آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - نسخهی قابل چاپ |
آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - فاطمه۸۷ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱ ب.ظ
من چند سوال در مورد کارنامه این ازمون دارم ممنون میشم کسی کمک کنه میخوام بدونم افراد قبول شده نمره شون چقدر از نمره علمی زدن که بالاتره و از کجا میشه نمره اخرین فرد قبولی را پیدا کرد ؟ یعنی امکان داره کسی نمره اش از اون نمره علمی که زدن بیشتر باشه ولی قبول نشه؟ از کجا میشه فاصله را با اخرین فرد قبولی پیدا کرد ؟ |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - alboos - 11 مرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۴ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اومد چه کردین؟ من در عین ناباوری قبول شدم خداروشکر |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - فاطمه۸۷ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۵۳ ب.ظ)alboos نوشته شده توسط:(08 مرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۴۴ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اومد چه کردین؟ تبریک میگم بهتون میشه لطف کنید بگید نمره علمی( نه نمره خودتون) که برای شما درنظر گرفتند چند بوده و کدوم استان بودید یعنی اگر همه اونهایی که شرکت کردند لطف کنند این سوالو جواب بدن ممنون میشم حالا اگر قبول شدند یا نشدند |
آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - nazanin2020 - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۵ ب.ظ
منم همونقدر عجیب قبول شدم (۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۵۳ ب.ظ)alboos نوشته شده توسط: من در عین ناباوری قبول شدم خداروشکرتبریک. منم همونقدر عجیب قبول شدم (۱۱ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۸ ب.ظ)فاطمه۸۷ نوشته شده توسط: میشه لطف کنید بگید نمره علمی( نه نمره خودتون) که برای شما درنظر گرفتند چند بوده و کدوم استان بودیددر مورد این چیزا چیزی ننوشته توی کارنامه تا جایی که من دیدم |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - فاطمه۸۷ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۳۵ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: منم همونقدر عجیب قبول شدم تبریک میگم بهتون ظاهرا مانشتی ها اکثرا قبول شدند ... مبارکشون باشه دقیقا کنار نمره مکتسبه( که نمره خودتونه ) یک نمره ای قرار دادند به نام ضابطه نمره علمی ... میخواستم حد و حدود این نمره علمی را در جاهای مختلف بدونم که ممنون میشم اگر همه بگن چه نمره ای براشون درج شده ظاهرا معیار پذیرش افراد در هر منطقه ای بر اساس این نمره است |
آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - nazanin2020 - 12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ب.ظ)فاطمه۸۷ نوشته شده توسط: دقیقا کنار نمره مکتسبه( که نمره خودتونه ) یک نمره ای قرار دادند به نام ضابطه نمره علمی ...دوستم باور کن اصلا همچین چیزی توی کارنامه های امسال نیست. واسه من که نیست -_- |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - فاطمه۸۷ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۵۸ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:(12 مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ب.ظ)فاطمه۸۷ نوشته شده توسط: دقیقا کنار نمره مکتسبه( که نمره خودتونه ) یک نمره ای قرار دادند به نام ضابطه نمره علمی ...دوستم باور کن اصلا همچین چیزی توی کارنامه های امسال نیست. واسه من که نیست -_- من تو کارنامه ام دارم !!! |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - ghaderZ - 13 مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۴۵ ب.ظ
سلام، دوستان من رشتم آیتی هستش و ارشدمم امنیته واسه هنر آموز کامپیوتر قبول شدم به نظرتون ردم میکنن یا نه؟ |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - αɾια - ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۲ ب.ظ
(۱۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ب.ظ)فاطمه۸۷ نوشته شده توسط: دقیقا کنار نمره مکتسبه( که نمره خودتونه ) یک نمره ای قرار دادند به نام ضابطه نمره علمی ... میخواستم حد و حدود این نمره علمی را در جاهای مختلف بدونم که ممنون میشم اگر همه بگن چه نمره ای براشون درج شدهیکی از افرادی که شرکت کرده بود ،براش نوشته ۲۲ |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - hope_ - 13 مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۲ ب.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: یکی از افرادی که شرکت کرده بود ،براش نوشته ۲۲سلام برای کدوم استان شرکت کردند این فرد؟؟؟ |
RE: آزمون استخدامی آموزش و پرورش فروردین ۹۷ - somaye-z - 14 مرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۴۵ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط: سلام، دوستان من رشتم آیتی هستش و ارشدمم امنیته واسه هنر آموز کامپیوتر قبول شدم به نظرتون ردم میکنن یا نه؟سلام نه آی تی هم از گرایش های کامپیوتره و مشکلی نیست. |