|
|
اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - نسخهی قابل چاپ |
|
اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - liliyana - 07 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ق.ظ
دوستان کمکم کنید من فقط میخوام تهران قبول بشم فرقی نمیکنه کدوم واحد تو کدوم شانسم بیشتره؟جنوب یا شمال یا مرکز یا علوم تحقیقات؟ |
|
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - overactive - 07 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ب.ظ
به نظر من که تغییرات عااااااااالی بود!!! ![]() ![]() ![]() کلی لذت بردم!! معماری و شبکه حذف شد!هورررااااااا.....!!! ![]() مهندسی نرم افزار هم که از اسمش معلومه دیگه درس اصلی بچه های نرم افزاره خب!!! |
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - javadjj - 07 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ)maryami نوشته شده توسط: اینا همش به ما هوشیا ظلم می کنن، من هی نکته منفی می بینم تو این دفترچه. موافقم!!!! |
|
اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - liliyana - 07 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
دوستان کمکم کنید من فقط میخوام تهران قبول بشم فرقی نمیکنه کدوم واحد تو کدوم شانسم بیشتره؟جنوب یا شمال یا مرکز یا علوم تحقیقات؟ \ |
|
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - naderx - 10 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ق.ظ
سلام بچهها، خواهشن بگید آخر مشخص شد منابع آزاد چی شدن ؟ چرا عوش شدن ؟ کدوم معتبر تره ؟ |
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - maryami - 10 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ق.ظ)naderx نوشته شده توسط: سلام بچهها، خواهشن بگید آخر مشخص شد منابع آزاد چی شدن ؟ سلام. یه سری دروس رو قبلا اعلام کرده بودن، الان تو دفترچه تغییر کرده. آخرین اعلامشون که همون دفترچه ثبت نام ۹۱ هست مسلما معتبرتره. تو سایت azmoon.net هم که قبلا دروس دیگه ای اعلام کرده بودن تغییرات دفترچه اعمال شده و اونجا هم به روز رسانی شده. همین دروسی که تو هر دوسایت azmoon.net و azmoon.org هست ملاکه، یعنی همون دفترچه ثبت نام ۹۱، حتی ضرایب دروس هم تغییر کرده. |
|
اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - reza_manesht - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ
سلام دوستان یه سوال اساسی: واقعا ارشد آزاد ارزش طی کردن داره؟ با در نظر گرفتن مسائل علمی، مالی (هزینه دانشگاه و آینده کاری) و مقطع دکترا! ممنون میشم جواب بدید |
|
اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - IT86 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۹ ق.ظ
منم همین سوال دوست عزیز رو دارم ترزش داره؟ در ضمن ممنون میشم منایع و کتابای خوب رو معرفی کنید من آی تی رشته تجارت قزوین رو انتخاب کردم |
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - saeedmohamadinia - 09 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ق.ظ)amku نوشته شده توسط: دانشگاه ازاد چرا اینطوری میکنه همونی که دفترچه نوشته درسته این اقا اشتباه میکنه گوش نکن |
|
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - h_abbaszadeh - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ
سلام.ببخشید این اطلاعیه مال چه تاریخیه و از کدوم منبع گرفتین؟من که سوالات و دفترچه ۹۱ رو گرفتم با این اطلاعیه مطابقت نداره؟آیا مربوط به ۹۱ میشه یا کنکور بعدی یعنی ۹۲؟خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین آخه واسم خیلی ضروریه!!!!!! |
RE: اطلاعیه برای آنها که می خواهند ارشد آزاد امتحان بدهند.مهم. - Sunshine Off - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ق.ظ
(۱۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۷ ق.ظ)h_abbaszadeh نوشته شده توسط: سلام.ببخشید این اطلاعیه مال چه تاریخیه و از کدوم منبع گرفتین؟من که سوالات و دفترچه ۹۱ رو گرفتم با این اطلاعیه مطابقت نداره؟آیا مربوط به ۹۱ میشه یا کنکور بعدی یعنی ۹۲؟خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین آخه واسم خیلی ضروریه!!!!!!همون درسایی که توی دفترچه آزاد۹۱قیدشده هستند توی آزمون اومدند که نسبت به سال ۹۰تغییرکردند. |