![]() |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - نسخهی قابل چاپ |
RE: [سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - jafar.sh - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
نقل قول: خواهش میکنم.تا جایی که فکرکنک دانشگاههای آزادتهران ومشهدواصفهان وچند شهردیگه الف هستن وتراز اول وبقیه جاها ب وتراز دوم،اگه یک نگاهی به سوالات سالهای گذشته بندازید متوجه می شوید. قضیه تراز اول و دوم چی هست؟؟؟؟؟ ![]() |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - shoghi2008 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ
سلام بجه های اگه کسی میدونه اصلاحیه ارشد دانشگاه ازاد ۹۱ کی میاد بگه خیلی ممنون میشم. |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - aatwo - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۱ ب.ظ
منظورتون از اصلاحیه چیه؟! مگه آزاد هکم اصلاحیه داره!!!!!! |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - arshad91 - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ
سال پیش یه نفر دیدم پیگیری کرد .یه نتیجه هم رسید |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - aatwo - 10 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ)arshad91 نوشته شده توسط: سال پیش یه نفر دیدم پیگیری کرد .یه نتیجه هم رسیدچی رو پیگیری کرد؟ |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - shoghi2008 - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ق.ظ
منظورم اینکه من کد انتخاب رشته ام را اشتباه زدم میخوام اونو درست کنم |
[سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - jafar.sh - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط:نقل قول: خواهش میکنم.تا جایی که فکرکنک دانشگاههای آزادتهران ومشهدواصفهان وچند شهردیگه الف هستن وتراز اول وبقیه جاها ب وتراز دوم،اگه یک نگاهی به سوالات سالهای گذشته بندازید متوجه می شوید. کسی جواب من را ندادها؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و فرقی دارند با هم؟؟؟ از نظر کاری و اعتبار و شهریه ایا با هم فرق دارند؟؟؟؟؟؟ ![]() |
RE: [سوال]مرحله دوم تکمیل ظرفیت آزاد - Sunshine Off - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط:تاجایی که من فهمیدم فقط از لحاظ اعتباری ودرجه اهمیت باهم فرق دارند.میتونید سوالات خودرا از سایت آزادبپرسیدتاجواب درست تری بگیرید.(06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ)jafar.sh نوشته شده توسط:نقل قول: خواهش میکنم.تا جایی که فکرکنک دانشگاههای آزادتهران ومشهدواصفهان وچند شهردیگه الف هستن وتراز اول وبقیه جاها ب وتراز دوم،اگه یک نگاهی به سوالات سالهای گذشته بندازید متوجه می شوید. |