)=2T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{2}) n=3T(\frac{n}{2}) n=O(n^{Log{_{2}}^{3}})[/tex] (۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: ا اینجا با S همون حده بالا رو حساب کردین. حده پایین: [tex]T(n)=2T(\frac{n}{2}) T(\frac{n}{\sqrt{n}}) n[/tex] با تغییر متغییر [tex]n=2^{m}[/tex] داریم: [tex]T(2^{m})=2T(2^{m-1}) T(2^{\frac{m}{2}}) 2^{m}[/tex] [tex]S(m)=2S(m-1) S(\frac{m}{2}) 2^{m} [/tex] [tex]2S(m-1) S(\frac{m}{2}) 2^{m}>2S(\frac{m}{2}) S(\frac{m}{2}) 2^{m}=3S(\frac{m}{2}) 2^{m}=O(2^{m})=O(2^{logn})=O(n)[/tex] پس جواب بین n و [tex]O(n^{Log{_{2}}^{3}})[/tex] هست. |
درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۱ - - rasool - - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
متشکرم. و اما استدلال من: اولا رابطه اصلی و مورد نظر T هستش نه S . حد پایین T: در ارسال ۴ من S را بعنوان رابطه ای که از T کوچکتره در نظر گرفتم. بعد به روش خاصی که اونجا نوشتهام حد بالای S رو بدست آوردم. و چون T>S هستش پس حد بالای S می شه حد پایین برای T . در نتیجه در اون ارسال حد پایین برای T بدست آمد. اما حد بالای T: در ارسال ۱۱ به سادگی به دست آمد. هر دو شد [tex]\Theta(n^{Log{_{2}}^{3}})[/tex] پس طبق ساندویچ جواب اصلی T همین می شه. (۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۲۵ ب.ظ)sasanlive نوشته شده توسط: اینجا با S همون حده بالا رو حساب کردین.بله. حد بالای S رو که می شه حد پایین T . اون حد پایین که شما یافتهاید در واقع حد پایین S هستش نه T . و فکر می کنم که در اینجا نمی شه اون منهای یک رو بی خیال شد. |
RE: درخواست راهنمایی در حل رابطه بازگشتی ۱ - sasanlive - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: اولا رابطه اصلی و مورد نظر T هستش نه S . تابع S شما یه تابع تبدیل نیست. شما فقط بجای T از S استفاده کردین و بجای logn مقدار رادیکال n رو قرار دادین. دوباره اومدین یه بار بجای رادیکال n مقدار ۲ رو تو مخرج قرار دادین. یعنی همون حده بالای T رو بدست اوردین. |