تالار گفتمان مانشت
منابع آزمون دکتری نیمه متمرکز مهندسیIT با کد ۲۳۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
منابع آزمون دکتری نیمه متمرکز مهندسیIT با کد ۲۳۷۲ - yazdanpanah20 - 22 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ

سلام دوستان.امیدوارم حال همه خوب باشه. من متوجه رشته با کد ۲۳۵۸ با عنوان فن آوری اطلاعات تو دفترچه نشدم، کسی میتونه راهنمایی کنه؟

RE: منابع آزمون دکتری نیمه متمرکز مهندسیIT با کد ۲۳۷۲ - Lonely Palm - 22 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ق.ظ)yazdanpanah20 نوشته شده توسط:  سلام دوستان.امیدوارم حال همه خوب باشه. من متوجه رشته با کد ۲۳۵۸ با عنوان فن آوری اطلاعات تو دفترچه نشدم، کسی میتونه راهنمایی کنه؟
در زمره ی تغییرات اندک کنکور دکتری، این کد حذف شد دوست عزیز Smile

منابع آزمون دکتری نیمه متمرکز مهندسیIT با کد ۲۳۷۲ - oaram - 24 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ

پس مایی که شبکه خوندیم چه رشته ای رو بخونیم؟! ۱۳ تا درس مگه الکی که ۲۳۸۷ بریم بخونیم!

RE: منابع آزمون دکتری نیمه متمرکز مهندسیIT با کد ۲۳۷۲ - emomarjan - 18 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ

(۱۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط:  من موندم این درسا کجا به رشته IT میخوره !

دوستان کسی جزوه یا کتاب فارسی از بازیابی پیشرفته اطلاعات داره ؟ یا میدونید کجا میشه گیر آورد ؟ من اصلا همچین درسی تا حالا نداشتم اصلا نمیدونم درباره چیه سخته با نه ؟ ممنون

من درس بازیابی هوشمند اطلاعات دارم این ترم-دانشگاه تهران با دکتر آزاده شاکری-منبع درسمون یک کتابه و در اصل اسلایدای دانشگاه ilinois امریکاس و کلی مقاله ی تکمیلی
Main textbook:
Introduction to Information Retrieval, by Christopher D. Manning, Prabhakar Raghavan, and Hinrich Schuetze
Other textbooks:
Modern Information Retrieval, by Ricardo Baeza-Yates & Berthier Ribeiro-Neto, Addison-Wisley, 1999.
Managing Gigabytes: Compressing and Indexing Documents and Images, by Ian H. Witten, Alistair Moffat, and Timothy C. Bell, 2nd Edition, Morgan Kaufmann, 1999